Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Norrtälje 

Vill du köpa eller sälja bostad i Norrtälje? Våra erfarna fastighetsmäklare kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje är mäklaren som vet var de närmsta skolorna finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela försäljningsprocessen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och vad du ska tänka på inför en visning. Vänd dig till oss på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje om du vill få det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik är idag totalt nio mäklare, en butiksansvarig, fyra assistenter och en mäklarstudent. Vi har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Under sommaren har vi även öppet i vår bobutik vid färjeläget i Furusund.

Tidningen "Läget"

Nu har vår tidning Läget nått brevlådorna. Där kan du läsa artiklar om bl.a nyproducerade bostäder i Bjönövik, inredningstrender och fråga mäklaren.

Ett stort grattis till Annika Averland som vann en slottsweekend på Rånäs Slott. Annika svarade rätt på alla frågor och var närmast i sin gissning på antalet sålda fastigheter under 2016. Tävlingen fanns med i tidningen och de rätta svaren är:

1. Hur ofta får du ett mail eller sms om din bostads värdeutveckling med tjänsten Bostadsvärdet från Svensk Fastighetsförmedling? Rätt svar: Varje månad (2).

2. Vad påverkar inte ditt bostadsvärde vid en värdering? Rätt svar: Sommartid & bra väder (X).

3. Vilken plikt har en köpare vid ett bostadsköp? Rätt svar: Undersökningsplikt (1)

4. Gissa hur många försäljningar (villor, bostadsrätter, fritidshus, lantbruk och tomter) vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kommun förmedlade totalt under 2016? Rätt svar 461 st.

Har du inte fått den i brevlådan är du välkommen in att hämta en hos oss.

Här hittar du de rätta svaren till korsordet

Gediget kundregister

I vårt gedigna kundregister finns många potentiella köpare som vi hjälper leta ny bostad. Kanske finns köparen till din villa, lägenhet eller fritidshus där, eller så är du själv registrerad. När det dyker upp en bostad som matchar de önskemål som våra kunder har, få de ett mail eller sms om den nya bostaden. Vill du ha samma hjälp? Kontakta oss på 0176-766 90, så hjälper vi dig att gå från ett läge till ett annat. Du kan också på ett enkelt sätt registrera din bevakning genom att klicka här

Dags att sälja fritidshuset?

I kommunen finns idag ca 25.000 fritidshus. Vi har byggt upp branschens största kundregister där vi har koll på alla potentiella köpare över hela landet. Köpare som anmält intresse för ett visst område. Som gillar en viss typ av fritidshus. Eller som varit på visningar i närheten. Dessutom har vår webbplats svenskfast.se, en halv miljon unika besökare i veckan. Och inte nog med det - vi marknadsför även ditt fritidshus utomlands. Det här och mycket mer leder till att vi vet var dina köpare finns. Det här leder också till en bättre affär för dig. Och det är ju det som är det viktigaste i slutändan. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post. Följ oss gärna på vår facebooksida www.facebook.com/sfnorrtalje.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Smidig process, kompetent och trevlig mäklare."
"I en lite trasslig försäljning så har Martin varit ett stort stöd och jag har hela vägen känt en trygghet. Han har varit nåbar nästan 24/7. Har inte kunnat förvänta mig mer av någon."
"Jag kan varmt rekommendera Peter Jansson som fastighetsmäklare. Han är kunnig och förtroendeingivande samt mycket engagerad. Dessutom är han noga med att allt ska vara rätt i alla detaljer. Slutligen är han skicklig på att få budgivningen att komma till ett bra avslut."
"Duktig mäklare o bra service. Hela affären gick smidigt. Vi fick bra hjälp och tips inför visningen."
"Allt blev och var kanon Vi är mycket nöjda med Benjamin "
"Mycket trevligt och bra bemötande. Servicemind och kunnig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrtälje

Våra pågående försäljningar