Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i centrala och södra delarna av Malmö

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionell och jag kände ett stort förtroende för mäklaren. "
"Lägenheten såldes för 1500000:- Jag blev mycket väl bemött och jag tycket att mäklaren levde över förväntningar som jag hade"
"Jag sålde en bostadsrätt och är väldigt imponerad över hur enkelt och snabbt allt gick. Emma Svensson är kunnig, tydlig och engagerad och ett extra plus i kanten är hennes lokalkännedom!"
"Jag har sålt en bostadsrätt i Malmö. Mäklaren Ebba Jönsson har överträffat mina förväntningar. Hon har bemött mig med engagemang och tålamod på ett utmärkt sätt. Jag har hennes erfarenhet och magkänsla att tacka för att lägenheten till slut blev såld. Hon är kunnig och noggrann, så man får förtroende och känner sig trygg. Man får svar på sina frågor, och man känner sig välkommen att fråga om det mesta. Jag har blivit mycket trevligt bemött."
"Jag tycker att Emelie har överträffat mina högt ställda förväntningar som mäklare. Emelie har varit väldigt professionell och engagerad under säljprcessen. Jag kan varmt rekommendera Emelie! //Ümer"
"vi har fått mycket god hjälp med vår bostadsaffär och är mycket nöjda. Det gäller hela processen från första möte tills affären har genomförts. Bra jobbat!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Söder

Våra pågående försäljningar