Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET januari

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 29 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är så nöjda med vår husförsäljning tack vare vår mäklare Stefan Larsson - det har varit ett roligt och förvånansvärt enkelt äventyr. Snabbt, lättsamt och framförallt smidigt. Tack!"
"Mycket fint bemötande och omhändertagande då Stefan guidade oss fram till vårt drömhus. Mycket duktig och kunnig inom sin profession. "
"Bemötandet har varit optimalt. Jag kan på bästa sätt rekommendera vår mäklare, Stefan Larsson. "
"Positivt och vänligt bemötande. Erfaren mäklare med vilja att köpare och säljare ska bli så nöjda som det är möjligt."
"Professionellt bemötande. Lätttillgänglig och mycket trevlig. Trygg och säker mäklare."
"Victor har varit strålande från dag ett. Mycket proffsigt men samtidigt jordnära arbetssätt. Har varit lätt att få kontakt med och har hållit mig och min fru stadigt i handen genom vår bostadsförsäljning. Allt har gått väldigt smidigt och vi är supernöjda med hur Victor har hanterat vår affär. Rekommenderar starkt Svensk fastighetsförmedling i allmänhet och Victor Andersson i synnerhet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen