Hoppa till innehåll

Nyproduktion i Jönköping

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping har ett flertal samarbeten tillsammans med de större aktörerna på den lokala marknaden och är ledande på att förmedla nyproduktion i Jönköpingsområdet.

Att köpa en nyproducerad bostad är något alldeles speciellt. Du får möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden redan från början genom möjligheten att göra vissa materialval som exempelvis att välja skåpluckor och färg på väggarna. Och du behöver inte oroa dig för att kylen och frysen behöver bytas ut inom de närmsta åren.

Vi hjälper er igenom hela köpprocessen från värdering av ert nuvarande boende, försäljning, funderingar kring val av lägenhet med hänsyn till läge, kontantinsats, tillval osv och slutligen tecknandet av aktuella avtal som ger er möjligheten att flytta rakt i ert nyproducerade boende. Allt detta för att ge er trygghet genom hela processen.

Här nedan ser du de nyproduktionsprojekt som vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar i Jönköpingsområdet just nu. Anmäl ditt intresse när du klickat in dig på projektet, så återkommer vi till dig. Du kan även se slutsålda nyproduktionsprojekt. 

Till salu

Slutsålda nyproduktionsprojekt – Referensprojekt