Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enskede och Johanneshov i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen och Johanneshov. 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen eller Johanneshov i Stockholm. Eftersom vi har lokala kontor i hela landet kan vi våra egna områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Enskede och Johanneshov är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Svensk Fastighetsförmedling Enskede/Johanneshov är marknadsledande både när det gäller att sälja bostadsrätter och villor i vårt område. Under 2015 förmedlade vi hela 304 bostäder. Vi bor själva i området och känner därför till varje kvarter. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut i vår del av stan! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår mysiga bobutik på Stora Gungans väg 11, precis innan gångtunneln under Nynäsvägen om man kommer från Sandsborgs T-banestation.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 270 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Albin är engagerad, tydlig och målmedveten. Han har bra koll på sin marknad, och bra strategi och planering. Han är trevlig på ett sätt som kännas genuint."
"Proffsig ,snäll. Mycket tillmötesgående . Vi är nöjda"
"Engagerad allt från första mötet till avslutad försäljning. Lätt att samarbeta med. Drivande, men hela tiden i takt med oss säljare. Möjliggjorde med strukturerat arbetssätt kort tid mellan första kontakten och första visning. Tog fram snyggt presentationsmaterial."
"Mycket proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd."
"Proffsig och naturlig. Tog hand om de frågetecken som dök upp på ett smidigt sätt. Inge stress. Mycket bra bemötande! "
"Jätte trevlig, duktig och enkel att ha och göra med!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hammarbyhöjden

Våra pågående försäljningar

Till toppen