Hoppa till innehåll
 
Accepterat pris: 
275 000 kr
Anmäl intresse
Lotte Myrebris, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lotte Myrebris
Fastighetsmäklare/jurist
Sandra Neumark, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sandra Neumark
Projektledare Nyproduktion SF Sydost / Certifierad Nyproduktion / Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Accepterat pris: 
275 000 kr
Anmäl intresse
Lotte Myrebris, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lotte Myrebris
Fastighetsmäklare/jurist
Sandra Neumark, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sandra Neumark
Projektledare Nyproduktion SF Sydost / Certifierad Nyproduktion / Fastighetsmäklare

Williams väg 17 A/B/C (andel i bostadsrätt), Simrishamn

Fritidsboende på natursköna Österlen - Viks Fiskeläge!

 • Typ: Fritidshus
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 78 kvm
 • Byggnadsår: 2009
 • Upplåtelseform: Andelsrätt

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Fritidshus
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 78 kvm
 • Accepterat pris: 275 000 kr
 • Byggnadsår: 2009
 • Upplåtelseform: Andelsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

 • Kommentar: Hög standard på elinstallationer i respektive lägenhet samt jordfelsbrytare.
  Alla lägenheter har brandlarm med utrymningslarm och brandsläckare.

  Uppvärmning via värmepump samt ventilationssystem typ minimaster.
  Samtliga lägenheter har golvvärme i entréplan och radiatorer på ovanvåningen.

Renoveringar

Under 2016 har fastigheten delvis renoverats och byggts om. En ny lägenhet/studio om ca 42 kvm tillkom i samband med detta. Helt ny utemiljö med bl.a. gångar, planteringar och uteplatser.

Tomt/balkong/uteplats

Till varje lägenhet hör en liten separat trädgårdsdel. Mellan respektive uteplats finns avskärmning. Natursingel runt uteplatserna samt på gångarna för smidig skötsel.

Lägenhet 1001: Stor uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida samt uteplats med byasten i sydost på husets baksida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för sex personer, café-möbler med sittplats för fyra personer samt en Weber kolgrill.

Lägenhet 1002: Stor uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida samt uteplats med byasten i sydost på husets baksida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för sex personer, café-möbler med sittplats för fyra personer samt en Weber kolgrill.

Lägenhet 1003: Uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida som övergår till stor uteplats med byasten utmed husets södra gavel. Från denna uteplats löper även en gång till en tredje uteplats med byasten i sydost på husets baksida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för sex personer, café-möbler med sittplats för fyra personer samt en Weber kolgrill.

Lägenhet 1004: Uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för fyra personer och en Weber kolgrill.
Visa all fakta

Övriga byggnader

Teknikutrymme och gemensam tvättstuga med tvättmaskin, ingång från husets baksida.

Kallförråd för golfklubbor. I anslutning till förrådet finns möjlighet till laddning för golfbilar samt vagnar.

Parkering

På fastigheten finns parkering med utrymme för ca fem bilar.

Tv/Internetanslutning

Fiber finns indraget i fastigheten.

Allmänt

 • Län: Skåne
 • Kommun: Simrishamn
 • Område: Vik
 • Fastighetsbeteckning: Simrishamn Viks Fiskeläge 15:15

Omgivning

Viks fiskeläge är beläget vid havet på vackra Österlen, söder om Kivik och norr om Simrishamn. Från byn ser man upp mot naturreservatet Stenshuvud och uppe på landbanken kan man skymta golvbanan Lilla Vik. Utmed kusten finner man flera fiskelägen och inåt landet charmiga byar. Passa på att vandra från Vik längs den natursköna stigen, parallellt med havet, till grannfiskeläget Baskemölla eller ta en cykeltur för fika i Rörum. Varför inte ta ett dopp på fina Knäbäckshusens strand.

Österlens Golfklubb har två 18-hålsbanor - Lilla Vik och Djupadal. Banorna har mycket olika karaktär. Lilla Vik är en parkbana med vackra naturupplevelser längs Östersjöns strandbrink. Djupadal är en öppen, vacker hedlandsbana byggd på ren sandjord och med mer utmanande terräng. Utsikten från högsta punkt är magnifik och vid klart väder kan man blicka över Hanöbukten ända till Blekinge. Båda banorna är renoverade under senare år och erbjuder en kvalitativ och storslagen spelupplevelse.

