Hoppa till innehåll

Du tipsar! Vi sponsrar! Alla vinner!

Svensk Fastighetsförmedling är stolt sponsor till flertalet föreningar i kommunen!

Anslutna föreningar är:

Funderar du eller någon i din bekantskapskrets på att sälja en bostad? Tipsa oss!
Om ditt tips leder till en försäljning så betalar vi 2 500 sek* till er förening, som bidrag.

Erbjudandet gäller bostäder som sälj inom Uddevalla, Munkedal, Färgelanda, Lysekil eller Sotenäs kommun. Tipset ska ha kommit Svensk Fastighetsförmedling till handa senast 2016-12-31 och lämnas vid första kontakt eller till Sälj- och marknadsansvarig Pontus Roos pontus.roos@svenskfast.se

För att provision ska kunna betalas ut till er förening så är det viktigt att du uppger föreningens namn vid första kontakten.

*) Bostaden du tipsar om måste ligga inom kommunerna Munkedal, Färgelanda, Uddevalla, Lysekil och Sotenäs. Erbjudandet gäller om tipset leder till en försäljning genom Svensk Fastighetsförmedling. Tipsprovisionen betalas ut till ansluten förening efter det att bostaden är såld genom ett bindande köpekontrakt.

Om ni som förening är intresserade av att samarbeta med oss på Svensk Fastighetsförmedling så kontakta marknadsansvarig Pontus Roos för mer information på tel 072-853 84 98 eller mejl pontus.roos@svenskfast.se

Värdera din bostad och sälj med oss

Svensk Fastighetsförmedling är stolt sponsor av föreningslivet

Funderar du eller någon i din bekantskapskrets på att sälja en bostad? Tipsa oss! Om ditt tips leder till en försäljning ger vi 2 500 kr till föreningen, som bidrag för deras breda arbete med barn och ungdomar i kommunen.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Någonting gick fel 

Ett ögonblick!
Tack!
Till toppen