Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kalmar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

I Kalmar hittar du en av Svensk Fastighetsförmedlings äldsta bobutiker. Det borgar för kunskap, erfarenhet och kompetens. Läget är centralt och lättillgängligt mitt på Kvarnholmen. Här jobbar ett väl sammansvetsat team, mäklare och assistenter, i olika åldrar och med olika erfarenhet och bakgrund. 

I gruppen finns fastighetsmäklare med olika inriktning, allt från försäljning av bostadsrätter, nyproduktion till försäljning av villor och fritidshus. Även de med inriktning mot kommersiella uppdrag och försäljning av gårdar, jord och skog. Dessutom möter du våra assistenter och vårt kundvårdsteam som tar väl hand om dig genom hela försäljningsprocessen.

Vår ambition är att alltid motsvara dina förväntningar och ge dig bästa möjliga service. Som kund är du i fokus och vår strävan är att ge dig det du efterfrågar – rådgivning, stöd och vår kunskap – när du ska köpa eller sälja bostad!

Bobutiken i Kalmar ingår i Svensk Fastighetsförmedling Sydost som i sin tur tillhör den rikstäckande mäklarkedjan. Vi har stor kunskap om den lokala marknaden, oavsett var i vårt område bostaden finns. Vi verkar från Simrishamn till Oskarshamn, från Laholmsbukten till Ölands södra udde. En attraktiv region med många möjligheter – i trettiofyra kommuner med butiker på drygt tjugo ställen.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 149 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en villa,trevligt bemötande,erfaren och kunnig mäklare,mycket nöjd med försäljningen."
"Alexander har varit väldigt hjälpsam och tillmötesgående. "
"Vi sålde en fristående villa. Alexander var alltid lugn, vänlig saklig och kunnig. Förväntningarna på priset var från början högre än vi fick men en vattenskada visade sig vara större än befarat så priset fick sänkas. Till slut var alla nöjda med affären och om vi hade ett hus till att sälja skulle vi be Alexander om hjälp igen. Mvh Anne-Marie och Bo Malmberg"
"Köpte hus i Söderåkra. Mäklaren var vänlig, tydlig, uppmärksam, mycket trevlig. Öppen och ärlig lyssnade och informerade - påverkade inte vårt beslut på något sätt. Upplevde att han blev lika glad som oss. Fann lösningar för vissa problem vi hade med köpet. "
"Ni är bästa, speciellt Mikael, tung är du!!!"
"Fsg av bostadsrätt 79m2. Kalmar. Hela processen sköttes mycket proffessionelt av båda mäklarna. Fick genast fullt förtroende. Starka rekommendationer. Mvh Gunnar Sjölin "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kalmar

Våra pågående försäljningar