Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i centrala och södra delarna av Malmö

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 97 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Personligt bemötande, snabb o saklig återkoppling, humor, trygg mäklare!"
"Emelie Ivansson fick förtroendet att sälja min lägenhet, vilket hon gjorde både snabbt och okomplicerat men även till rekordpris. Helt klart över mina förväntningar! Kan varmt rekommendera Emelie!"
"Vi hade turen att hitta Ebba i precis rätt tid! Ebba tog sig an vårt objekt med ett otroligt engagemang, även om hon visste att vi behövde ha vår lägenhet såld på en väldigt kort tid. Under försäljningens gång höll Ebba oss välinformerade, trots att de har en hemsida där man kan hitta all tänkbar information om sin försäljning. Det gjorde att hennes engagemang lyste igenom under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Ebba och detta tack vare hennes engagemang och professionella sätt att arbeta och bemöta sina kunder. Åter igen, tack så mycket! "
"Sålt en bostadsrätt. Fantastisk mäklare, lugn, behaglig och enligt mitt tycke väldigt säker i sin roll som mäklare. Förväntningarna blev mer än väl uppfyllda. Vi är mycket nöjda med allt. "
"mycket trevlig och hjälpsam mäklare. jag rekommenderar "
"2:a på Söderkulla, trevlig och kunnig mäklare. Jag ville ha sålt lägenheten och det blev den. Kan starkt rekomenderas."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Söder

Våra pågående försäljningar

Till toppen