Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 289 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ulrika Eliasson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ulrika Eliasson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Uppsala

Marknadsgatan 40

Pris (Utgångspris): 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 289 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ulrika Eliasson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ulrika Eliasson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

2:a i markplan med stor uteplats

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 43,5 m2
  • Lägenhetsnummer: 40:1002
  • Byggnadsår: 2021
  • Månadsavgift: 3 289 kr
  • Driftkostnad: 500 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 6
  • Hiss: Ja

Varmt välkommen till Marknadsgatan 40.

Missa inte chansen att äga denna förtjusande tvåa med en generös uteplats som vetter mot gården och flödar av härligt naturligt ljus. Med en smart planlösning på 43,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme, medan kök och vardagsrum smidigt smälter samman i en öppen och inbjudande design. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna, perfekt för avkoppling.

Det rymliga badrummet är välutrustat med en praktisk duschvägg och en kombinerad tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Med sin charmiga atmosfär och praktiska layout är denna bostad ett perfekt val för den som söker både komfort och funktion i sitt hem. Missa inte chansen att uppleva det själv!

Inredningen i bostaden är av hög kvalitet och följer moderna trender. Köket är utformat för att smälta in i hemmet snarare än att sticka ut som ett traditionellt kök. Med dess mjuka färger och noggrant utvalda detaljer skapas en enhetlig och tidlös atmosfär. Skåpluckorna från Ballingslöv i en pärlgrå ton ger köket en elegant känsla. Väggskåpen har en praktisk push open-funktion och bänkskåpen är utrustade med handtag med läderdetaljer. Köket inkluderar även helintegrerade Siemens vitvaror, infälld belysning, en bänkskiva inspirerad av terrazzo och ett öppet dekorskåp i askfanér som tillför karaktär.

Badrummet kombinerar mörkgrå granitkeramik och vitt kakel i tegelförband, med vita skåp och kommod. En klassisk men älskad kombination som kompletteras av en stor rund spegel och snygga globlampor som bryter av mot badrummets kvadratiska former. Dessutom finns en praktisk kombimaskin för tvätt och tork.

Bostadens ljusa askparkettgolv och vitmålade väggar skapar en fräsch bas.

Boendet ligger stadsnära men ändå med en känsla av landsbygd. Gränbyparken, som är en av Uppsalas största stadsdelsparker, erbjuder 4,6 hektar av grönska och liv. Parken är en mötesplats för lek, sport och avkoppling, med betande djur, lekande barn och avslappnade picknickar. Kommunen planerar att fortsätta utveckla parken för att skapa ännu fler mötesplatser.

När dagen i parken är över, ligger ett köpcentrum på andra sidan parken. Där finns över 100 butiker för alla dina behov, samt ett stort utbud av matställen – från poké bowls och sushi till nybakade bullar och nymalt kaffe. Du kan även svänga förbi den populära delikatessdisken och ta med något läckert till balkongen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 43,5 m2
Lägenhetsnummer: 40:1002
Pris (Utgångspris): 1 995 000 kr
Byggnadsår: 2021
Driftkostnad: 500 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 6
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: föreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen kommer att handla upp ett kollektivt avtal mellan bostadsrättsföreningen och en leverantör om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel till fastigheten som levererar digital-tv, telefoni och Internetanslutning. Avgift för bredband och Tv-kanaler (basutbud) kommer att tillkomma utöver årsavgiften till föreningen. För tilläggstjänster tecknar de boende individuella avtal med tjänsteleverantören. Trolig leverantör är ComHem.

Allmänt

Län: Uppsala
Kommun: Uppsala
Område: Gränbystaden

Omgivning

I staden, men ändå på landet.
Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter.

Koppla av, ät något gott, promenera en runda, lattja loss med barnen eller slå dig ner en stund i gräset med sol på näsan. Parken är din!

