Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 066 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anna Steen, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anna Steen
Fastighetsmäklare/ Försäljningscoach
Sammanfattning
Månadsavgift: 5 066 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anna Steen, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anna Steen
Fastighetsmäklare/ Försäljningscoach

Lumaparksvägen 3, 2tr, Stockholm

Hör av dig till ansvarig mäklare för info kring prisläge & visning!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 92 kvm
  • Lägenhetsnummer: 201
  • Byggnadsår: 2016
  • Månadsavgift: 5 066 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 7
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 92 kvm
Lägenhetsnummer: 201
Byggnadsår: 2016
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 7
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

I månadsavgiften ingår Telias Triple Play-tjänst. Tjänsterna är Bredbandstelefoni, Bredband 100/100 samt Digital TV lagom paketet.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning:
- Fjärrvärme via värmeväxlare
- Vattenburen värme via radiatorer.

Ventilation:
- Tilluft via tilluftsventil i fasad främst bakom radiator
- Frånluftsventilation i badrum, kök och wc/dusch

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad
Visa all fakta

Omgivning

För många som känner till området sedan länge, har förändringen varit otroligt påtaglig, från att ha varit ett industriområde av slumkaraktär och obskyra svartklubbar och annat till att det vuxit fram en helt ny stadsbild som präglas av ljus, stram elegans och där närheten till vågorna fått prägla arkitektur och stadsbild. Det är svårt att se spåren av det gamla ruffiga Lugnet som det trots allt ändå finns Stockholmare som talar lyriskt om.

Hammarby Sjöstad är en del av Sofia församling och Sjöstaden sträcker sig från Skanstullsbron i väster, utmed norrsidan av Hammarbyvägen och Hammarby Fabriksväg fram till Värmdövägen där området sträcker sig fram till Danviksklippans fot, men framför allt sträcker sig Hammarby Sjöstad utmed de glittrande vågorna i Hammarby Sjö och från många av bostäderna har man utsikt över såväl vågor som stora delar av Södermalm.

Hammarby Sjöstad har sedan byggstarten haft en tydlig miljötanke och det märks kanske tydligast för besökaren genom utformningen av kollektivtrafiken som till stor del bygger på spårbundna tvärbanan. Annan kollektivtrafik i Sjöstaden utgörs av bussar men bland det mest populära är nog att ta båten över till Södermalm eller hela vägen in till Nybroviken.

I Sjöstaden finns många små butiker av alla de slag och här finns ett stort antal caféer och restauranger och fler dyker upp allteftersom stadsdelen växer. Utbudet i restaurangväg sträcker sig över alla smakriktningar och alla världsdelar, så här kan man smaka sig fram på en turné över hela världen i fräscha lokaler och på många ställen med vågor som närmaste granne.

Fortfarande pågår byggnationen av Sjöstaden, men när den är färdigställd prognostiseras det att det kommer att finnas 11.000 bostäder som ska ge plats åt 25.000 invånare.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,015642000
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 455 kr

Om föreningen

Brf Lumaparken ligger vid Lumaparken i Hammarby Sjöstad. Bostäderna är ritade av Murman Arkitekter och uppfördes under 2015-2016 av Besqab AB. Föreningen består av två flerfamiljshus om sju våningar med totalt 74 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök med eleganta balkonger, fina entréer och stora takterrasser.

Under föreningens hus finns ett garage med 27 parkeringsplatser.
Brf Lumaparken har 27 st parkeringsplatser för bilar och 2 parkeringsplatser för motorcykel i garage. Av de 27 parkeringsplatserna är 1 parkeringsplats (plats 22) bredare och avsedd främst för rörelsehindrade. 3 parkeringsplatser (plats 1, 2 och 15) har laddning för laddhybridbil och är främst avsedda för elbilar. Finns det ingen som har behov av laddplats eller handikapplats så kommer de hyras ut som en vanlig plats.
Om du har några frågor om parkeringskön, eller önskar ställa dig i kön för parkeringsplats, hör av dig till Victor Gillander (victor@brflumaparken.se).

Luma Parks garaget:
Eftersom antalet garageplatser i föreningens garage är begränsade finns det möjlighet att hyra en garageplats i Luma Park (Parkeringsgaraget under Lumaparken) som har infart från Kölnagatan. Föreningen har rätt till 50 p-platser på nätter (kl 17.00-09.00) och helger.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Lumaparken
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar, reparationer eller ombyggnader.

Gemensamma utrymmen

- Garage
- Förråd

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 1600 kr/mån, har separat kö.

27 p-platser kostnad 1 600kr/mån.
3 MC-platser kostnad 800kr/mån.

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan, dvs. Södermalm angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 57 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie trafikerar sträckan Hammarby Sjöstad - Nybroplan, via Djurgården.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 57. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde. Efter Sickla udde fortsätter tvärbanan till slutstationen Sickla, med ingång direkt till Sickla Köpkvarter och möjlighet att byta till bussar på Värmdöleden.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 066 kr
I månadsavgiften ingår:
- Värme
- Vatten
- Kabel-tv
- Bredband
Kostnader för varmvatten samt hushållsel tillkommer utöver månadsavgiften.

Alla bilder

+ 32 Visa alla 38 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Lumaparksvägen 3, 2tr, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Anna Steen, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
ANSVARIG MÄKLARE

Anna Steen

Fastighetsmäklare/ Försäljningscoach