Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i centrala och södra delarna av Malmö

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 105 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vår mäklare Emma Svensson har visat ett stort engangemang och har fortlöpande informerat oss vad som hänt under vår försäljning av vår bostadsrätt. Emma gav oss ett väldigt positiv intryck redan vid vår första kontakt."
"Lyhörd och samarbetsvillig mäklare. Pålitlig och driven! Varmt rekommenderas."
"Duktig mäklare som gör sitt bästa för att få objektet sålt."
"Köpte precis min första bostad från svensk fastighetsförmedling efter en hel del visningar på andra lägenheter. Jag rekommenderar verkligen mäklaren Ebba Jönsson! Blev väldigt bra bemött och fick svar på alla mina frågor om bostaden. Ett smidigare köp får man leta efter! Skicket på bostaden var precis som förväntat och bostaden hade fått en genomgående besiktning. Ska jag sälja eller köpa bostad nästa gång så blir det helt klart svensk fastighetsförmedling!"
"Jag är mycket nöj med Ebba Jönssons mäklarinsats. Tyvärr är denna enkätform för otydlig i min smak, så jag har inga ytterligare kommentarer."
"Jäg köpte lägenhet presis .Och vi är jätte nojd med mäklare och hur hon gor sitt jobb.Hon är bäst"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Söder

Våra pågående försäljningar

Till toppen