Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 389 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Victor Helgesson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Helgesson
Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom
Västra Frölunda

Jullestigen 6

Månadsavgift: 6 389 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Victor Helgesson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Helgesson
Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom

Attraktiv våning i anrika Långedrag!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 104 kvm
  • Lägenhetsnummer: 01101
  • Byggnadsår: 1953
  • Månadsavgift: 6 389 kr
  • Driftkostnad: 750 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 3
  • Hiss: Nej

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda denna renoverade våning i Långedrags mest idylliska villakvarter Eckran. Högt och fritt läge tillsammans med fönster i fyra väderstreck och generös takhöjd skapar härligt ljusinsläpp och rymd som genomsyrar hela lägenheten. Bostaden har genomgående renoverats, men charmiga originaldetaljer har bevarats så som vacker fiskbensparkett, fönstersmygar av marmor och kakelugn. Här har alltså inget lämnats åt slumpen. Bor du på Jullestigen 6, bor du på längst in på en lugn återvändsgatan mitt i villaidyllen. Du har även tillgång till parkeringsplats precis nedanför huset, en solig gemensam trädgård samt gästlägenhet om nära och kära är på besök.

Anrika Långedrag är ett av Göteborgs mest attraktiva områden, med närhet till centrala Göteborg såväl som till Göteborgs södra skärgård. Goda kommunikationer med buss och spårvagn, både mot Frölunda Torg och in till centrala Göteborg. Spårvagnen är ett smidigt transportmedel även ut till Saltholmen, varifrån skärgårdsbåtarna avgår. I området finns service som livsmedelsbutiker, blomsteraffär med servering, fiskaffär, bageri och apotek. Här finns även flera trevliga kvarterskrogar så som Seglarkrogen, Långedrag Värdshus, Portofino, Dockyard Hotel och Restaurang samt Malins skafferi för att nämna några. Området erbjuder flera valmöjligheter när det gäller skola och barnomsorg. Bland annat ligger Engelska skolan på cykelavstånd och Långedragsskolan med gångavstånd.
Från Långedrag, förbi Nya Varvet, mot Röda sten, Novotel och Sjömagasinet går en trevlig promenadväg utmed hamninloppet in mot Operan, för den som gillar att promenera. Långedrag erbjuder flera småbåtshamnar bland annat Saltholmen, GKSS, Hinsholmen och Tångudden. För den som gillar golf så finns det flera golfbanor inom ca 15-20 minuters avstånd från området i bland annat Sisjön, Mölndal, Hills, Hovås och Särö. Här finns även flera härliga närbelägna badplatser.

Välkommen att besöka denna pärla!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL:
Vi kliver upp en trappa upp från husets entré och kliver in i den välkomnande hallen som bjuder in till lägenheten. Genast slås man av den generösa takhöjden och det vackra originalgolvet som sträcker sig vidare genom lägenheten. Väggarna går i en neutral ljus färg och är genomgående i de stora sociala ytorna, vilket ger en neutral bas att inreda efter. Hallen är rymlig och har praktisk avhägning samt plats för byrå eller anna förvaringsmöbel.

BADRUM:
Badrummet ligger med ingång från hallen. Läckra helkaklade väggar i vitt och på golvet ligger ett väl valt klinker med golvvärme som ger ökad komfort. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, handdukstork, väggfast badrumsskåp, dusch med praktiska infällbara duschväggar och vädringsfönster.

SOVRUM 1:
Tillbaka ut i hallen igen når vi det första fina sovrummet som idag används som barnrum Sovrummet är ljust med blåa målade väggar och härligt ljusinsläpp från fönster. Här finns plats för säng, förvaringsmöbel och skrivbord om så önskas. Förvaring genom garderober.

SOVRUM 2:
På andra sidan av badrummet finner vi det andra sovrummet som även det idag används som barnrum. Väggarna är målade och tapetserade i ljusa kulörer.

SOVRUM 3:
Vidare in i bostaden via hallen når vi lägenhetens Master Bedroom med vacker fiskbensparkett och suverän garderobsförvaring. Väggarna går i ljusa neutrala färger. Samtliga sovrum har fönster ut över det mysiga grannkvarteret och tack vare husets höga läge är insynen ytterst begränsad.

