Hoppa till innehåll

Sälj ditt projekt med oss och var säker på att synas

Vi på Svensk Fastighetsförmedling vet att rätt marknadsföring av ett nyproduktionsprojekt är mycket viktigt för en framgångsrik försäljning. Därför lägger vi extra kraft här. Vi har tillgång till en rad effektiva kanaler och kan fungera som stöd i att hitta rätt kombination för projektet.

Produktion av tryckt marknadsmaterial

Vi har möjlighet att hjälpa till med produktion av olika typer av marknadsmaterial, t ex DR, objektsbeskrivning eller andra typer av informationsmaterial.

Projektsida på svenskfast.se

Vi skapar alltid en detaljerad projektsida med samlad fakta, bilder och tillhörande dokument för projektet. Projektsidan publiceras på svenskfast.se som har ca 600 000 unika besökare per vecka. Projektsidan kan länkas vidare till extern hemsida om man önskar.

Annonsering i dagspress

Vi annonserar oftast i lokal dagspress där våra uppdragsgivare har möjlighet att utnyttja våra förmånliga avtal. Vår marknadsavdelning kan även bistå med utformning av annonser.

Utställning i våra butiker och skyltfönster

Vi avsätter gärna plats i våra trevliga bobutiker och upplysta skyltfönster för eventuella modeller och annat marknadsföringsmaterial.

Event och aktiviteter

Genom vår starka lokala förankring har vi ofta väl etablerade samarbeten med lokala föreningar och en regelbunden närvaro vid olika typer av lokala evenemang – potentiellt viktiga kanaler för att etablera projektet i närområdet.

Annonsering på Hemnet och i social medier

Givetvis marknadsförs alltid våra bostäder även på hemnet.se under märkningen Nyproduktion. Svensk Fastighetsförmedling har dessutom en stark närvaro på sociala medier. Vi finns bland annat på Facebook, Instagram och YouTube där vi kan lyfta ert projekt på ett intresseväckande sätt.

Till toppen