Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sex mäklare och en mäklarassistent. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egen Mäklarskola på Högskolan i Gävle. 

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 77 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allt gick bra på ett enkelt sätt. Tack. "
"Sålde en lägenhet i Märsta och är mycket nöjd med Dunja och hennes insats hon har varit tillänglig och väldigt hjälpsam under hela processen och gjort ett otroligt jobb under min försäljing destutom är hon väldigt trevlig och lätt att samarbeta med. Kommer rekomendera Dunja Tabakovic till mina vänner."
"Jag har sålt en bostadsrätt och köpt en fristående villa. Det har gått väldigt smidigt och fort med både köp och försäljning. Hela affären har skötts på ett mycket professionellt sätt och har helt klart levt upp till mina förväntningar. Jag kan verkligen rekommendera Svensk fastighetsförmedling Märsta. "
"Dunja hjälpte oss med försäljning av vår lägenhet i centrala Märsta. Fantastiskt engagerad, kompetent och tillgänglig. Hon är inkännande och lyhörd. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Dunja varmt! "
"Sålde en 4:a i brf Granen i Märsta. Välkomnande, lättsamt men ändå professionellt. Förväntningarna var att det skulle kunna ta tid och bli lite jobbigt, då det inte verkar vara så lättsålt just nu. Tvärtemot våra förväntningar gick det väldigt fort och för oss enkelt. Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och det sätt hon tagit sig an uppdraget. Den fotograf som ni anlitade var verkligen ett proffs inom sitt gebit. Som helhet en mycket positiv erfarenhet av det hela. Stort tack."
"Jag har sålt en lägenhet och jag är supernöjd med Liliya. Hon har bra erfarenhet samt jobbar med höga proffessionlt temp. Hon över lovar inget dock alltid kämpar att leverera bästa. Det var trvligt att vara kund hos Svensk fast."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen