Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Sigtuna, Märsta och Rosersberg i Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Sigtuna, Märsta och Rosersberg är mäklare som vet var närmaste skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. 2016 hjälpte vi 392 familjer med sitt bostadsbyte och genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Vi är i dag sex mäklare och en mäklarassistent. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egen Mäklarskola på Högskolan i Gävle. 

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 60 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sofia Carlén hjälpte oss att förverkliga vår dröm! När marknaden kändes osäker var vi mycket oroliga för att försäljningen skulle dra ut på tiden eller att vi skulle behöva gå ner i pris. Så blev det inte. Istället lyckades vi sälja till målpriset innan visning och idag flyttar vi snart till vårt nya drömhem."
"Jättenöjd med vår mäklare Dunja Tabakovic som hjälpte oss att sälja vårt hus. Snabb återkoppling, klar information och mycket trevligt bemötande. Jag kände mig trygg i min försäljning. "
"Tack så hemskt mycket Dunja för all hjälp med försäljningen av vår bostadsrätt. Vi är så nöjda med allt och kommer garanterat att höra av oss till dig igen i framtiden."
"Världens bästa bemötande och kundfokus!! :) Är så himla glad att jag anlitade er/Dunja Tabakovic inför min försäljning av lägenheten, Tänk om alla företag hade de bemötandet mot sina kunder. :) Att få snabba svar och hjälp både innan under och efter försäljning har vart fantastiskt! Än en gång, Stort Tack Dunja!!! :) du är en stjärna. "
"HI OFCOURES I M TOOMUCH HAPPY AND I M THANK FULL TO YOU YOU ARE GREAT GOD VILL BLESS YOU THANKS AGAIN MVH ASAD HUSSAIN"
"Jättebra bemötande! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen