Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
2 995 000 kr
Månadsavgift: 3 196 kr/mån
Sammanfattning
Utgångspris: 
2 995 000 kr
Månadsavgift: 3 196 kr/mån

Boplatsvägen 6, våning 1, Sundbyberg

Nyproducerad hörnlägenhet med balkong i sydväst!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 53 kvm
 • Lägenhetsnummer: 502
 • Byggnadsår: 2017
 • Månadsavgift: 3 196 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 5
 • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 53 kvm
 • Lägenhetsnummer: 502
 • Utgångspris: 2 995 000 kr
 • Byggnadsår: 2017
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 5
 • Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 86 kr/mån (obligatorisk avgift). Samtalstaxa för telefoni debiteras separat.

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Sundbyberg

Omgivning

I Brotorp/Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser samt Urviks motionscentral. Mycket barnvänligt område med flera förskolor och skolor. I området finns flertalet lekplatser och på gångavstånd finns den kända och populära Mulle Meck-parken. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck-parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern och som sommartid används som basketplan.

I Brotorp finns flera restauranger och närservice såsom ICA, kemtvätt, naprapat, tandläkare etc samt två gym . Till ICA Nära är det ca 300m.
För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde runt hörnet. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en mysig kulturmiljö med hästar och höns.

Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb ca 1500 m bort.
I området finns även Jaktvillan, som är en stor tillgång för alla som bor i Järvastaden, huset om ca 100 kvadratmeter kan för en billig peng hyras för fest och samvaro.
Trädgården runt Jaktvillan kan nyttjas vardag som helgdag, alla årstider. Full fart i pulkabacken på vintern, bollspel på gräsmattan på sommaren. Fritt fram att plocka frukten från träden på hösten. Gunga gör man året runt.

NATIONALARENAN
Gångavstånd till Friends Arena, Sveriges nya nationalarena, är landets största och mest moderna, med plats för 50 000 sittande och upp till 65 000 gäster vid konserter. Arenan är byggd för att leverera sport- och musikevenemang i världsklass och ge dig och artisterna och idrottsmännen som uppträder i den, minnen för livet. Med design och kommunikationsteknik för utmärkt sikt och ljud var du än sitter, bekväma stolar och mat och dryck från 350 olika serveringsställen.

SHOPPING
Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km.
Visa all fakta

Andel i föreningen

 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Pantsättningsavgift: 448 kr

Om föreningen

Brf Löparen i Sundbyberg har för avsikt att genom nybyggnad uppföra 121 bostadslägenheter med bostadsrätt samt garage med 63 parkeringsplatser och sju parkeringsplatser utomhus på en del av fastigheten Ponnyn 2 i Sundbyberg. Av dessa kommer fyra utomhusparkeringar att disponeras av en bilpool med vilken föreningen kommer att ha avtal. Föreningen kommer också att delta i en gemensamhetsanläggning avseende en lekplats på gården.
Fastighetens areal: 7782 kvm
Bostadsarea: 6736 kvm
Byggnadsarbetena påbörjades i december år 2015 och färdigställs i januari år 2018.
Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen förvärvade fastigheten 30 mars år 2017

Då föreningen tillträdde fastigheten under 2017 klassas bostadsrättsföreningen under resterande delen av 2017 som en s.k. oäkta förening. Alla nybildade bostadsrättsföreningar är per definition oäkta sitt första verksamhetsår fram till första årsskiftet, detta innebär att föreningen först 2018 kommer klassas som en äkta förening. Förutsatt att föreningen uppfyller kraven för att klassas som en äkta förening per kontraktsdagen för överlåtelsen kan skatteregler för en äkta förening tillämpas för dig som köpare.

Allmänt

Föreningens namn: Löparen
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

Cykelparkering kommer finnas i cykelställ på gården samt cykelrum i fastigheterna. I huset finns också barnvagnsrum.
I anslutning till gårdarna finns underjordiska behållare för hushållssopor och matavfall samt tre miljöhus för källsortering.

Parkering

Föreningen handhar 63 parkeringsplatser för 1000 kr/månad, 3 st öppna bilplatser för 600kr/mån samt 7 st parkeringsplatser utomhus på del av fastigheten Ponnyn 2.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är goda med gångavstånd till både pendeltåg (Ulriksdal) och tunnelbana (Hallonbergen).
Busslinjerna 540 och 505 går genom området och stannar vid bland annat Ulriksdals station, Hallonbergens C, Bergshamra C, Universitetet och Solna Centrum.
Att cykla in till Stockholm tar ca 20-25 min och till Kista C tar det ca 10 minuter.

Ekonomi

Utgångspris

2 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 196 kr
I avgiften ingår värme och vatten
Obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån tillkommer för TV, bredband och telefoni.
Faktiska förbrukningen för el och varmvatten tillkommer.

Alla bilder

+ 10 Visa alla 16 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Boplatsvägen 6, våning 1, Sundbyberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3196 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Måndag 23/10  
Boplatsvägen 6
Ring eller maila för tidsbokning på måndag
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
ANSVARIG MÄKLARE

Jonas Franzén

Franchisetagare, Fastighetsmäklare
Till toppen