Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i centrala och södra delarna av Malmö

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi träffade Ebba i samband med att vi köpte bostad 2012. Vi fick direkt förtroende för Ebba som är en väldigt driven men ödmjuk mäklare. Vi har därefter valt att anlita Ebba vid de två bostadsförsäljningar vi genomfört sedan dess, framförallt för att vi har ett väldigt stort förtroende för henne men också för att vi vet att hon är så lätt att arbeta med. Vi är oerhört nöjda! Ebba är väldigt systematisk, hon guidar verkligen en genom försäljningsprocessen och får det hela att kännas så enkelt. Hon är alltid förberedd och påläst. Vi kommer utan tvekan att vilja anlita Ebba fler gånger! "
"Sköter allt proffsigt och kommunikationen funkat perfekt. Är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera Helena till den som är ute efter en hårt arbetande mäklare! "
"Lugn, sansad och seriös. Inger förtroende."
"Helena är en fantastisk mäklare. Har gått på säkert 100 visningar och har aldrig träffat en mäklare som är så proffsig, lugn och trevlig. När vi själv skulle sälja så var valet av mäklare självklart. Toppbetyg på alla vis! "
"Emma förklarade allt väldigt tydligt och hade redan en strukturerad plan färdig vid vårt första möte. Efter det så följdes planen till punkt och pricka, samtidigt som Emma hörde av sig med jämna mellanrum för att informera om eventuella köpare. Hon var helt enkelt lysande. "
"Vældig professionel og utrolig venlig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Söder

Våra pågående försäljningar

Till toppen