Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i centrala och södra delarna av Malmö

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 115 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Duktig mäklare som gav oss all information som behövdes. Nöjda med vårt köp "
"Supernöjd! Från nästan inget folk på visningarna och endast skambud med min gamla mäklare, till budgivning och ett högt slutpris med Emma Svensson! Kan inte vara mer nöjd. "
"Köpare av lägenhet. Jag blev bemött på ett professionellt men samtidigt personligt sätt av mäklaren, finns ingenting negativt att tillägga!"
"Emelie hjälpte mig att köpa min första lägenhet. Hon gjorde affären trygg och höll mig ständigt uppdaterad. jätte nöjd"
"Vi har sålt en lägenhet och träffade mäklaren genom att vi var på en visning. Emelie var öppen, tillmötesgående och positiv vilket är viktiga egenskaper att ha, därför ville vi gärna att hon skulle sälja vår lägenhet. Ett fantastiskt samarbete, flexibel och hjälper gärna till med allt. 👍"
"Emelie fick i uppdrag att sälja vår bostadsrätt, och hon gjorde detta jobb utmärkt. Vi är nöjda med allting. Kontakten med Emelie har funkat jättebra, hon va alltid tillgänglig. Allting har sköts snyggt och snabbt. Skulle varmt rekommendera Emelie."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Söder

Våra pågående försäljningar