Hoppa till innehåll
 
Accepterat pris: 
2 050 000 kr
Månadsavgift: 2 151 kr/mån
Sammanfattning
Accepterat pris: 
2 050 000 kr
Månadsavgift: 2 151 kr/mån

Svängrumsgatan 81, Västra Frölunda

Nyproducerad etta med stor härlig söderbalkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 35 kvm
  • Lägenhetsnummer: 2C-1202
  • Byggnadsår: 2017-2019
  • Månadsavgift: 2 151 kr
  • Driftkostnad: ca 292 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 4
  • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 35 kvm
Lägenhetsnummer: 2C-1202
Accepterat pris: 2 050 000 kr
Byggnadsår: 2017-2019
Driftkostnad: ca 292 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV, bredband och IP-telefoni).

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Frölunda

Omgivning

Flatås

Flatås är ett omtyckt område med mycket grönska och mestadels låg byggnation uppförd på 50- och 60-talet. Det mesta man kan önska finns på gång- och cykelavstånd så som skolor, förskolor, affärer, lokaltrafik, grönområden och allmän service. Centralt i Flatås ligger Flatås Torg med frisör och pizzeria. Vill du läsa mer om skolor och förskolor i området så gå gärna in på www.goteborg.se.

Namnet Flatås kommer ursprungligen från den flata ås som är belägen strax väster om det nuvarande bostadsområdet mitt i Flatås. I Flatås låg Bua Gård vars förste ägare brukade marken redan på 1500-talet. Gården bytte ägare genom tiderna och köptes slutligen av Göteborgs stad 1908. År 1930 var det den största gården i Västra Frölunda och levererade produkter direkt till de boende kring Linnéplatsen och Högsbo.

Genom Flatås går promenad- och cykelleden Säröbanan som tar dig hela vägen från centrala Göteborg till Särö. Säröbanan erbjuder en bilfri väg till såväl Askim, Hovås och Amundön med sina fina badställen och flera trevliga restauranger som till Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska Trädgården och centrala Göteborg.

I anslutning till Flatås finner man även frilufts- och rekreationsområdet Ruddalen med sitt populära motionscentrum samt flera vackra promenadstigar och joggingspår. Här finns flera fotbollsplaner, en isbana och en skridskobana.

Flatås gränsar bland annat till Järnbrott och Högsbo. Där Flatås möter Järnbrott ligger Marconimotet och den populära mataffären Lid. Några minuter bort med buss eller spårvagn ligger Frölunda Torg med mer än 200 butiker, caféer, tandläkare, vårdcentral samt kulturhus med biograf, simhall och bibliotek. Från Flatås tar man sig också lätt till köpcentrum 421 i Högsbo industriområde.

Till och från Flatås finns goda kommunikationer i form av både spårvagn och buss till Göteborgs city, Marklandsgatan eller till Frölunda Torg. Marklandsgatan och Frölunda Torg är knytpunkter där man enkelt kan byta linje och ta sig vidare till stadens alla delar.

Planerad byggnation i närområde: För mer information besök Stadsbyggnadskontoret, Plan-och Byggprojekt i Göteborg, Flatås park och Synhållsgatan samt Distansgatan/Marconigatan.
I samband med att det byggs nya bostäder vid Flatås park och Nymilsgatan rustar Göteborgs stad även upp parkområdet. Här blir det plats för både aktivitet och vila i form av ett 200 meter långt aktivitetsstråk som sammanbinder parken med bollplan, utegym, lekplats och vilobänkar.
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,4551%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Flatås Park är en nyproducerad förening med tre flerbostadshus i hjärtat av Flatås och innehar äganderätten av Järnbrott 212:2 op adresserna Svängrumsgatan 71-87. Föreningen består av 140 lägenheter fördelade enligt: 28 st 1 rok, 54 st 2 rok, 47 st 3 rok och 11 st 4 rok.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Flatås Park
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1202
Skattemässig status: Ej privatbostadsföretag (oäkta)
Kommun: Göteborg

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd beläget i källaren. I föreningen finns även gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum, föreningslokal samt miljöhus, På innergården finns även cykelservicestation.

Parkering

Föreningen har via eget garage-AB tillgång till 61 garageplatser för uthyrning till medlemmarna. Dessutom har föreningen 9 markparkeringsplatser för uthyrning. Kostnad för garage ca 1250:- och markparkeringsplats ca. 700:-.

Ekonomi

Accepterat pris

2 050 000 kr

Månadsavgift

2 151 kr
I aI månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia triple-play (bredband 100/10, TV och IP-telefoni).
Förbrukning av varmvatten och hushållsel kommer att mätas separat för varje lägenhet och läggas på avgiften efter uppmätt förbrukning en gång per kvartal.

Driftkostnader

ca 292 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 119 kr
Uppvärmning: 73 kr
Försäkring: 100 kr

Alla bilder och 3D

+ 10 Visa alla 16 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Svängrumsgatan 81, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 2151 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
ANSVARIG MÄKLARE

Victor Helgesson

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom