Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. 2016 hjälpte vi 392 familjer med sitt bostadsbyte och genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sex mäklare och en mäklarassistent. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egen Mäklarskola på Högskolan i Gävle. 

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är så nöjda med Dunja och fick huset sålt. Hon ger bra och snabb återkoppling, hon är kompetent, professionell och trevlig. Jag rekommenderar henne varmt och skulle absolut anlita henne igen "
"Ett företag med proffsig framtoning som lugnt lägger upp försäljningen av bostaden. Och Liliyas framtoning fick mig att känna mig trygg. Var det någon fundering så fick man ett snabbt svar. Kan enbart varmt rekommenderas. /Pelle "
"Ett proffsigt och kompetent bemötande. Då detta gällde ett dödsbo var bemötandet med stor personlighet och med stor vänlighet. Vi fick användbara tips inför visning. Ingen fråga som vi ställde var för dum. Vi kommer att varmt rekommendera Svensk fastighetsförmedling. Med vänlig hälsning Ulf Schefvert"
"Bemötandet var profesionellt och personligt."
"Jag skickade ett mail till mäklaren om att jag ville sälja min lägenhet. Återkopplingen på mailen tog onödigt lång tid (någon vecka). När jag väl hade fått kontakt med mäklaren, gick allting väldigt snabbt. 1 vecka efter vårt första möte var lägenheten såld, och det utan allmän visning. Därefter har allting gått väldigt bra och smidigt. Jag är mer än nöjd med hur mäklaren och Svensk fastighetsförmedling har skött försäljningen av min lägenhet."
"Bra och korrekt bemötande. Höll ordning på allt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen