Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 017 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Katarina Engström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Katarina Engström
Reg. Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 2 017 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Katarina Engström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Katarina Engström
Reg. Fastighetsmäklare

Bildradiogatan 6, Västra Frölunda

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 24 kvm
  • Lägenhetsnummer: 138
  • Byggnadsår: 1953
  • Månadsavgift: 2 017 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 7
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 24 kvm
Lägenhetsnummer: 138
Byggnadsår: 1953
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 7
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Bredband via Comhem.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Frölunda

Omgivning

Järnbrott är ett lugnt och trivsamt område med mestadels radhus, villor och bostadsrätter uppförda under mitten av 50-talet. Knutpunkten för service är Radiotorget som ligger mitt i hjärtat av Järnbrott. Här finns ett brett utbud av butiker och service. Läs mer om torget på: www.radiotorget.se.

Bostaden ligger alldeles i närheten av hållplats Sändaregatan samt har promenadavstånd till hållplats Radiovägen. Busslinjerna 83, 84, 88, 95, 185, och 751 trafikerar Sändaregatan och från Radiomotet går blå express, lila express, rosa express samt 89. Några hundra meter bort där Antenngatan möter Marconimotet finns mataffären Lidl.

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum ett par minuter från Järnbrott. Shoppingcentrat erbjuder ca 200 butiker, restauranger, caféer och delikatessbutiker bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av serviceföretag som banker, frisörer, resebyråer samt hälsoservice som tandläkare och vårdcentral. Självklart finner man även en mataffär här. Buss och spårvagn stannar direkt utanför Torget och för den som kommer med bil finns 2300 parkeringsplatser där man står gratis i tre timmar. Från Frölunda Torg går ett nätverk av bussar och spårvagnar som snabbt tar en till olika delar av Göteborg.

Affärscentrum 421 ligger i närheten av Järnbrott och erbjuder allt från klädbutiker och elektronik till matbutik och café.

Friluftsområdet Ruddalen ligger i nära anslutning till Järnbrott och hit kan man promenera eller cykla. Ruddalens friluftsområde erbjuder flera vackra promenadstigar och joggingspår för den som vill njuta av naturen, men även fotbollsplaner, skridskobanor och gym.

Cykelleden går parallellt med Antenngatan in mot Göteborgs stad och ut mot Särö och är ett smidigt sätt att ta sig fram. Från Antenngatan har man cykelavstånd till bland annat Askim, Hovås och Näset med fina badställen men även in mot centrala Göteborg via Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen.

Välkommen till ett omtyckt område som är starkt präglat av den hemtrevliga radhuskänslan med sina små lugna gator, gröna täppor och familjära anda. Populär friskola som finansieras med kommunal skolpeng och drivs i stiftelseform finns i området samt flera kommunala förskolor. Även kommunal F-6 skola finns i området.
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,33517
Andel av månadsavgift: 0,33517
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Järnbrott 15:3, Järnbrott 16:1 och Järnbrott 758:66. På dessa fastigheter uppfördes 1953 flervåningshus med totalt 153 st lägenheter i såväl punkthus som i låghus med adresserna: Bildradiogatan 2, 4 och 6 samt Antenngatan 2, 4, 6 och 8. Lägenheterna fördelas enligt följande: 1 rok-21 st, 2 rok -107 st och 3 rok-25 st. Dessutom tillkommer 3 st lokaler, 40 st garage, 42 st p-platser och 5 st mc-platser.

Gjorda renoveringar:
Fönsterbyte skedde 1994. Stambyte utfördes 2003-2005, dvs fastigheternas stammar är bytta och därmed totalrenoverades badrummen. Ny el i samband med stambyte, alla elkontakter bytta till jordade uttag. Nya säkerhetsdörrar installerades 2007. Föreningen genomförde under 2010-2011 reparationer av balkonger, omläggning av tak och dränering runt Antenngatan. Under 2012-2013 skedde bl a termostatbyte på radiatorer och renovering av entrépartier på Bildradiogatan. I samband med detta installerades nytt porttelefonsystem. 2014 skedde ombyggnation av entréer. 2016 skedde uppfräschning av yttre miljö samt nytt bokningssystem för tvättstugorna infördes. 2017 installerades nytt låssystem.

Kommande renoveringar:
Översyn av belysning i området. Fortsatta åtgärder för utsatta fasader med omfogning och ommurning. Översyn av sopsystem.

Föreningen ändrade årsavgiften senast 2015 när den sänktes med 2%.
För mer detaljerad information se årsredovisning.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Gbghus Nr 15
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Göteborg

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd. Tvättstuga med torktumlare och torkrum finns på Antenngatan 6B. Föreningslokal kan hyras för 150 kr/dygn (Antenngatan 6B). Det finns även hobbylokal, bastu och motionsrum/träningslokal som ligger på Antenngatan 4D. Cykelförråd finner man i källarplan.

Parkering

Föreningen har tillgång till 43 garageplatser (kallgarage kostar 400 kr och varmgarage 800 kr) och 60 parkeringsplatser (200 kr) i området. Till samtliga är det separat kö.

Ekonomi

Månadsavgift

2 017 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Alla bilder

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Bildradiogatan 6, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Katarina Engström

Reg. Fastighetsmäklare
Till toppen