Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 874 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Albin Wennerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Albin Wennerström
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 2 874 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Albin Wennerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Albin Wennerström
Fastighetsmäklare

Hässleholmsvägen 11, Johanneshov

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 56 kvm
  • Lägenhetsnummer: 65
  • Månadsavgift: 2 874 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum, möjlighet till 1 sovrum
Boarea: 56 kvm
Lägenhetsnummer: 65
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Obligatoriskt tillägg för bredband via Ownit (grundutbud, 100/100 Mbit) tillkommer på 85 kr/mån.
Kabel-TV via Comhem eller Ownit.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme med stöd av fjärrvärme.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Björkhagen
Visa all fakta

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Britts Grannar förvärvade fastigheten Duggregnet 8 2003 och består av 73 lägenheter med bostadsrätt och 1 st lägenheter med hyresrätt fördelat på 3 st 6 våningshus på Hässleholmsvägen 7-11. Fastigheten innehas med tomträtt som omförhandlas år 2027.

Föreningen har en god ekonomi och det finns inga planer på att förändra månadsavgiften (info från styrelsen 2018-05-23).

Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brittsgrannar.se/

ÖVRIGT
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/ eller följande länk för att se förtätningsplaner som finns i närområdet: http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/#index_H

Allmänt

Föreningens namn: Brf Britts Grannar
Lägenhetsnummer skatteverket: 1003
Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: - 2016 Spolning av stammar
- 2016 Nya entrédörrar
- 2015 Ommålning av entréer och trapphus
- 2015 Installation av höghastighetsfibernät
- 2013 Ventilation (godkänd ovk)
- 2013 Ny miljöstuga
- 2012 Installation av bergvärme
- 2012 Återvinningssytem av värmen från frånluften till tillluften.
- 2006 stamspolning
- 2003 ny tvättstuga
- 1995 stambyte (kök och bad)
- 1995 omputsning av fasad
- 1995 omläggning av tak
- 1995 renovering av balkonger
Kommande renoveringar: Det finns inga större renoveringar planerade i husen (info från styrelsen 2018-05-23).

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en matkällare.

Tvättstugan ligger i gatuplanet i 9:an. I tvättstugan finns fyra stora maskiner, två torktumlare och två torkskåp. Dessutom finns möjlighet till grovtvätt i den stora grovtvättmaskinen med tillhörande grovtorkskåp. Det finns även en mangel.
Föreningen tillhandahåller en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter i 9:an. Kostnad 100 kr/dygn.
Miljöstuga finns i 7:an. Föreningen har även ett trevligt hobbyrum.

Övrigt

Området
Hässleholmsvägen är en lugn gata belägen på en höjd i populära Björkhagen. Endast två minuters minuters gångavstånd till T-bana i Björkhagen där det bl.a. finns vårdcentral, Konsum-butik, Puls & Träning-gym, café och restauranger.I omgivningen finns dessutom bra barnomsorg.
Ca 10 minuter med cykel tar dig till Gullmarsplan där det finns tunnelbana och tvärbana samt ett flertal bussförbindelser. Det är även cykel och gångavstånd till Hammarby Sjöstad och Södermalm. Även Globen ligger i närheten med sitt stora nöjes- och shoppingutbud samt Tele2 arena. Det är mycket nära till naturområden såsom Nytorps Gärde samt vackra Nackreservatet med bl a Söderbysjön Hellasgården. Vintertid brukar det finnas längdskidspår 200 m från porten. Inom gångavstånd finns även Hammarbybacken för utförsåkning.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Mäklaren framför alla bud till säljaren, som har fri prövningsrätt, d v s säljaren avgör när, hur, till vem, samt för vilket pris försäljningen ska ske. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om budet skall avfärdas eller antas. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden. Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta så kontakta ansvarig mäklare.

Spekulanterna uppmanas att noggrant undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av sakkunnig person, samt att gå igenom bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Efter köpet kan inga fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden göras gällande. Uppgifterna om bostadsrätten och bostadsrättsföreningen är baserade på information från säljaren och bostadsrättsföreningen. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl.

Ekonomi

Månadsavgift

2 874 kr
I avgiften ingår värme och vatten
Värme, Vatten & Kabel-TV basutbud ingår i avgiften. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband via Ownit (grundutbud, 100/100 Mbit) på 85 kr/mån.

Energideklaration

Energiprestanda: 168 kWh/kvm/år

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Hässleholmsvägen 11, Johanneshov

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Albin Wennerström

Fastighetsmäklare
Till toppen