Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enskede och Johanneshov i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen och Johanneshov. 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen eller Johanneshov i Stockholm. Eftersom vi har lokala kontor i hela landet kan vi våra egna områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Enskede och Johanneshov är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Svensk Fastighetsförmedling Enskede/Johanneshov är marknadsledande i vårt område. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut i vår del av stan! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår mysiga bobutik på Finn Malmgrens plan 5-7, Hammarbyhöjden.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 364 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte Bra bemötande och trevlig! "
"We bought an appartement on Garagevägen . Ceasar was very professional, understanding and willing to help out. I would recommend him definitely !"
"He sold our appartement Petrejusvägen 28. 3a. Albin is the best ! I would recommend him definitely !"
"1. Sålt en tvåa i hammarbyhöjden 2. Professionellt bemötande, personligt engagerad och genuint intresserad i oss och vår affär. 3. Jag hade höga förväntningar på Sanna och hon levde verkligen upp till dom. Hon hade kunskap om branschen, människokännedom samt en trygghet. 4. Smidigt hanterat av Sanna som både har kunskap, affärsmannaskapet och hjärtat på rätt plats. Tack Sanna!"
"Sålde en 34 kvm etta i Gullmarsplan genom Albin. Proffsigt, enkelt och vi fick ett riktigt bra slutpris på lägenheten. 5/5 Albin - väl genomfört på alla punkter! "
"Ärlig, pålitlig, hjälpsam och proffesionell så uppfattar jag Cesar Fuentes efter att vi sålt radhuset i Hammarbyhöjden. Tack!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hammarbyhöjden

Våra pågående försäljningar

Till toppen