Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Härnösand

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Härnösand.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 71 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra engagemang. Snabb affär vid köp av lägenhet. Trevligt bemötande. Anlitas även för försäljning av mitt eget hus,som också kom ut snabbt på bostadsmarknaden."
"Sålde en lägenhet med två rum och kök. Ami känns väldigt kunnig och allt har flutit på oerhört smidigt, från första kontakt till dess att lägenheten blev såld. "
"Försäljning av fritidshus, efter ett kort innehav. Bra bemötande, trots diverse turer kring snabba riktningsbyten. Jag tycker jag fick mina förväntningar uppfyllda med god marginal, stort tålamod från mäklaren. Mycket bra hantering av ärendet, sammanfattningsvis."
"Jag har haft en fantastisk mäklare 👍 Ami på Svensk fastighetsförmedling Härnösand Jättebra komunikation snabb återkoppling vid funderingar 👍 Har sålt en jordbruksfastighet i Höga Kusten Rekommenderas varmt"
"Sålt bostadsrätt. Ett proffsigt bemötande som gjorde att försäljningen kändes trygg."
"Ami har varit engagerad, trevlig och lätt att få kontakt med. Bra på kontakter under försäljningen av lägenheten."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Härnösand

Våra pågående försäljningar

Till toppen