Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enskede och Johanneshov i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen och Johanneshov. 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen eller Johanneshov i Stockholm. Eftersom vi har lokala kontor i hela landet kan vi våra egna områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Enskede och Johanneshov är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Svensk Fastighetsförmedling Enskede/Johanneshov är marknadsledande i vårt område. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut i vår del av stan! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår mysiga bobutik på Finn Malmgrens plan 5-7, Hammarbyhöjden.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 315 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde min 3:a i Hammarbyhöjden genom Cesar och allt kändes lungt och tryggt trots en något svajig marknad. Han återkopplade ofta och gjorde ett fint jobb som resulterade i att jag fick ett bra pris för min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare i det området. "
"Väldig proffsig och noggrann. Kändes väldigt bra! "
"Cesar hjälpte oss med försäljningen av lägenhet på Glasmålarvägen i Stockholm. Han lade ned mycket energi på uppdraget och resultatet blev över våra förväntningar. Stor professionalitet och högt engagemang. (Anders Lundström)"
"Anlitade Sanna för att sälja min tvåa. Hon agerade mycket professionellt och är väldigt förtroendeingivande. Ni kommer inte bli besvikna om ni anlitar henne!"
"Vi är jättenöjda med valet av Sanna som vår mäklare! När vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet tog vi kontakt med flera mäklarkontor. Sanna var väldigt snabb på att kontakta oss och när vi träffade henne gav hon oss ett väldigt tryggt intryck, vilket hon levererade genom hela säljprocessen. Hon motsvarade verkligen våra förväntningar, då hon var tillgänglig, snabb på att svara och höll oss uppdaterade. Både stylisten och fotografen som hon samarbetade med var väldigt professionella. Vi är jätteglada att vi valde Sanna med försäljningen av vår lägenhet och kan varmt rekommendera henne! "
"Jag hade turen att då Sanna som mäklare och är så tacksam för det! Hon var otroligt tillmötesgående och hjälpsam, och utan henne hade jag inte fått min drömlägenhet. Verkligen snabb återkoppling och kändes som att hon verkligen hjälpte både sälj- och köp-parten för att bli nöjda! Supertrevlig och härlig energi, gjorde att jag kände mig säkrare än någonsin på mitt beslut om att byta sida av stan, då hon själv hade stor kunskap och kunde ge en tydlig bild om området. Om jag kommer sälja min nya lägenhet i framtiden kommer jag hålla tummarna för att få anlita Sanna igen! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hammarbyhöjden

Våra pågående försäljningar

Till toppen