Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 250 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Angelica Hermansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Angelica Hermansson
Reg. Fastighetsmäklare Kontorschef
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 250 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Angelica Hermansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Angelica Hermansson
Reg. Fastighetsmäklare Kontorschef

Gävlegatan 26, 6 tr, Stockholm

Högklassigt innerstadsboende ifrån 2017 med fyra balkonger i syd/väst!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2
  • Boarea: 65 kvm
  • Lägenhetsnummer: 3068
  • Byggnadsår: 2017
  • Månadsavgift: 3 250 kr
  • Driftkostnad: ca 479 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 65 kvm
Lägenhetsnummer: 3068
Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: ca 479 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan

Omgivning

Hagastaden möter Vasastan
Nu växer Stockholms innerstad norrut och Haga Nova ligger just där den mer än sekelgamla Vasastan möter nya stadsdelen Hagastaden. Norra Stationsgatan ska de kommande åren genomgå en förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.

Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

Den nya stadsdelen Hagastaden ska totalt få 6 000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Hagastaden får tydlig storstadskaraktär och blir en fortsättning på den täta, levande stenstaden. Bostadshusens bottenvåningar kommer att inrymma butiker, serviceinrättningar, restauranger, kaféer, förskolor med mera.

Innerstadsboende nära till allt
Förutom allt det som närmiljön i Vasastan och de nya stadskvarteren har att erbjuda, får Haga Nova svårslagna kommunikationer. Oavsett var man vill ta sig i innerstan eller hela länet, och hur man vill resa, så kommer man snabbt dit.

Under 2017 öppnade Citybanan för trafik. När pendeltågen flyttades från Karlberg till Odenplan öppnades en nedgång till den nya stationen i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, fem minuter till fots från Haga Nova. När stationen Hagastaden på tunnelbanans Gula linje mellan Odenplan och Arenastaden öppnar finns en av nedgångarna endast ca 20 meter från Haga Nova.

För den som vill ta bilen ligger också överdäckade E4/E20 helt nära.

Det spontana och bekväma livet
Vasastan är sedan länge en hemtrevlig stadsdel som kan bjuda på det oväntade, roliga och annorlunda. Ett besök på ett galleri, ett antikvitetsfynd, en teaterupplevelse, en mysig stund på ett café eller en god måltid. Denna anda av spontanitet och nyfikenhet kommer att fortplanta sig in i de nya stråk som uppstår längs Norra Stationsgatan. Här ska man trivas, må bra och kunna koppla av.

Redan när inflyttningen startar i Haga Nova finns service och handel etablerat i det absoluta närområdet. Med allt det som är tillgängligt i både gamla och nya kvarter blir livet lika bekvämt som roligt.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,37
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Visa all fakta

Om föreningen

Brf Haganova äger marken de står på och det finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt, 6 lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och 2 bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Till detta finns 2 övernattningslägenheter samt ca 40 extra förråd att hyra.

PARKERING
I föreningen finns det 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och 3 MC-platser. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad. De erbjuds i turordning utifrån när man bokat/köpt sin bostad i föreningen.

TV
Must-carry TV-utbud ingår (SVT 1, SVT 2, SVT24, barnkanalen och kunskapskanalen).

INTERNET
En obligatorisk avgift om 150-200 kr/mån tillkommer för bredband, fiber via Bredbandsbolaget 250/100 mbit.

DRIFTKOSTNAD
Eftersom lägenheten är nybyggd finns inte någon faktisk driftskostnad utan endast en uppskattad. Varmvatten debiteras separat ca 1000 kr/person/år enligt schablon. Hushållsel debiteras separat. Värme upp till 21 grader ingår i avgiften

JURIDISK PERSON
Inte omöjligt, men bara till en sådan andel att föreningen inte riskerar att bli en oäkta förening.
Huskropparna uppförs av Einar Matsson, och deras förvaltningsföretag kommer att vara styrelsen för Brf Haga Nova behjälplig under de två första åren.

LÄGE I HAGASTADEN
Haga Nova är Hagastadens första bostadskvarter beläget i det som kommer att bli Hagastadens mittpunkt korsningen Gävlegatan/ Norra Stationsgatan. Kvarterets fyra tornhus och mellanliggande lägre husdelar erbjuder en kvalitet utöver det vanliga. De många yteffektiva lägenheterna kompletteras av större lägenheter och etagelägenheter med takterrass på låg delarnas översta våning.

OM BYGGNADEN
Arkitekturen i Haga Nova är inspirerad från de klassiska sekelskifteshusen i Vasastan kombinerat med amerikanskt höghus arkitektur. Husens våningar kommer att kopplas samman i vertikala förband med glas och mässing. Entréerna i Haga Nova har dubbel våningshöjd, och de bildar tillsammans med trapphusen en enhetlighet mot fasadens strikta karaktär. Varje trapphus har två stycken hissar. Mellan byggnaderna skapas en privat innergård med grönskande planteringar. Lägenheterna i Haga Nova har ett stort ljusflöde och de flesta har fönster i flera väderstreck. I Haga Nova återfinns välplanerade och yteffektiva lägenheter om två rum och kök, men även större lägenheter, etagevåningar och penthouse.

EKONOMI
Föreningens mark innehas med äganderätt. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten. Förutom årsavgifterna från bostäder kommer föreningen ha intäkter från uthyrning av lokalerna, garageplatser och övernattningsrum. Extra förråd finns för uthyrning till föreningens medlemmar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Innergård, barvagnsförråd, lgh-förråd och cykelförråd.

UPPVÄRMNING OCH VENTILATION
Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten.
Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
Husen är projekterade efter standarden Miljöbyggnad Guld och får bra energivärden. El- och varmvattenförbrukningen mäts individuellt för varje lägenhet. För dig som vill leva miljövänligt är det enkelt att hålla koll på din egen förbrukning.

HEMSIDA
För mer information se: www.haganova.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Haga Nova
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm

Ekonomi

Månadsavgift

3 250 kr
Värme upp till 21 grader och kallvatten ingår.

Driftkostnader

ca 479 kr/mån
Kommentar: Observera att driftkostnaderna endast är uppskattade och kan variera.

Fördelas enligt följande

El: 165 kr
Försäkring: 148 kr
Varmvatten: 166 kr

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Gävlegatan 26, 6 tr, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Angelica Hermansson

Reg. Fastighetsmäklare Kontorschef
Till toppen