Övrigt

ERBJUDANDE att få 50 000 kr rabatt på den andra andelen för de som köper två andelar i de stora lägenheterna d.v.s. lägenhet nr 1001, 1002 eller 1003.
Alternativt att få 40 000 kr rabatt på den andra andelen för de som köper två andelar i studion dvs lägenhet 1004.


Andelsägaren betalar en insats i enlighet med den ekonomiska planen samt månadsavgift till föreningen för respektive andel. Information gällande andelstal, pris samt avgift för samtliga andelar i respektive lägenheter, se Lägenhetsredovisning under Dokument nedan. Avgifterna för andelarna skall täcka föreningens drift av fastigheten såsom el, vatten, uppvärmning, renhållning, TV, bredband, telefoni och kapitalkostnader. I avgiften ingår även spelrätterna på Österlens GK 2017, därefter beslutar föreningens medlemmar om samarbetet med golfklubben skall fortgå. Via samarbetet har föreningen möjlighet att låna klubbhusets konferenslokal fem gånger per år för t.ex. föreningsstämma eller fest.

Bostadsrättsföreningen har totalt 40 andelar fördelat på fyra lägenheter med 10 andelar i respektive lägenhet. Varje andelsägare får efter rullande schema vistas i lägenheten fem veckor per år, se Veckoschema under Dokument nedan för veckofördelning samt vilka andelar som är reserverade. Varje år sker förskjutning med en vecka framåt för respektive andel. Bostadsrättsföreningen gör en initial veckofördelning, men andelsägarna i respektive lägenhet kan i samförstånd på föreningsstämman sedan ändra veckofördelningen för kommande år. Andelsägare med flera andelar har då förtur att få sina andelar intill varandra i veckoschemat. Bytesdag är på söndagar.

Andelsägare som inte önskar nyttja sin andel har rätt att hyra ut andelen i andrahand. Zeranord AB kommer tillse att det finns möjlighet till hjälp med uthyrning av de veckor den egna andelen inte nyttjas. Dock ansvarar andelsägaren fullt ut för nyttjandet även vid andrahandsuthyrningen. Andelsägaren är skyldig att bevara sundhet, ordning och gott skick i huset samt på fastigheten och rätta sig efter föreningens ordningsregler. Detta gäller även de som hör till eller gästar hushållet. Andelsägaren skall hålla lägenheten med tillhörande utrymmen, inventarier och utrustning i gott skick och våra dem väl. Bostadsrättsföreningen ansvarar för sedvanligt underhåll av fastighet, lägenheter, inventarier samt utrustning, se Stadgar och Samägarvillkor under Dokument nedan.

Bostadsrättsföreningen förvärvar fastigheten när minst 60% av andelarna - eller det lägre antal som entreprenören beslutar - är tecknade, se Ekonomisk plan under Dokument nedan.

För information gällande reservation av en andel, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Ekonomi

Accepterat pris

275 000 kr

Driftkostnader

Kommentar: Pris är 275 000 kr/andel och månadsavgift är 680 kr/andel i bostadsrätten för lgh 1001,1002 och 1003. Pris är 155 000 kr/andel och månadsavgift är 450 kr/andel i bostadsrätten för lgh 1004. Avgiften ska täcka föreningens drift av fastigheten såsom el, vatten, uppvärmning, renhållning, TV, bredband och kapitalkostnader.
För de som är intresserade av ett medlemskap i golfklubbarna blir månadsavgiften 850 kronor per månad för de större lägenheterna och 600 kronor per månad för studion. Då ingår två spelrätter i andelen på Österlen GK! I dagsläget är medlemskap beslutat fram till 2018. Därefter är det upp till föreningens medlemmar att besluta om fortsatt samarbete med golfklubben.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 35 kWh/kvm/år
Energiklass: C
Energideklaration utförd: 2016-03-04
Besiktningsman: Jamii Olsson, 14 energy Eklund & Eklund

Alla bilder och 3D

+ 33 Visa alla 39 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Williams väg 17 A/B/C (andel i bostadsrätt), Simrishamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Om du önskar en boendekostnadskalkyl - kontakta mäklaren.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Lotte Myrebris

Fastighetsmäklare/jurist
 

Sandra Neumark

Projektledare Nyproduktion SF Sydost / Certifierad Nyproduktion / Fastighetsmäklare
Till toppen