Springtur i parken eller serie i soffan?
Bor du alldeles intill parken finns det inte längre några ursäkter för att skippa träningen. Tyvärr. Höj pulsen i motionsspåret och kom i form på utegymmet. Eller cykla bort till Gränby sportfält där du kan prova på allt från innebandy till friidrott, hockey, konståkning, tennis, badminton, bordtennis, squash och mycket mer. Och inte nog med det. I närheten ligger även aktivitetsarenan Turbo med parkour, trampoliner och ninja warrior-banor. Så, ut och rör på dig. Eller strunta i det och se ett avsnitt till. Parken finns ju kvar imorgon också.

Lek i alla väderlekar.
I Gränbyparken finns det busbra lekplatser där fantasin får flyga fritt. Några hoppsasteg bort ligger Väderleken – en lekplats i regnbågens alla färger. Orkar ni gå lite längre hittar ni även Lilla Uppsala i norra Gränbystaden. Det är ett Uppsala i miniformat där barnen kan åka rutschkana från slottet, klättra i domkyrkan och svinga sig med linbana till Gamla Uppsala högar.

En plats av idag med minnen från förr.
Ända sedan stenåldern har människor bott och verkat i området. Ta en promenad i de vackra omgivningarna så hittar du fornlämningar i form av stensättningar, gravhögar och boplatser. Det finns även mycket spännande att upptäcka från modernare tid. I en av parkens hagar hittar du till exempel ett Linnéminne, på den plats där Carl von Linnés dotter Sara Stina bodde. Än idag finns växter kvar som Sara Stina har hämtat från sin fars gård Hammarby.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,7860 %

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

Ekonomisk Förvaltare: Simpleko.

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråden finns på vind och i källare och storlek är beroende på storlek på lägenhet

Det finns två miljörum i gathusen mellan trh 40-44 och mellan 44-48, de har egna adresser som är 42 resp 46, med plats för fraktioner hushåll, mat, f-glas, of-glas, metall, wellpapp, plast och tidningar. Vilka fraktioner som kommer abonneras på är upp till föreningen.

Parkering

Det är totalt 42 platser,

7 vanliga laddplatser 1800 kr/månad inkl moms
1 RH/HCP-laddplats 1800 kr/månad inkl. moms
4 st RH-platser 1350 kr/månad inkl moms
Vanliga p-platser 1350 kr/månad inkl moms.

Just nu är det kö till platserna.
(kontrollerat 2024-04-11)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har inget behov av avgiftsförändring i dagsläget utan eftersom lånen ännu inte är bundna så kommer förhoppningsvis räntan vara lägre än i ekonomisk plan (kontrollerat 2024-03-25).

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Parkhusen – oavsett om du väljer buss, bil, cykel eller gympadojor.

Kollektivtrafiken går med 5–10 minuters trafik, så missar du en buss kommer det strax en ny. Och hållplatsen ligger bara en kort promenad från din port. Väljer du att cykla eller gå in till Stora torget i Uppsala är det inte längre än 3 kilometer. Har du bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm, Arlanda eller var du annars skulle vilja ta dig i världen.

Vi förenklar ditt vardagsresande.
I Gränbystaden erbjuds smarta mobilitetslösningar och närhet till olika kommunikationsalternativ, som ger hela familjen tillgång till det transportsätt som passar bäst för stunden. Oavsett om det är kollektivtrafik, bilpool, hyrbil, taxi eller cykel. Under bostadskvarteret bygger vi garage med gott om plats för cyklar och en och annan bil förstås.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 289 kr
I avgiften ingår värme och kallvatten. Bredband och kabel-tv kostar 99 kr i månaden som obligatoriskt tillägg
Avläsning av förbrukning debiteras på respektive lägenhet.

Driftkostnader

500 kr/månad
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 200 kr
varmvatten: 300 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inget behov av avgiftsförändring i dagsläget utan eftersom lånen ännu inte är bundna så kommer förhoppningsvis räntan vara lägre än i ekonomisk plan (kontrollerat 2024-03-25).

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Planritning

Karta och område

Marknadsgatan 40, Uppsala

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3289 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Gränbystaden, Uppsala
Marknadsgatan 40
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning