Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
3 750 000 kr
Utgångspris: 2 950 000 kr
Sammanfattning
Högsta bud: 
3 750 000 kr
Utgångspris: 2 950 000 kr

Skulptörvägen 20, Johanneshov

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2,5, varav 1 sovrum
  • Boarea: 71 kvm
  • Lägenhetsnummer: 9-351-2-0124
  • Byggnadsår: 1997
  • Månadsavgift: 4 275 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 7
  • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2,5, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 71 kvm
Lägenhetsnummer: 9-351-2-0124
Utgångspris: 2 950 000 kr
Byggnadsår: 1997
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 7
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband via Com-Hem. Fastigheten är även ansluten via Open Universe. Det innebär att föreningen har ett öppet nät där du själv väljer leverantör.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och 3-glasfönster.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,45290
Andel av insats: 1,45290
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Kvarnen bildades 1996 ett år innan husen stod klara för inflytt under år 1997. Föreningen består av 62 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt en lokal som hyrs ut till närlivset nedanför grannhuset. Föreningen upplåter även 12 parkeringsplatser och 28 garageplatser . Marken innehas med tomträtt och föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Det finns inga planer på att förändra månadsavgifterna. Då ekonomin ser väldigt bra ut har föreningen sänkt avgifterna två gånger de senaste 5 åren. Senast var den 1 april 2017. (mejl från styrelsen 2018-09-11).

Vid köp av lägenhet tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1138 kr av köparen samt pantsättningsavgift på 455 kr.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Kvarnparken
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 0902
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2016 Passersystem portar och garage
2016 Armaturer garage och trappahus
2015 Ny maskinpark tvättstuga
2014 Radonmätning godkänd
2014 Stamspolning
2013 Obligatorisk ventilationskontroll
2013 Ny maskinpark tvättstuga
Kommande renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan där det är löpande underhåll. Det är dock inga större renoveringar planerade såsom stammar, tak, fasad mm.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en har en stor föreningslokal som kan nyttjas som övernattningslägenhet för 300 kr/dyn och/eller för att bada bastu i 3 timmar (gratis), Föreningslokalen inrymmer flera bord, sovmöjligheter och kök. Stor och underbar lokal högst upp i huset på skulptörvägen 18.

Föreningen har även en gemensam tvättstuga i hus nr 18. I tvättstugan finns maskiner för både vanlig och grovtvätt, torkskåp och torktumlare. Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd i varje hus.

Parkering

Föreningen har ett garage med ca 28 garageplatser och 12 stycken p-platser. Priserna på de olika platserna ligger mellan 370-600 kr.. Separat kö och svårt att säga hur lång tid det kan ta att få en plats!
I övrigt råder boendeparkering på gatorna i området för 500 kr/mån. På gatorna är det lätt att hitta parkering.

Övrigt

OMRÅDET
Lägenheten är belägen i ett lugnt och trevligt område alldeles intill Gullmarsplan och med endast några minuter till fots eller på cykel in till Södermalm. I Globen Shopping är utbudet av restauranger och butiker stort och på nära avstånd finns både Årstaviken och Nackareservatet med härliga strövområden och badsjöar. I området finns det även gott om fritidsaktiviteter som skidbacke, utomhusbassäng, golfbana och eljusspår.

Området runt husen är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Närheten till Grynkvarnsparken, med naturdamm med bro och paviljong, sittplatser, pergola, blomsterplanteringar och lekplats gör området barnvänligt
och trivsamt. Parken anlades redan 1949 av arkitekten Eric Glemme. Grynkvarnsparken har fått sitt namn efter Grynkvarn som var ett torp och en korngrynskvarn vilken lydde under Enskede gård i slutet av 1800-talet. Torpet låg vid Huddingevägen.

KOMMUNIKATIONER
Från Gullmarsplan tar dig t-banans gröna linje in till stan på några minuter, och här finns också tvärbana och många bussförbindelser. För den bilburna är det lätt att ta sig ut på såväl Nynäsvägen som Essingeleden och E4.

Budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Mäklaren framför alla bud till säljaren, som har fri prövningsrätt, d v s säljaren avgör när, hur, till vem, samt för vilket pris försäljningen ska ske. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om budet skall avfärdas eller antas. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden. Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta så kontakta ansvarig mäklare.

Spekulanterna uppmanas att noggrant undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av sakkunnig person, samt att gå igenom bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Efter köpet kan inga fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden göras gällande. Uppgifterna om bostadsrätten och bostadsrättsföreningen är baserade på information från säljaren och bostadsrättsföreningen. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl.

Ekonomi

Utgångspris

2 950 000 kr

Månadsavgift

4 275 kr
Värme och vatten samt bostadsrättstillägg.

Energideklaration

Energiprestanda: 122 kWh/kvm/år

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Skulptörvägen 20, Johanneshov

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 4275 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Albin Wennerström

Fastighetsmäklare
Till toppen