Hoppa till innehåll

Lysekilstipset

För oss på Svensk Fastighetsförmedling är det viktigt att i vår verksamhet kunna bidra till ett mångfacetterat och hållbart samhälle. Genom att stödja olika typer av ideella verksamheter hoppas vi bidra till ett bättre samhälle för alla och lösningar till våra stora samhällsutmaningar. Sedan en lång tid tillbaka har vi för ändamålet ett uppskattat samarbete på nationell nivå med Barncancerfonden som arbetar för att hitta nya botemedel och behandlingsmetoder kring barncancer.

Lysekilstipset är en form av sponsringsprogram för ideella verksamheter i Lysekils kommun

Som ett led i stödarbetet har vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil startat Lysekilstipset – en form av sponsringsprogram för ideella verksamheter i Lysekils kommun. Lysekilstipset bygger i sin enklaste form på att Ni tipsar oss om någon som går i säljtankar kring sitt boende och att Vi vid en genomförd försäljning donerar/sponsrar 1000kr till det ändamål Ni väljer. Det kan t ex vara en lokal förening av något slag eller annan hjälporganisation som aktivt arbetar i Lysekils kommun – Ni väljer!

Det övergripande målet med Lysekilstipset är att inkludera Er i valet av våra sponsringsaktiviter. Vi vill att Ni skall vara delaktiga eftersom Vi tillsammans bor och verkar här.

Sponsringen utgår från det tipset som ligger till grund för försäljningen. Vi hanterar personinformation från den som tipsar enligt gällande lagstiftning. Vid information och frågor kring Lysekilstipset vänligen maila jenny.labecker@svenskfast.se.

Maila ditt tips till lysekilstipset@svenskfast.se.