Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sju mäklare och en mäklarassistent och genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 95 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde vårat hus o valde Dunja Hon är engagerad ,seriös och alltid tillgänglig,sakkunnig och väldigt trevlig,vi fick förtroende av henne från dag 1.Hon har kunskap om lokalområdet...Allt har varit så smidigt med Dunja och jag kan varmt rekommendera Henne som mäklare vid bostadsförsäljning"
"Vi köpte en villa genom Svensk Fastighetsförmedlinge där Thomas var mäklare. Vår erfarenhet är att han har varit professionell, servicefokuserad och tillgänglig! Vi har kan varmt rekommendera Thomas som mäklare."
"Trevlig och mycket duktig mäklare!"
"mäklaren var väldigt trevlig! "
"Sålde en bostadsrätt, den aktuella mäklaren har uppträtt korrekt och professionellt. Mäklaren har gott levt upp till de förväntningar jag hade och det har känts som en trygg resa från första kontakten till det slutliga kontraktsskrivandet. Jag kommer även vid fortsatta fastighetsaffärer att använda samma mäklare om det är möjligt. "
"Du är super duktig mäklare. Tack för senast"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar