Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Härnösand

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Härnösand.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 65 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ami har varit engagerad, trevlig och lätt att få kontakt med. Bra på kontakter under försäljningen av lägenheten."
"Sålt på Lasarettsgatan 8A Fantastiskt trevlig mäklare. Fick precis vad jag önskade mig. Gick över förväntan. Kanon bra! ! "
"Professionellt, trevligt bemötande! Mäklaren Ami Sörlin, var helt underbar! Jag kommer i resten av mitt liv rekommendera henne och svensk fastighetsförmedling åt alla som vill ha råd !!"
"Glad och trevlig mäklare, som inger förtroende. Höll kontakt hela tiden vad som hände med lägenheten och hade bra konversation med henne under tiden vi hade kontakt. Rekommenderas!"
"Har endast haft kontakt vid ett tillfälle. Bemötandet var professionellt och bra att försäljningen kan följas via nätet."
"Mäklaren var över förväntan. Hon var väldigt hjälpsam och gjorde allting väldigt enkelt att förstå vilket var skönt för mig som gjorde mitt första lägenhetsköp!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Härnösand

Våra pågående försäljningar

Till toppen