Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ljusdal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ljusdal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde ett hus!! Mkt bra och proffsigt bemötande, har varit lätt att kontakta mäklaren. Hon har återkopplat när det ska återkopplas. "
"Har fått svar på alla mina frågor inför det förestående köpet. Trevligt och personligt bemötande. Snabb återkoppling. Bilderna på Hemnet var inte förvanskade vilket gjorde att jag inte behövde bli besviken när jag såg huset i verkligheten. Upplevde att mäklaren företrädde både mig och och säljaren vilket inte alltid varit fallet vid tidigare visningar jag varit på. Känner mig lugn och trygg inför övertagandet av fastigheten."
"Köpt 3:a på Bryggargatan 4D Vid visningen togs vi emot av två väldigt glada och trevliga mäklare, Anna och Christian som visade intresse. (Inte lätt att att hinna med och svara på allas frågor) Anna håller kontakten under budtiden och det känns BRA och tryggt (inget man gör varje dag direkt) Vi träffar säljaren och Anna och skriver kontrakt som går väldans smidigt. En jordnära tjej som gör att allt går lätt och gruvsjukan försvinner. Karin o Leif "
"Sålde vår bostadsrätt. Mäklaren trevlig och kunnig. Väldigt engagerad i uppdraget att sälja vår lägenhet. Överträffade våra förväntningar. Rekommenderas verkligen."
"Jag har sålt lägenhet blev jättebra bemött Susanne har verkligen levt upp till mina förväntningar rak,ärlig en som kan sitt jobb och som jag känner stort förtroende för."
"Bra bemötande och lättsamt! förklarade bra och gjorde det hela väldigt enkelt för oss som köpare av hus. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järvsö

Våra pågående försäljningar