Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 809 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Therese Jonsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Therese Jonsson
Reg. Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 2 809 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Therese Jonsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Therese Jonsson
Reg. Fastighetsmäklare

Lindvallsplan 10, 7tr, Stockholm

Magisk vy över takåsarna högst upp med kungsbalkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1,5
  • Boarea: 40 kvm
  • Lägenhetsnummer: 02748
  • Byggnadsår: 1931
  • Månadsavgift: 2 809 kr
  • Driftkostnad: ca 480 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 7 av 7
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1,5
Boarea: 40 kvm
Lägenhetsnummer: 02748
Byggnadsår: 1931
Driftkostnad: ca 480 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7 av 7
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Markägare: Föreningen äger marken

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Södermalm

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,11160
Andel av månadsavgift: 2,11162
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 455 kr

Visa all fakta

Om föreningen

Brf Bergsund 37 bildades år 2000 och omfattar 50 lägenheter varav 1 hyresrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten.
Juridisk person godkänns ej som köpare. Delat ägande godkänns (exvis mellan förälder och barn).
Gjorda renoveringar:
2016 Spolning av stammar
2016 Renovering entré /värmepanna
2013: Upprustning av hyreslokal
2012: Barnvagnsrum inrättas
2012: Cykelförvaring utökas
2010: Fasadrenovering
2009: Byte av värmecentral
2008: Omläggning tak
2007: Renovering av tvättstuga
2006: Renovering av tvättstuga (ny torktumlare)
2006: Trapphusrenovering
2005: Omputsning av fasad
2005: Renovering samt nybyggnation av balkonger
2005: Tätning av tak
2003: Rörstambyte
2002: Elstigare byttes
2001: Installation av bredband
Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga (två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp), barnvagnsförråd samt cykelställ på den mysiga innergården.
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

TV/Internet: Föreningen är ansluten till Viasat för tv och Stockholms stadsnät för internet via fiber. Kostnaden för detta debiteras på samma avi som månadsavgiften.
Föreningen har gjort en kollektiv installation, dvs alla lägenheter har blivit anslutna. Kostnaden hamnade på 349:- / månad och av praktiska skäl läggs denna avgift på samma AVI som månadsavgiften.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Bergsund 37
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1703
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Fönster och balkongdörrar på plan 7 och i trapphuset har renoverats under 2017.
I samband med renoveringen installerades energiglas som ska hjälpa till att hålla värmen på rätt sida beroende på utomhusklimatet.
Kommande renoveringar: Efter fönster och balkongrenovering på plan 7: Arbetet och effekten av energiglasen utvärderas. Fortsättningsvis är planen att fortsätta med fönsterrenovering i resten av huset.

Övrigt

Mellan 19:00-07.00 samt söndagar råder fri parkering. För övriga tider kan folkbokförda i stadsdelen ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Stockholms stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se/boendep. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 1100 kr. Alternativt kan biljett lösas för 75 kr/dygn.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Alternativ planlösning: Observera att det inte gjorts någon teknisk analys av möjligheten att genomföra ombyggnation enligt den alternativa planlösningen, den är endast ett förslag. Tillstånd kan erfordras från bostadsrättsföreningen och i vissa fall kan även bygglov erfordras.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig mot detta så kontakta ansvarig mäklare.

Bolån och hemförsäkring: De personer som lämnat namn och telefonnummer till mäklaren kan komma att bli kontaktade av SEB och Danske bank gällande bra villkor på bolån och Trygg Hansa gällande bra hemförsäkringar med kostnadsfri prövotid i två månader. Om du inte vill få de här möjligheterna av SEB, Danske bank eller Trygg Hansa så kontakta ansvarig mäklare.

Högalid är kanske den del av Söder som är svårast att beskriva, den är för många Söderbor ett outforskat territorium vilket är synd, här finns mycket kul och vackert att se och uppleva!
Det som alla känner till är Högalidskyrkan med sina två torn, det är unikt i Stockholm. Det sägs att skälet till att kyrkan fick två torn var att två systrar som bidrog ekonomiskt till kyrkobygget inte kunde komma överens om vad som skulle kröna tornet och därför blev det två torn (det ena tornet har ett kors och det andra en tupp). Det sägs också att den ena systern bidrog mer än den andra varför det ena tornet är högre. Inget av detta är, trots att det är bra berättelser, sant. Tornen är lika höga och de två tornen byggdes av två skäl, dels för att slippa liknelser med Stadshuset och dels för att man hoppades att Högalid skulle bli stiftskyrka för det blivande Stockholms stift, så blev det dock aldrig. Kyrkan färdigställdes 1923.
Högalid sträcker sig från Reimersholme, Långholmen och Hornstull i väster till och med södersjukhuset och Sachsska i söder, utmed Rosenlundsgatan och Torkel Knutssonsgatan ner till Söder Mälarstrand tillbaka till Långholmen.
Av Södermalms ca 120.000 invånare bor drygt 30.000 i Högalid.
En trevlig promenadväg genom Högalid är att gå genom Tanto med sina kolonilotter, gå upp mot Ringvägen förbi Zinkensdamms IP, ta vänster och korsa Hornsgatan, gå upp på Skinnarviksberget och njut av utsikten över stan innan du börjar gå vidare, gå Heleneborgs-gatan och gå ner mot Långholmen som är värd en berättelse för sig. Gå tillbaka över nästa bro och gå endera ut på Reimersholme eller fortsätt upp för backen och sedan nerför Bergsundsgatan och avsluta promenaden med en fika eller något att äta på Strand eller på Loopens Marina.
På Söder finns det så mycket att se, så mycket att uppleva, så mycket att älska... Allt sådant gör Södermalm till en attraktiv stadsdel att bo på.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 809 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Kabel-tv (basututbud) samt internet via öppet fiber ingår i avgiften.

Driftkostnader

ca 480 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 150 kr
Försäkring: 200 kr
Gas: 130 kr

Alla bilder

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Lindvallsplan 10, 7tr, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Therese Jonsson

Reg. Fastighetsmäklare
Till toppen