Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. 2016 hjälpte vi 392 familjer med sitt bostadsbyte och genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sex mäklare och en mäklarassistent. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egen Mäklarskola på Högskolan i Gävle. 

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 32 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Dunja var vänlig, trevlig och kunnig. Tog väl hand om säljaren och köparen. Hade tid att lyssna och svara. Hon gav goda råd. Jag är nöjd med hur försäljningen sköttes. Leena Seger "
"Mycket bra generellt sett. Den expertisen man får i början stämmer med det som händer under affärens gång, vilket genererar tillit till en sådan mäklare. Stark rekommenderar. Mycket tillmötesgående och trevlig som person."
"Vi hade 110% rätt när vi valde Lilya på Svensk fastighetsförmedling i Märsta. En riktig krigare när det gäller försäljningen. Håller en uppdaterad hela tiden och hittar nya kreativa idéer för att sälja bättre. Jag är själv säljare och tycker att Lilya är en ödmjuk och begåvad säljare. 👍🏼👍🏼👍🏼😊 "
"Bästa Malin Da Silva Vi passade bra ihop lugna i det stökiga läget Superbra jobbat att få den såld till begärt pris "
"Jätte bra fick ett bra förtroende av Malin en väldig proffessionäl mäklare "
"Sofia har med sitt kunnande genomfört sina mäklaruppdrag på ett mycket professionellt tillvägagångssätt. Våra bästa rekommendationer. Yadelis & Rolando "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen