Hoppa till innehåll

Information till byggherrar och byggbolag

Lokala mäklare med koll på nyproduktion

Vi på Svensk Fastighetsförmedling har lång erfarenhet av försäljningen inom området nyproduktion. Här förklarar vi vår försäljningsprocess och de tjänster vi kan erbjuda dig som är i behov av en kvalificerad, effektiv och pålitlig försäljningstjänst inom nyproduktion.

Erfarenhet ger kompetens

Vår kompetens och erfarenhet kommer från det återkommande förtroende som vi fått och har byggt upp hos olika byggbolag. Att framgångsrikt sälja nyproduktion kräver särskild kunskap och kompetens, allra minst i att veta vilka förväntningar och krav som ni i byggbranschen har. Därför leder ett samarbete med oss alltid till en trygg försäljning när man anlitar oss som sin externa försäljningsorganisation.

Vår styrka är att vi kan vara lokala överallt

Svensk Fastighetsförmedling finns representerade med över 230 butiker runtom i landet och kan därför finnas på plats exakt där det finns behov av en kvalificerad försäljningstjänst inom nyproduktion.

I vårt arbete utgår vi från något av våra lokala kontor där vi har utvalda mäklare med kompetens och erfarenhet av just försäljning av nyproducerade bostäder. En central nyproduktionsansvarig står för löpande coachning under hela processen. Vi har dessutom vår jurist- och marknadsavdelning som stöd. Allt för att trygga er affär.

Läs mer om vår försäljningsprocess och de tjänster vi kan erbjuda till byggbolag:

Nedan kan du se ett urval av projekt och bostäder, inom nyproduktion, som vi förmedlar nu.

Nyproduktionsprojekt

Nyproducerade bostäder