VARDAGSRUM:
Vi går vidare och kommer till sociala och härliga vardagsrummet. Både vardagsrum, matsal och kök ligger i fil och blir en naturlig samlingsplats i lägenheten. Här finner du charmiga originaldetaljer så som fiskbenskparkett och kakelugn.

BALKONG:
Från vardagsrummet stiger vi ut på den rymliga och möblerbara balkongen som bjuder in till mysiga frukoststunder eller trevliga sommarkvällar genom det soliga läget.

KÖK MED ÖPPENPLANLÖSNING MOT MATSAL:
Vi kliver in från balkongen igen och vidare genom vardagsrummet till det renoverade köket som är inrett med gråa tidlösa snickerier och vitvaror i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Vitvaror består av kyl/frys, ugn med induktionshäll, köksfläkt samt diskmaskin. Kort och kort ett kök att stortrivas i!
Köket har öppen planlösning mot matsalen och avskärmas av en praktisk köksö. Matplatsen har plats för större matbord och har bevarat ett skafferi som ökar charmhetsfaktorn. Ett extra plus här är det uppskattade gavelläget som ger extra rymd och ljusinsläpp. Väggarna är neutralt ljusa och den vackra fiskbensparkettet sträcker sig från vardagsrummet. För den som är i behov av flera sovrum finns här också möjlighet till ett extra rum genom att stänga till den breda öppningen mot vardagsrummet och köket.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 104 kvm
Lägenhetsnummer: 01101
Byggnadsår: 1953
Driftkostnad: 750 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Fiber finns i fastigheten. Föreningen har tecknat ett gemensamt abonnemang via Telia.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Långedrag

Omgivning

Anrika Långedrag är ett av Göteborgs mest attraktiva områden, med närhet till centrala Göteborg såväl som till Göteborgs södra skärgård.

Till och från Långedrag är kommunikationer med buss och spårvagn goda, både mot Frölunda Torg och in till centrala Göteborg. Spårvagnen är ett smidigt transportmedel även ut till Saltholmen, varifrån skärgårdsbåtarna avgår.

I området finns service som livsmedelsbutiker, blomsteraffär med servering, fiskaffär, bageri och apotek. Här finns även flera trevliga kvarterskrogar så som Seglarkrogen, Långedrag Värdshus, Portofino, Dockyard Hotel och Restaurang samt Malins skafferi för att nämna några.

Från Långedrag, förbi Nya Varvet, mot Röda sten, Novotel och Sjömagasinet går en trevlig promenadväg utmed hamninloppet in mot Operan, för den som gillar att promenera.

Långedrag erbjuder flera småbåtshamnar bland annat Saltholmen, GKSS, Hinsholmen och Tångudden. För den som gillar golf så finns det flera golfbanor inom ca 15-20 minuters avstånd från området i bland annat Sisjön, Mölndal, Hills, Hovås och Särö. Här finns även flera härliga närbelägna badplatser.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 37,1
Andel av insats: 37,14266%
Andel av månadsavgift: 37,14266%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Jullestigen 6 bildades 2016 och omfattar 3 stycken bostadsrätter (2 st 4 rok och 1 st 3 rok). Huset byggdes 1953, men omgick en omfattande renovering inför föreningens bildadande 2016. Bland det senaste renoveringarna som gjorts är uppförande av entreskydd källare, installation av taksydd, brandstege samt underhåll av vissa källarfönster. Föreningen följer en väl dokumenterad underhållsplan.

Ekonomisk förvaltning sker genom SBC, Sveriges bostadsrättscentrum.

Allmänt

Föreningens namn: Jullestigen 6
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Göteborg
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

I källarplan finns ett större förråd som tillhör lägenheten. I källaren finns även gästlägenhet med eget badrum samt tvättstuga med dubbla maskiner och torktumlare. Gemensam trädgård med gott om sol finns att nyttja för föreningens medlemmar. Här finns såväl studsmatta som grillplats.

Parkering

1 st parkeringsplats finns att tillgå. Gästparkering finns även.

Ekonomi

Månadsavgift

6 389 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet, parkeringsplats och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

750 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 350 kr

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder och 3D

+ 30 Visa alla 36 bilder
 

Planritning

Karta & område

Jullestigen 6, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Victor Helgesson

Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Bilder

Planritning