Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enskede och Johanneshov i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen och Johanneshov. 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gamla Enskede, Enskede Gård, Enskededalen eller Johanneshov i Stockholm. Eftersom vi har lokala kontor i hela landet kan vi våra egna områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Enskede och Johanneshov är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Svensk Fastighetsförmedling Enskede/Johanneshov är marknadsledande i vårt område. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut i vår del av stan! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår mysiga bobutik på Finn Malmgrens plan 5-7, Hammarbyhöjden.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 385 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Cesar är en mycket engagerad och professionell mäklare, väldigt hjälpsam och alltid trevlig. Vi är supernöjda med allt kring köpet av vår lägenhet. Varmaste rekommendationer!"
"Albin är ihärdig, strategisk och snabb. Vi ville sälja på kort tid under en period där marknaden inte var den bästa. Trots det så lyckades vi ändå få en bra affär där vi har mycket att tacka Albin för."
"Vid mitt köp av lägenhet i Hammarbyhöjden uppfattade jag Sanna som snabbfotad, lättillgänglig, flexibel och trevlig. Jag är väldigt nöjd över det bemötande jag fick."
"Har köpt en lägenhet , och Cesar ställde upp och ordnade en snabb visning . Cesar var påläst och "trygg" , något som känns viktigt vid stora och viktiga affärer. Varmaste rekommendationer!"
"Både köpt och sålt genom Ceasar! Han var skicklig, sympatisk och superbra att ha göra med! Vi är mycket nöjda."
"Jättebra mäklare, allt gick supersmidigt. Har både köpt och sålt via denna mäklare och det var aldrig något problem."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hammarbyhöjden

Våra pågående försäljningar