Hoppa till innehåll

Du tipsar! Vi sponsrar! Alla vinner!

Svensk Fastighetsförmedling är stolt sponsor till flertalet föreningar i Lysekils kommun!

Föreningar vi samarbetar med:

Funderar du eller någon i din bekantskapskrets på att sälja en bostad? Tipsa oss! Om ditt tips leder till en försäljning så betalar vi 2 500 sek* till er förening, som bidrag.

Erbjudandet gäller bostäder som sälj inom Uddevalla, Munkedal, Färgelanda, Lysekil eller Sotenäs kommun. Tipset ska ha kommit Svensk Fastighetsförmedling till handa senast 2015-12-31 och lämnas vid första kontakt eller till Sälj- och marknadsansvarig Pontus Roos pontus.roos@svenskfast.se 

För att provision ska kunna betalas ut till er förening så är det viktigt att du uppger föreningens namn vid första kontakten. Om ni använder fomuläret nedan så ange föreningens namn under "eventuellt meddelande".

*) Bostaden du tipsar om måste ligga inom kommunerna Munkedal, Färgelanda, Uddevalla, Lysekil och Sotenäs. Erbjudandet gäller om tipset leder till en försäljning genom Svensk Fastighetsförmedling. Tipsprovisionen betalas ut till er förening efter det att bostaden är såld genom ett bindande köpekontrakt.

Du tipsar! Vi sponsrar! Alla vinner!

Svensk Fastighetsförmedling är stolt sponsor av föreningsliv

Funderar du eller någon i din bekantskapskrets på att sälja en bostad? Tipsa oss! Om ditt tips leder till en försäljning ger vi 2 500 kr till föreningen, som bidrag för deras breda arbete med barn och ungdomar i kommunen.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Någonting gick fel 

Ett ögonblick!
Tack!
Till toppen