Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 909 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare
Upplands Väsby

Kavallerigatan 68

Månadsavgift: 3 909 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare

Upplands Väsby - Centralt

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 79 kvm
  • Lägenhetsnummer: 5310
  • Byggnadsår: 1970-72
  • Månadsavgift: 3 909 kr
  • Driftkostnad: 550 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2
  • Hiss: Nej

Varmt välkomna till denna rymliga trea med balkong i bästa söderläge i Centrala Väsby. Här bor man bra i en bostad som har allt som både paret och familjen kan önska. Bostaden erbjuder bland annat ett fint renoverat kök, stort och socialt vardagsrum, två bra sovrum samt en solig balkong. I det direkta närområdet finner man skolor och förskolor, Vittraskolan FK- ÅK 9 ligger bara en kort promenad bort, Väsby centrum, en shoppinggalleria med ett generöst utbud av butiker, restauranger, vårdcentral, dagligvaruhandel, gym och mycket mer. I närområdet finner du också Glädjens trafikplats, Vilunda Parken, Gunnes gård och Breddens handelsplats. Du når pendeltågsstationen inom cirka tio minuter och därifrån Stockholm City och Uppsala på cirka 20 minuter samt Arlanda på cirka 8 minuter. Är du bilburen når du motorvägen inom någon minut.

Är detta ditt nästa hem?

Välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Om Bostaden

Beskrivning

Här låser du upp dörren till en rymlig hall där familjen inte behöver trängas. Här kan du hänga av dig kläderna till höger innanför dörren eller i de inbyggda garderoberna som finnes lite längre in i hallen till vänster. I slutet av hallen finns också en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Tapetserade väggar och ett trevligt laminatgolv är genomgående för större delen av lägenheten.

Vidare från hallen nås det rymliga och renoverade köket där hela familjen får plats. Goda förvaringsutrymmen gömmer sig fint bakom de mörka skåpluckorna och här finns även goda arbetsytor på köksbänken i laminat. Här består köksutrustningen av ugn/spis, diskmaskin, fläkt samt fullstor kyl och frys (2019). I köket finns det en naturlig plats för köksbordet framför fönstret där hela familjen kan slå sig ner för att avnjuta middagen tillsammans och umgås.

Stort och socialt vardagsrum med plats för möblemang av olika slag. Här får man med enkelhet plats med en stor soffa, mediamöbel och soffbord. Fyra stora fönster tillåter solens strålar kika in. Under de mörkare årstiderna är vardagsrummet den självklara platsen för umgänge i soffan framför en spännande film i sällskap av god dryck och snacks. Väggarna är delvis tapetserade och målade och på golvet ligger samma fina golv som i hallen.

De två sovrummen nås från hallen och är båda av bra storlek. I båda rummen fås det med enkelhet plats för en större säng med tillhörande nattduksbord samt ytterligare möblemang om så önskas. Det något mindre sovrummet har även utgång till den härliga balkongen i söderläge där solens strålar lyser större delen av dagen, balkongen är inglasad vilket även medför att den kan nyttjas under dom gråare delarna på året.

Fint duschrum med en separat wc-del. Här finns en installerad tvättmaskin, torktumlare, handfat, kommod, badrumsskåp med spegelglas och belysning samt badkar. Väggarna är delvis kaklade, målade och på golvet ligger klinker.

ÖVRIGT
I direkt anslutning till bostadens ytterdörr finns ett stort förråd.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 79 kvm
Lägenhetsnummer: 5310
Byggnadsår: 1970-72
Driftkostnad: 550 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel- TV samt bredband via Telenor.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.
Ventilation är av typ frånluft med nyinstallerade frisklufts insläpp.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Upplands Väsby
Område: Centrala Väsby

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,68378%
Andel av månadsavgift: 0,68378%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 483 kr

Om föreningen

Brf Vilunda Glädjen består av 175 bostäder och 1 lokal med adress Kavallerigatan 52-95. Föreningen har 26 hyreslägenheter vilket är en stor dold tillgång. Upplands Väsby kommun har tidigare hyrt lokalutrymmen av föreningen, då detta hyreskontrakt löpte ut under 2020 så har föreningen tagit beslutet att återställa dessa till fem bostadsrätter som kommer avyttras under 2021.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Vilunda Glädjen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Upplands Väsby

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2020 Ombyggnation av lokalen 95-96
2020 IMD utredning
2020 Installation av avluftning värmesystem
2020 Upphandling av ekonomisk förvaltning via HSB
2020 Upphandling av fastighetsförsäkring
2020 Försäljning av två hyresrätter
2020 Bygglov för utbyte av portar beviljat
Kommande renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras och ses över löpande. Från och med maj 2022 påbörjar dom ett stambyte som beräknas ta ca 2 år, för ytterligare information hänvisar vi till föreningens egna hemsida: http://www.brfgladjen.se/. Utöver detta planerar föreningen att byta ut fönster och balkongdörrar samt lägenheternas ytterdörrar, entrédörrar och ventilationssystem.

Gemensamma utrymmen

Gemensam lekplats med grillplats, tvättstuga på Kavallerigatan 78.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 668 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 353 kr/mån, har separat kö.

Intresseanmälan av garage samt p-plats sker via föreningens mail som återfinns på webbsidan: http://www.brfgladjen.se/. Parkeringen hanteras digitalt via HSB, den genomsnittliga väntetiden för p-plats utomhus är 22 dagar och den genomsnittliga väntetiden för garage är 5 dagar (information inhämtad direkt från HSB 2021-11-10).

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Till följd av stambytet och de övriga renoveringarna planerar föreningen att höja avgiften med 600 kr.,

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 909 kr
I avgiften ingår vatten, värme samt bredband från Telenor och Kabel-TV (boende betalar 165kr/mån som ett obligatoriskt tillägg för detta).

Driftkostnader

550 kr/mån
Kommentar: Angivna driftskostnader är baserade på säljarens faktiska kostnader med två vuxna och två ungdomar i hushållet. Driftskostnader förändras beroende på antal personer i hushållet, avtalstyp och leverantör.

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 150 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 188 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Specifik energianvändning: 190 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-01-28
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta & område

Kavallerigatan 68, Upplands Väsby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ida Lind

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning