Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 064 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sanna Pickelner, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sanna Pickelner
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 2 064 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sanna Pickelner, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sanna Pickelner
Fastighetsmäklare

Nynäsvägen 325, Enskede

Välkommen till en fin lägenhet med sekelskiftescharm i attraktiva Gamla Enskede!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 34,3 kvm
  • Lägenhetsnummer: 24
  • Byggnadsår: 1913
  • Månadsavgift: 2 064 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Nej
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 34,3 kvm
Lägenhetsnummer: 24
Byggnadsår: 1913
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Bostadsrättsinnehavaren väljer och bekostar själv abonnemang.
Bredband. Leverantör: ComHem. Bostadsrättsinnehavaren väljer och bekostar själv abonnemang.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Enskede

Omgivning

OMRÅDE
Gamla Enskede är en charmig trädgårdsstad som erbjuder småstadsidyll fem minuter från Södermalm. Runt knuten ligger Sandsborgs T-bana och ett litet centrum med stor Ica-affär, gym, apotek, bibliotek, simhall, mm. Alldeles intill ligger också populära Gamla Enskede Matbod, Gamla Enskede Bageri, en inredningsaffär, mm.

Tunnelbanans gröna linje tar dig till city på ca 12 minuter och Globens köpcentrum och det nya nöjescentrat Tele2 arena ligger på kort promenadavstånd. Gamla Enskede erbjuder också Margaretaparken, ett underbart grönområde där bl a Parkteatern brukar ge föreställningar under sommaren, och för den motionssugne finns Enskede IP i närheten med bl a fotbolls- och tennisplan. Det är även nära till promenadvänliga världsarvet Skogskyrkogården och till vackra Nackareservatet med skid- och löparspår, promenadvägar och badsjöar. En promenad till Södermalm tar ca 20 minuter.

BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Mäklaren framför alla bud till säljaren, som har fri prövningsrätt, d v s säljaren avgör när, hur, till vem, samt för vilket pris försäljningen ska ske. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om budet skall avfärdas eller antas. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden. Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta så kontakta ansvarig mäklare.

Spekulanterna uppmanas att noggrant undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av sakkunnig person, samt att gå igenom bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Efter köpet kan inga fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden göras gällande.
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,320000
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Vattenkonsten 1 består av 26 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 4 lokaler upplåtna med bostadsrätt och 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Fastigheten upplåts med tomträtt. Ny avgäldsperiod från 2020. Radonmätning 2005 med godkänt resultat, medelvärde vid långtidsmätning 131 bq. Föreningen godkänner inte juridisk person som ägare. Delat ägande godkänns förutsatt att den som är bosatt i lägenheten äger minst 10 %.

Genomförda renoveringar:

2009 Fönsterrenovering
2006-07 Säkerhetsdörrar
2000 Ny fjärrvärmeanläggning
1990-91 Stambyte kök och badrum
1990-91 Elstigar
1990-91 Fasadrenovering

Kommande renoveringar:

Föreningen har lämnat in en ansökan om ändring av detaljplanen med plan för att inreda föreningens vindar. Om föreningen får godkänt i sin ansökan är planen att taket ska läggas om samt att källarutrymmena ska renoveras. Inredning av vindarna skulle innebära ytterligare inkomster för föreningen i form av årsavgifter.

Det finns i dagsläget inga beslut fattade avseende avgiftsförändringar.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Vattenkonsten 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd. Tvättstugan är belägen i källarplan under Stora Gungans väg 8. Renoverad 2016 med två nya maskiner. Föreningen har en innergård med uteplats, tillgång till utemöbler och en murad utegrill. Finns även en cykelparkering på gården.

Parkering

4 parkeringsplatser. Går att hyra för f.n. ca 350 kr/mån. Till parkeringsplatser är det separat kö. Boendeparkering på gatorna i området (500 kr/månaden).

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar.

Ekonomi

Månadsavgift

2 064 kr
I avgiften ingår värme och vatten.

Energideklaration

Energiprestanda: 160 kWh/kvm/år

Alla bilder

Karta & område

Nynäsvägen 325, Enskede

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Sanna Pickelner

Fastighetsmäklare
Till toppen