Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 2 883 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Kajsa Bergklint, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kajsa Bergklint
Fastighetsmäklare
Orshina Zaitoun, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Orshina Zaitoun
Fastighetsmäklare
Skärholmen

Ekholmsvägen 301

Månadsavgift: 2 883 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Kajsa Bergklint, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kajsa Bergklint
Fastighetsmäklare
Orshina Zaitoun, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Orshina Zaitoun
Fastighetsmäklare

Välplanerad gaveltvåa av nyproduktionskvalitet med stor balkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 54 kvm
  • Lägenhetsnummer: 23
  • Byggnadsår: 2014
  • Månadsavgift: 2 883 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 4
  • Hiss: Ja

På Ekholmsvägen välkomnas du in i en nyligen nyproducerad tvåa på tredje våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och mysig balkong med sol hela morgonen och dagen med plats för soffgrupp. Lägenhetens yta om 54 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig att verkligen trivas. I denna bostad möts du av en stor och praktisk hall med gott om förvaring i flera garderober. I anslutning till hallen ligger ett stort och fräscht badrum i vitt kakel och matchande grått golvklinkers. Vidare in i bostaden når du ett rogivande sovrum med en fantastisk utsikt och plats för dubbelsäng. I en öppen planlösning finner du vardagsrummet och köket med fönster i två vädersträck och gott om plats för soff- och matgrupp. I den här tvåan får du tillgång till utevistelse på en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av solen och härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela morgonen och dagen och plats för soffgrupp. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi!

Nedanför backen finner du en av landets största gallerior Skärholmen Centrum med all tänkbar service som restauranger, banker, post samt affärer. En bit bort ligger även shoppinggallerian Kungens Kurva med det mesta man kan önska sig gällande affärer, butiker, restauranger och bio. Här bor du även nära nöjesmetropolen Heron City i Kungens Kurva och Europas största IKEA. I Sätraskogens lummiga naturreservat, som börjar alldeles nedanför bostaden, finner du härliga promenadstråk. Utmed Mälarstranden finns en populär strandpromenad som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn intill.

Varmt välkommen att trivas!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Direkt innanför dörren finns plats för avhängning av ytterkläder i vägghängd hatthylla. Hallen har även flera garderober som erbjuder gott om förvaring.

Badrum
Fräscht, helkaklat badrum med vita väggar och matchande grått golvklinkers med komfortabel golvvärme. Utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum
Rogivande sovrum med en fantastisk utsikt och plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

Vardagsrum
Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till rummets sociala samspel. Fönsterna i två vädersträck skänker ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar lägenheten. Här finns gott om plats för soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp för 4-6 st personer.

Kök
Linjärt kök i öppen och socialt främjande planlösning mot vardagsrummet. Köket har bra förvaring i över-och underskåp med vita fronter. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

Klädkammare/Förråd
I anslutning till vardagsrummet ligger klädkammaren som skulle kunna byggas ut till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Balkong
En stor och mysig balkong som nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela morgonen och dagen och plats för soffgrupp.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 54 kvm
Lägenhetsnummer: 23
Byggnadsår: 2014
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 4
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

I månadsavgiften ingår bredband (fiber 700 mbit), bredbandstelefoni och bastubud på digital-TV via Telia.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm

Omgivning

Här bor du i ett trevligt bostadsområde ett stenkast från Skärholmens centrum, tunnelbanan och flertalet busslinjer. I centrumet finns ett enormt utbud av affärer, restauranger och service. På gångavstånd finner du Kungens Kurva med världens största IKEA och Heron city med all tänkbar underhållning och shopping för hela familjen. I Skärholmen finns även gott om möjligheter till friluftsliv med närhet till grönområden samt Mälarens vatten och stränder. Njut av bad, båtliv, skridskoåkning, fiske och promenader längs strandpromenaden. I området finns också trevliga Skärholmens gård och Café Lyran. Gott om förskolor och grundskolor som gör att området lämpar sig väl för barnfamiljer. Skärholmen är en knytpunkt för flera busslinjer och tunnelbanan tar 20 minuter in till city.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,37249
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Sjöblick 1 äger två byggnader med 73 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2014. Fastigheternas adress är Ekholmsvägen 301-303 i Skärholmen.

Allmänt

Föreningens namn: Sjöblick 1
Kommun: Stockholm
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Under räkenskapsåret har inga händelser inträffat som påverkar föreningens ekonomi.

Gemensamma utrymmen

Cykel-och barnvagnsrum, gemensam tvättstuga på Ekholmsvägen 303. Förråd finns i lägenheten eller gemensamma utrymmen. Extra förråd går att hyra för 200 kr/mån.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 650 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 400 kr/mån, har separat kö.

Det finns totalt 43 st parkeringsplater varav 28 st i garaget och 15 st p-platser ute. Garageplater går att hyra för 650 kr/mån och p-plats för 400 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Ekonomi

Månadsavgift

2 883 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Kabel-tv (grundutbud), bredband (700 Mbit/s). Obligatoriskt administrativ kostnad på 25 kr/mån för mätning av el.

Alla bilder

+ 4 Visa alla 10 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ekholmsvägen 301, Skärholmen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning