Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sju mäklare och en mäklarassistent och genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 107 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Duktig och proffissionell mäklare som både jobbar hårt med att förmedla din bostad men också ger bra råd och tips."
"Hej! liliya en jätte trevlig person och snäll, hon hjälpa oss att hitta bra lägenhet och vi är väldight nöjda med henne och abslout om vi behöver hjälp med nåntig i framtiden vi ska kontakta henne brajobatt Liliya med allting "
"Vi har sålt en villa i Sigtuna via mäklare Nils Lagerlöf på Svensk Fastighetsförmedling. Vi är mycket nöjda med hela hanteringen från start till mål. Nils är mycket kunnig, erfaren, kommunikativ, lyhörd och professionell som mäklare. Det överträffade våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera Nils och Svensk Fastighetsförmedling. "
"Nils är en mycket rutinerad mäklare som på ett proffsigt sätt skötte hela vår villa försäljning från start till mål. Han var lätt att få tag på och skötte all kommunikation på ett utmärkt sätt."
"Väldigt trevligt och ärligt. Rekommenderas stark "
"Hon är grym, kan sälja en benlös häst till som en tävlingshäst och samtidigt göra den till en champion."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar