Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 550 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. För att inte missa ny information eller uppdateringar – anmäl ditt intresse till mäklaren.
Therese Jonsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Therese Jonsson
Reg. Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 2 550 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. För att inte missa ny information eller uppdateringar – anmäl ditt intresse till mäklaren.
Therese Jonsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Therese Jonsson
Reg. Fastighetsmäklare

Långholmsgatan 13, 4tr, Stockholm

Accepterat pris!

 • Typ: Lägenhet i Bostadsförening
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 45 kvm
 • Lägenhetsnummer: 00021
 • Byggnadsår: 1913
 • Månadsavgift: 2 550 kr
 • Upplåtelseform: Andel i Bostadsförening
 • Våning: 4 av 6
 • Hiss: Nej
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. För att inte missa ny information eller uppdateringar – anmäl ditt intresse till mäklaren.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Lägenhet i Bostadsförening
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 45 kvm
 • Lägenhetsnummer: 00021
 • Byggnadsår: 1913
 • Upplåtelseform: Andel i Bostadsförening
 • Våning: 4 av 6
 • Hiss: Nej
 • Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Södermalm

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 2,1765
 • Andel av månadsavgift: Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Bf Bulten (702000-2874) registrerades 1925 och huset byggdes 1913. Fastigheten består av Långholmsgatan 13, 11733 Stockholm. Marken innehas med äganderätt. I dagsläget finns det 50 st medlemslägenheter och 1 Brf-lokal varav 11 har överlåtits under 2016. Föreningen upplåter med hyresrätt 2 lokaler.
Under 2016 höjdes avgifterna med 3% från och med 1 juli. Rådrum AB sköter den ekonomiska förvaltningen.
Väsentliga händelser under 2016; besiktning av fastigheten gjordes, planering av markarbete samt planering av takrenovering.
Tidigare renoveringar / förbättringar: 2014 Balkonger byggdes. 2007 VA-stammarna byttes ut. 2006 El-stammarna byttes ut. 2004 Fönstren renoverades. 2003 Fasaden putsades om. 2002 Taket målades 2002. År 2000 sågs ventilationen över och renoverades.

Ekonomi: Föreningen har en låg belåningsgrad, ca 7,2 MKR i lån per 31/12 2016. Mer information finns hos styrelsen, se på föreningens hemsida http://bfbulten.se/

Allmänt

Föreningens namn: Bf Bulten u.p.a
Föreningsform: Bostadsförening
Lägenhetsnummer skatteverket: 1402
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp samt kallmangel, finns vid entréplan i samma hus. Cykelförvaring finns i cykelrum i källaren. Föreningen har dessutom en mycket trevlig och lummig innergård där det finns möjlighet att grilla och nyttja föreningens utemöbler.

Eget förråd på vinden finns.

Visa all fakta

Övrigt

Mellan 19:00-07.00 samt söndagar råder fri parkering. För övriga tider kan folkbokförda i stadsdelen ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Stockholms stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se/boendep. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 1100 kr. Alternativt kan biljett lösas för 75 kr/dygn.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Alternativ planlösning: Observera att det inte gjorts någon teknisk analys av möjligheten att genomföra ombyggnation enligt den alternativa planlösningen, den är endast ett förslag. Tillstånd kan erfordras från bostadsrättsföreningen och i vissa fall kan även bygglov erfordras.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig mot detta så kontakta ansvarig mäklare.

Bolån och hemförsäkring: De personer som lämnat namn och telefonnummer till mäklaren kan komma att bli kontaktade av SEB och Danske bank gällande bra villkor på bolån och Trygg Hansa gällande bra hemförsäkringar med kostnadsfri prövotid i två månader. Om du inte vill få de här möjligheterna av SEB, Danske bank eller Trygg Hansa så kontakta ansvarig mäklare.

Högalid är kanske den del av Söder som är svårast att beskriva, den är för många Söderbor ett outforskat territorium vilket är synd, här finns mycket kul och vackert att se och uppleva!
Det som alla känner till är Högalidskyrkan med sina två torn, det är unikt i Stockholm. Det sägs att skälet till att kyrkan fick två torn var att två systrar som bidrog ekonomiskt till kyrkobygget inte kunde komma överens om vad som skulle kröna tornet och därför blev det två torn (det ena tornet har ett kors och det andra en tupp). Det sägs också att den ena systern bidrog mer än den andra varför det ena tornet är högre. Inget av detta är, trots att det är bra berättelser, sant. Tornen är lika höga och de två tornen byggdes av två skäl, dels för att slippa liknelser med Stadshuset och dels för att man hoppades att Högalid skulle bli stiftskyrka för det blivande Stockholms stift, så blev det dock aldrig. Kyrkan färdigställdes 1923.
Högalid sträcker sig från Reimersholme, Långholmen och Hornstull i väster till och med södersjukhuset och Sachsska i söder, utmed Rosenlundsgatan och Torkel Knutssonsgatan ner till Söder Mälarstrand tillbaka till Långholmen.
Av Södermalms ca 120.000 invånare bor drygt 30.000 i Högalid.
En trevlig promenadväg genom Högalid är att gå genom Tanto med sina kolonilotter, gå upp mot Ringvägen förbi Zinkensdamms IP, ta vänster och korsa Hornsgatan, gå upp på Skinnarviksberget och njut av utsikten över stan innan du börjar gå vidare, gå Heleneborgs-gatan och gå ner mot Långholmen som är värd en berättelse för sig. Gå tillbaka över nästa bro och gå endera ut på Reimersholme eller fortsätt upp för backen och sedan nerför Bergsundsgatan och avsluta promenaden med en fika eller något att äta på Strand eller på Loopens Marina.
På Söder finns det så mycket att se, så mycket att uppleva, så mycket att älska... Allt sådant gör Södermalm till en attraktiv stadsdel att bo på.

Ekonomi

Månadsavgift

2 550 kr
I avgiften ingår 100/100 Mbit internet (fiber). Gas tillkommer, 50kr per månad (600kr per år), försäkring tillkommer ca 250 kr per månad, hushållsel tillkommer ca 225 kr per månad

Driftkostnader

Antal i hushållet: 2

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 139 kWh/kvm/år
Energiklass: C
Energideklaration utförd: 2009-11-30

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Långholmsgatan 13, 4tr, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Om du önskar en boendekostnadskalkyl - kontakta mäklaren.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Therese Jonsson

Reg. Fastighetsmäklare
Till toppen