Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Härnösand

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Härnösand.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 85 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bostadsrätt. Vänligt bemötande, lyhörd. Snabba svar på frågor, bra återkoppling. Jag är mycket nöjd med Ami och sv fastighetsförmedling"
"Vi har sålt en villa och köpt en bostadsrätt. Vi har känt oss fullständigt trygga tack vare mäklarens kompetens och bemötande och vi behövde aldrig tvivla på att allt sköttes på ett korrekt och informativt sätt. Vi rekommenderar gärna mäklaren till andra "
"Vi har köpt ett radhus och fick ett mycket professionellt bemötande av mäklaren. Tydlig information. Sammanfattningsvis utmärkt!"
"Helt utmärkt på alla tänkbara sätt. Kan varmt rekommendera denna kontakt. "
"En utmärkt och professionell hantering från mäklaruppdrag till försäljning av fastigheten, där både säljare och köpare var belåtna."
"Jag har köpt en trea i det område jag önskat till ett bra pris. Mkt bra bemötande vid all kontakt, visning, samtal och frågor. Det har varit enklare än jag trodde och jag har känt mig trygg i den kunskap mäklaren har visat sig ha. Är mkt nöjd och ser fram mot att få flytta in i mitt nya hem. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Härnösand

Våra pågående försäljningar