Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
2 450 000 kr
Utgångspris: 2 550 000 kr
Anmäl till visning
 • Torsdag
   22/3
 • 17:30-18:00
  Öppen visning  
 • Boka
Albin Wennerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Albin Wennerström
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Högsta bud: 
2 450 000 kr
Utgångspris: 2 550 000 kr
Anmäl till visning
 • Torsdag
   22/3
 • 17:30-18:00
  Öppen visning  
 • Boka
Albin Wennerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Albin Wennerström
Fastighetsmäklare

Paternostervägen 102, 3 tr, Johanneshov

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2
 • Boarea: 56 kvm
 • Lägenhetsnummer: 959
 • Byggnadsår: 1952
 • Månadsavgift: 3 635 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 3 av 3
 • Hiss: Nej

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2
 • Boarea: 56 kvm
 • Lägenhetsnummer: 959
 • Utgångspris: 2 550 000 kr
 • Byggnadsår: 1952
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 3 av 3
 • Hiss: Nej
 • Tillträde: Flexibelt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Hammarbyhöjden

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 1,53340
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Ursholmen är en äkta förening som bildades 2010 och består av 69 bostadslägenheter, varav 6 upplåtes med hyresrätt (detta är en stor dold tillgång för föreningen och kommer bättra på kassan allt eftersom de säljs av). Föreningen har även 4 hyreslokaler varav 3 lokaler förbereds för försäljning som bostadsrätter. Fastigheten innehas med tomträtt och tomträttsavtalet skrivs om år 2020-09-30.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- 2014 Tilläggsisolering vindar
- 2013 Nya markbeläggningar och planteringar
- 2013 Byte av samtliga fläktar till ventilationen
- 2012 Omdränering av hela fastigheten
- 2012 Stambyte i port 96, 100, 102 och 104. Övriga bytta 2006-08 samt 1997
- 2010 Ny tvättstuga
- 2010 Nytt miljörum
- 2008 Fönsterbågar och karmar klädda med plåt utvändigt
- 2008-2006 Stambyte vissa portar (övriga bytta -97 och -12)
- Yttertaken renoverade på 90-talet

KOMMANDE RENOVERINGAR
I slutet på mars kommer föreningen byta ut låsen till lägenheterna och portar samt gemensamhetsutrymmen. Låssystemen är från ILOQ och kommer vara väldigt säkra och praktiska. Portarna kommer att få kodlås.

Föreningen planerar även att renovera fasaderna inom en 2-års period.

EKONOMI & AVGIFTER
Föreningen har fattat beslut om att avgifterna inte kommer att förändras under 2018. Det finns inte några planer på att förändra avgifterna längre fram heller.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem. Abonnemang tecknas av bostadsrättsinnehavaren och basutbudet ingår. Bredband via Bredband 2 ingår med obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 89 kr/mån till en hastighet på 250 mbit/s.
PARKERING
Föreningen har totalt 29 parkeringsplatser som hyrs ut för 450 kr/mån, medlem får kontakta föreningen för att ställa sig i kö. Fn 2 personer i kö.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens stora tvättstuga från 2010 är öppen 7-22 vardagar och från 9.45 på helger. Du hittar tvättstugan längs Paternostervägen mellan gårdarna 80 – 102. Föreningen har även cykelrum, barnvagnsrum och miljöstuga.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet i föreningen hör två källarförråd; ett större och ett mindre "matförråd".

FÖRSÄKRING
Tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare är tecknat centralt för föreningens bostadsrätter.

MEDLEMSKAP
Överlåtelseavgift på 1 138 kr betalas av köpare till föreningen. Detta läggs på första avgiftsavin. Föreningen godkänner delat ägande. T.ex sambos, förälder + son/dotter. Föreningen godkänner ej juridisk person.

HEMSIDA
För mer information om fastigheten och föreningen vänligen se www.brfursholmen.com

ÖVRIGT
Stockholm stad har lagt fram ett förslag på förtätning i området. För mer info; http://insynsbk.stockholm.se/Byggochplantjansten/Pagaende-planarbete/PagaendePlanarbete/Planarende/?JournalNumber=2012-10147&rid=105350&flg=0&subtyper=Start%20PM,&plantype=Start%20PM http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/Hammarbyhojden-Bjorkhagen/ Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ursholmen
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Visa all fakta

Övrigt

Precis i närheten av bostaden ligger Nytorps gärde som är ett omtyckt strövområde. På gärdet finns även Nytorps bollplan, Nytorpsbadet; ett friluftsbassängbad och ett mindre skogsparti. Lugnt och ostört läge med närhet till Nackareservatet som erbjuder friluftsliv, bad och naturupplevelser. För den aktiva finns skidbacke, golfbana, elljusspår och härliga promenadleder. Ändå kan du med cykel ta dig in till Södermalm på mindre än 10 minuter.

Runt knuten har du Finn Malmgrens plan där det mesta finns - Konsum, apotek, bankomat, blomaffär, café, restauranger, jourbutik m.m. Där finns även T-bana som snabbt tar dig in till stan på några minuter.

Budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Mäklaren framför alla bud till säljaren, som har fri prövningsrätt, d v s säljaren avgör när, hur, till vem, samt för vilket pris försäljningen ska ske. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om budet skall avfärdas eller antas. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden. Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta så kontakta ansvarig mäklare.

Spekulanterna uppmanas att noggrant undersöka bostaden före köpet, samt att gå igenom bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Efter köpet kan inga fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden göras gällande. Uppgifterna om bostadsrätten och bostadsrättsföreningen är baserade på information från bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas även att gå in på Stockholms Stads hemsida för information om byggplaner i närområdet och på Nytorps Gärde. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl.

Ekonomi

Utgångspris

2 550 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 635 kr
Inkl värme, VA, kabel-TV basutbud & bostadsrättstillägg. Det tillkommer en obligatorisk avgift på 89 kr/mån för 250 Mbit bredband.

Energideklaration

Energiprestanda: 209 kWh/kvm/år

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Karta & område

Paternostervägen 102, 3 tr, Johanneshov

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3635 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
Torsdag 22/3   17:30-18:00
Paternostervägen 102, 3 tr
Öppen visning
Öppen visning men anmäl dig gärna!
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
ANSVARIG MÄKLARE

Albin Wennerström

Fastighetsmäklare
Till toppen