Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Partille, Utby och östra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Partille kommun, Utby eller östra Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Partille är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning.

Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har ett lidelsefullt intresse av bostadsaffärer vilket ger dig hög kvalitet och god service.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 82 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har bara gott att säga om Per. Trevlig, kunnig och snabb på att återkoppla i alla frågor som dök upp på vägen. Han inger förtoende och hanterade hela köpprocessen mycket proffsigt."
"Knut var väldigt engagerad, lyhörd, lätt att få tag på och hade ett proffsigt sätt att hantera hela bostadsaffären från planering till budgivning och kontraktsskrivning. Vi är jätte nöjda med den service vi fick. Dessutom tycker vi e-tjänster som webbsida med statistik etc fungerade väldigt bra"
"Hej Karolina Järvholm har agerat mycket professionellt, hon har hjälpt oss med olika alternativ samt att vi vill framföra hennes kunnighet i försäljning med tillhörande juridik och marknadsföring Vidare omger hon sig med lika kunniga medarbetare/entreprenörer inom styling och fotografi, att man kan ändra och framhäva lägenheten som skett av dessa är fantastiskt Vi kan och kommer att rekommendera Karolina Järvholm varmt för andra som skall sälja sin lägenhet Med vänlig hälsing Hans Dahlqvist"
"Karolina har varit väldigt proffsig och tillmötesgående, tillgänglig och noggrann."
"Mycket nöjd med Aleksandra som mäklare! Trevlig, proffsig och gjorde försäljningen av min lägenhet lätt och smidig precis så som jag önskade. Över förväntan!!"
"Camilla har hjälpt oss med försäljning av en ärvd fastighet på ett strålande sätt. Vi är väldigt nöjda med hennes insats, såväl i kommunikationen med oss och i dialogen med budgivarna. Proffsigt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Partille/Gbg Östra

Våra pågående försäljningar

Till toppen