Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ljusdal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ljusdal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 25 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en villa i Färila Blev väldigt trevligt bemött av mäklare Mäklaren levde upp till våran förväntning Vi är mycket nöjd"
"Köpt stuga i Kroknäs, vid Hennansjön. Fick bra och snabb återkoppling och mycket vänligt bemötande."
"Sålde vår villa med Christian. Mycket professionellt bemötande från början till slut. Bra råd, omsorgsfullt utformad objektbeskrivning och tog sig tid på ett mycket bra sätt vilket gav ett bra resultat i slutänden. Klart bästa upplevelsen av någon fastighetsmäklare hittills!"
"Susanne Viken har hjälpt oss att sälja vår hälsingegård i Gartsbo Järvsö och vi är jättenöjda - med allt! Susanne har ett jättetrevligt bemötande och återkopplar omgående allt som händer under processen, hon är en superkompetent mäklare som vi varmt kan rekommendera! "
"Vi har sålt en tomt och försäljningen gick över förväntan. Susanne Viken visade ett Utmärkt bemötande och var förtroendeingivande.för oss."
"Har sålt ett fritidshus i Järvsö och allt har funkat toppen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järvsö

Våra pågående försäljningar