Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är idag sex mäklare och en mäklarassistent och genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 117 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en lägenhet i vidargatan och jag tycker märklaren om. Hon har en bra personality som kan hjälpa kunder att få all information som man behövs. Hon är så snabbt och snäll som kunder kan gå vidare med henne utan problem."
"Jag sålde min etta genom mäklaren Dunja Tabakovic och är jättenöjd,jag blev väl bemött och allt var superproffsig skött.Kan varm rekommendera denna mäklare och fastighetsförmedling😀"
"Dunja Tabakovic har bemött mig trevligt, professionellt, tålmodigt, kunnigt, rakt på sak, och har uppdaterat mig hela tiden vid försäljning av min mammas lägenhet. "
"Vi har haft en mycket proffsig och nära kontakt med Dunja Tabakovic. Hon har hela tiden varit mycket mån om att hålla oss uppdaterade. Eftersom vi är bosatta i Leksand har det varit lite extra krångligt för henne att få till tider för visning men det har hon klarat av på ett väldigt fint sätt! Hon har levt upp till alla förväntningar vi hade och gjort ett mycket bra arbete för att få vår lägenhet såld. "
"Sålt seniorlägenhet (+55). Trevligt och proffsigt bemötande och genomförning av affär."
"Konsekvent, snabb, ärlig. social qwertyioasdfghjkxcvbnmxdfghjkdsrftgyhjxcvbndfghj"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar