Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 264 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Albin Wennerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Albin Wennerström
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 264 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Albin Wennerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Albin Wennerström
Fastighetsmäklare

Petrejusvägen 28, Johanneshov

Välkommen till en fantastisk och välplanerad 3:a på populära Petrejusvägen!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 64 kvm
  • Lägenhetsnummer: 30
  • Månadsavgift: 3 264 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Nej
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 64 kvm
Lägenhetsnummer: 30
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Mätning

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarbyhöjden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,33335
Andel av månadsavgift: 3,33334
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Visa all fakta

Om föreningen

Brf Blåvingen 3 förvärvade fastigheten 2007 och består av 42 st lägenheter varav 31 stycken bostadsrätter och 11 stycken hyresrätter vilka utgör en dold tillgång i föreningen. Dessutom finns två lokaler och ett litet antal små förvaringsutrymmen som uthyres mot avtal. Tomten är friköpt. Föreningen godkänner inte juridisk person som ägare. Delat ägande godkänns. Mycket välordnad förening med stor och trevlig innergård med utemöbler och grill samt en fin lekplats för barnen med gungor och sandlåda. För mer information vänligen besök föreningens egen hemsida, www.blavingen3.se.

Genomförda renoveringar:
- 1992 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt el-stigar
- 2010-2011 installerades nya maskiner i tvättstugan
- 2012-2013 fönsterrenovering
- 2015 installation av portlås med kod till alla trapphus och cykelrum
- 2016 målning av trapphus och ny rörelsestyrd belysning

Kommande renoveringar som diskuterats eller planerats:
- Föreningen planerar att under 2018-2019 utföra fasad- och takrenovering

Det finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Blåvingen 3
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källarplan, utrustad med fem tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp, två manglar och en centrifug samt en tvättho. Det finns även ett separat torkrum med kondensatorfläkt. Det finns även cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en mysig gård med utemöbler och grillmöjligheter samt en uppskattad lekplats för barnen.

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING
Hammarbyhöjden byggdes under 30- och 40-talet och består till största delen av låghus i funkisstil. I närheten finns Sveriges mest besökta friluftsområde - Nackareservatet. Här erbjuds strövområden, löparslingor och badplatser. Hammarbyhöjden erbjuder både närheten till natur och storstadspuls. Det är cykel- och gångavstånd in till Södermalms med restauranger, uteliv och shopping. Hammarbyhöjden har allt du kan önska inom några minuters avstånd, på Finn Malmgrens plan finns apotek, café, restauranger och Konsum.

Med tunnelbanans gröna linje tar ni er till Södermalm på 5 min och i city är ni på 10 min. Både Nackareservatet med strövområden, löparslingor och badplatser och mysiga Nytorps gärde med bland annat Nytorpsbadet som ligger på promenadavstånd från bostaden. Denna lägenhet ligger dessutom endast cirka 3 minuters promenad till Skärmarbrinks station där två linjer trafikeras.

Mer information på www.stockholmstad.se

CENTRUM
Bara några hundra meter från lägenheten finns Finn Malmgrens plan med apotek, café, restauranger, Konsum och 7-eleven. I närområdet finns Sickla Köpkvarter och Globen Shopping med ett stort utbud av butiker, restauranger, banker mm.

KOMMUNIKATIONER
Till och från Hammarbyhöjden tar man sig med hjälpa av tunnelbanans gröna linje. Det tar cirka 13 minuter från Stockholm C. Närmsta T-bana är Skärmarbrink där det tar ca: 11 min till Stockholm C. Det finns även bussförbindelse i närheten och tvärbana vid Gullmarsplan. Tidtabeller och mer information finns på www.sl.se

SKOLOR OCH DAGIS
I området finns flertalet skolor och dagis. Närmsta gymnasium finns i närliggande Kärrtorp.

Budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Mäklaren framför alla bud till säljaren, som har fri prövningsrätt, d v s säljaren avgör när, hur, till vem, samt för vilket pris försäljningen ska ske. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om budet skall avfärdas eller antas. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden. Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta så kontakta ansvarig mäklare.

Spekulanterna uppmanas att noggrant undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av sakkunnig person, samt att gå igenom bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Efter köpet kan inga fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden göras gällande. Uppgifterna om bostadsrätten och bostadsrättsföreningen är baserade på information från säljaren och bostadsrättsföreningen. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl.

Ekonomi

Månadsavgift

3 264 kr
I avgiften ingår värme, vatten och basutbudet TV från ComHem.

Alla bilder

+ 19 Visa alla 25 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Petrejusvägen 28, Johanneshov

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Albin Wennerström

Fastighetsmäklare
Till toppen