Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sex mäklare och en mäklarassistent. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egen Mäklarskola på Högskolan i Gävle. 

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 69 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"😗😗😗😗😗😗 mycke glad tack somycke ."
"Har både köpt och sålt via Svensk Fastighetsförmedling. Kan inget annat än rekomendera , Dunja! Finns en massa skäl till det, hon finns där 24/7 när man än behöver hjälp med nåt eller undrar nåt. Dunja är väldigt hjälpsam, jordnära och ödmjuk. Håller en alltid uppdaterat oavsatt vad. Väldigt till mötesgående och hjälpsam. Ordande allt med flytt städningen,! Tack Dunja 😊 Nummeret sparad, för framtiden! "
"Sofia Carlén hjälpte oss att sälja vårt hus. Hon tog över uppdraget då vi var missnöjda med mäklaren vi hade innan. Sofia lyssnar in vad man önskar, agerar profisionellt, är kunnig och man känner sig trygg. Hon uppfyllde alla våra förväntningar och lite till. "
"Vi har sålt mammas lägenhet, vi är väldigt nöjda med vår mäklare under hela processen. Hon har haft stor förståelse för vad det innebär när en äldre person ska sälja och hjälpt oss på alla sätt utifrån våra önskemål. Vi har fått tydliga instruktioner med råd och tips. Affären hat gått väldigt snabbt och smidigt. Det är andra gången vi använder samma mäklarbyrån och vi är mycket nöjda."
"Vi är mycket nöjda med Lilias arbetet. Hon visade sig som professionell. Vi fick all möjlig information och hjälp från henne. Stor tack!"
"Ett stort tack till Sofia Carlén på svensk fastighetsförmedling i Märsta som på ett utomordentligt och proffesionellt vis hjälpte oss med våran husförsäljning i Odensala. ******10000 stjärnor till Sofia****** Hls John & Veronica"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen