Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 169 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En snabb budgivning och snabb affär precis det vi ville, Petter är en bra och kunnig mäklare som förklarar allt man behöver veta som säljare på ett bra sätt."
"Väldigt responsiv och snabbt. Trevligt och behandlar människor på jämt och moraliskt sätt. Tack för att anställda sånt personal. "
"Mycket gott bemötande hela processen igenom. Trots trögt på marknaden och mycket svårt att komma upp i pris som motsvarade våra förväntningar är vi mycket nöjda med Petters trevliga och ärliga kommunikation med oss. Vi rekommenderar Petter mycket varmt."
"Mycket bra bemötande och information. Snabb återkoppling vid frågor."
"jag har varit både som säljare och köpare kund hos Daniel Larsson på Svensk Fastighetsförmedling. Han har alltid ett trevligt bemötande, är hjälpsam och kunnig. Kan varmt rekommendera honom."
"Ett positivt bemötande och en fortsatt dialog som mycket väl svarade upp mot min förväntan"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar

Till toppen