Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 378 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Elin Ekedahl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Elin Ekedahl
Fastighetsmäklare
Kista

Hillerödsgränd 3

Månadsavgift: 4 378 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Elin Ekedahl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Elin Ekedahl
Fastighetsmäklare

Perfekt planerad tvåa med inglasad balkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 55 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1042
  • Byggnadsår: 2000
  • Månadsavgift: 4 378 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Ja

Välkommen till denna optimalt planerad och mycket stilrena tvåa med inglasad balkong. Perfekta boendet för paret, lilla familjen eller förstagångsköparen!

Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet, köket och matplatsen skapar en social atmosfär och erbjuder härliga ytor för att kunna umgås med familj och vänner. Köket är en klass för sig - här finns allt man behöver och lite till. Generöst med arbetsyta, gott om förvaring samt all maskinell utrustning man behöver för att leva ut sina drömmar som mästerkock. Rymligt vardagsrum där det finns gott om plats för matplats, soffgrupp och tv-hörna. Som pricken över i:et har vi den rymliga och inglasade balkongen där man kan njuta av morgonkaffet. Till följd av inglasningen så kan man inte bara spendera sommaren utan även våren och hösten, det perfekta extrarummet! Bostaden ligger högst upp i byggnaden vilket ger en trevlig utsikt över området och ett generöst ljusinsläpp.
Hela bostaden präglas av ljusa väggar och nylagd ljus parkett på golvet vilket gör att den luxuösa känslan är omedelbar och ihållande. Här är det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt man kan önska sig och lite till.

Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. På promenadavstånd finner ni Kista Galleria där ni har ett brett utbud av shopping, affärer och butiker. Ärvinge är en mycket populär del av Kista, byggnaden byggdes år 2000 och erbjuder en modern boendestandard i sina moderna fastigheter. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. På gångavstånd finner du det populära shoppingcentret Kista Galleria som har öppet till kl. 21.00 alla dagar, med ett stort och brett utbud av det mesta man kan tänka sig för sig och sitt hem. T-banan tar dig till city på 15 min och det går bussar norrut samt att du med lätthet tar dig med bil ut på E4 och E18. Här har ni även tvärbanan som håller på att byggas och kommer förbättra kommunikationerna ytterligare i Kista.
Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden, närhet till Ursviksskogen och trevliga Järvafältet. Här finns trevliga promenadstråk, utegym och kolonilotter på promenadavstånd.

Söker ni en modern och perfekt planerad bostad med ett bra läge? Då har ni hittat rätt!
Detta boende måste upplevas på plats. Välkomna!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 55 kvm
Lägenhetsnummer: 1042
Byggnadsår: 2000
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Kista

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Föreningens hus byggdes av JM och stod färdiga i mitten av år 2000. Intresset var stort och lägenheterna blev snabbt bebodda. Brf Kista Ängar 2 är en förening med stor variation i boendet. Dem har lägenheter med uteplats eller rymlig balkong i flerbostadshus samt radhus i två plan med egen trädgård. Föreningen grundades år 2000 och består av 67 bostadsrätter, med total boyta om ca 5 467 kvm. Ekonomisk förvaltning hanteras av Adex. Tomträtt.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Kista Ängar 2
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Föreningslokalen:
Som boende i Kista Ängar 2 har du rätt att utnyttja bostadsrättsföreningens gemensamma lokal. I den finns ett litet pentry med kyl och spisplatta, bastu/dusch, två tältsängar, porslin och matplats för 10 personer och fåtöljhörna. Skicka din förfrågan eller bokning till styrelsen@brfkista.se (200 kr / dygn).

Tvättstuga:
I föreningen finns två tvättstugor; en vid Hillerödsgränd 7 och en vid Jellingegränd 4. Varje tvättstuga har två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en kallmangel. Där finns också bokningstavlor där du kan boka tid med ditt bokningslås.

Föreningens medlemmar har även tillgång till:
Bastu
Samlingssal
Cykelrum

Parkering

Parkering
Föreningen har tillgång till ett begränsat antal parkeringsplatser i av Ljungberggruppen ägt garage och parkeringsdäck vid Igelbäcksgatan. OBS ca 1-2 års kötid för dygnet runt parkering just nu.

Priser, kö och lediga platser
Dygnet runt-parkeringar i garage
Föreningen har tillgång till 36 Dygnet runt-parkeringar i garage. Dessa platser kostar 690 kr/mån.De nya priserna kommer att höjas i början av 2018!
19 står just nu i kö för Dygnet runt-parkeringar i garage.
Nattparkeringar i garage
Föreningen har tillgång till 5 Nattparkeringar i garage. Dessa platser kostar 380 kr/mån.De nya priserna kommer att höjas i början av 2018!
4 står just nu i kö för Nattparkeringar i garage.
Nattparkeringar på övre däck
Föreningen har tillgång till 18 Nattparkeringar på övre däck. Dessa platser kostar 190 kr/mån.De nya priserna kommer att höjas i början av 2018!
Det finns lediga Nattparkeringar på övre däck. Kontakta föreningens parkeringsansvarige för mer information om du är intresserad av en sådan plats.

Ekonomi

Månadsavgift

4 378 kr
I månadsavgiften igår:
Värme
Vatten
Vindsförråd
Bredband, 100/100 Mbit från Bahnhof. (Uppgradering till 1GBit kostar 99:- kr/mån)
Kabel-TV, grundutbud från ComHem
Bostadsrättsförsäkring (komplement till eventuell hemförsäkring)

Tillgång till föreningens:
Tvättstuga & torkrum
Bastu
Samlingssal
Cykelrum
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 6 Visa alla 12 bilder
 

Karta & område

Hillerödsgränd 3, Kista

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4378 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Elin Ekedahl

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning