Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sex mäklare och en mäklarassistent och genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 85 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt ett friköpt radhus. Blivit bra bemött och fått bra rådgivning och vägledning genom hela köpet. Kontinuerlig information och känt oss väldigt trygga. Alltid funnits tillgänglig. Utmärkt mäklare!"
"Väldigt nöjda med Thomas vid försäljningen av vår lägenhet. Vi kommer garanterat att vända oss till honom i framtiden. "
"Trevlig och engagerad mäklare som vi absolut kommer anlita igen. "
"Hej Jag har såld min lägenhet Det gick jätte bra , mäklaren var jätte duktigt på sitt arbete , trevlig bemötande , jag kände mig väldigt bekvämt med henne , duktig lyssnare är hon oxå Jag hade förväntat mig snabb försäljning och få sälja lägenheten med det priset som jag har önskat mig , det blev så som jag har förväntat mig tack vara eran fina jobb och duktiga mäklaren Jag kommer att rekommenderar henne vidare MVH Jwan Rashed "
"Från start till mål har Dunja agerat "above and beyond". Då ska man ha i åtanke att detta var ett "billigt" objekt och att försäljningen pga olika omständigheter blev avsevärt mer krävande än en förväntad genomsnittlig försäljning. Fantastiskt bra från start till mål som sagt. Mina varmaste rekommendationer."
"Vi har sålt en bostadsrätt och vi fick väldigt bra hjälp av vår mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen