Hoppa till innehåll
 
Accepterat pris: 
4 475 000 kr
Månadsavgift: 5 738 kr/mån
Sammanfattning
Accepterat pris: 
4 475 000 kr
Månadsavgift: 5 738 kr/mån

Emils gata 11A, Bromma

ACCEPTERAT PRIS! Underbart rymlig fyra med utsikt över takåsarna, balkong om 9 kvadratmeter!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 102 kvm
 • Lägenhetsnummer: 31401
 • Byggnadsår: 2015
 • Månadsavgift: 5 738 kr
 • Driftkostnad: ca 909 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 5 av 5
 • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 102 kvm
 • Lägenhetsnummer: 31401
 • Accepterat pris: 4 475 000 kr
 • Byggnadsår: 2015
 • Driftkostnad: ca 909 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 5 av 5
 • Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

TV, telefoni och bredband i gemensamt stjärnnät med modularuttag (RJ45) är installerat i lägenheterna. Uttag finns i varje rum förutom våtrum och klädkammare. Tv och bredband via Ownit.

Värme- och ventilationsanläggning

Byggnaden är ansluten till fjärrvärmenätet och lägenheterna har vattenburen värme till rummens radiatorer. Huset har frånluftsventilation med återvinning av värme.

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Annedal
Visa all fakta

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 1,23100
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Pantsättningsavgift: 448 kr

Om föreningen

Förbrukningen av hushållsel mäts genom separata lägenhetsabonnemang. TV, telefoni och data i gemensamt stjärnnät med modularuttag (RJ45) är installerat i lägenheterna. Uttag finns i varje rum förutom våtrum och klädkammare. TV med nytt avtal från Ownit med grundutbud samt 8 favoriter (valbara kanaler).
Detta ingår i årsavgiften:
Förutom föreningens gemensamma åtaganden även lägenhetens kallvattenanvändning, uppvärmning (till 20 grader), Folksams bostadsrättsförsäkring, basutbud på TV.
Detta ingår inte i årsavgiften:
Varmvatten, hushållsel, internetuppkoppling, fast telefoni, extra TV-kanaler, parkeringsplats, ”vanlig hemförsäkring”.
Byggnaden är ansluten till fjärrvärmenätet och lägenheterna har vattenburen värme till rummens radiatorer. Huset har frånluftsventilation med återvinning av värme.
Hushållsavfall lämnas i sopnedkast som finns belägna på fastighetens innergård. Sopnedkasten är anslutna till en för Annedal gemensam sopsugsanläggning. För sortering av plast, metall, el, glas, wellpapp samt batterier finns miljörum inom fastigheten.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Trollskogen Mariehäll
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen bildades 2013 och är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen tar i dagsläget ut en pantsättningsavgift samt överlåtelseavgift enligt de i stadgarna högsta angivna procentsatserna.
Kommande renoveringar: Då föreningens fastighet är nybyggd finns det inga planerade reparationer/större underhåll inom de närmsta åren. (15/9-17)

Gemensamma utrymmen

Lägenheterna har tvättmaskin och torktumlare eller är utrustade med en kombimaskin. Gemensam tvättstuga finns inte. Trapphus. Golv med granitkeramikplattor; målat betonggolv på garageplan; trappor med terazzo; målade väggar; akustikplattor i tak. Trapphusen är utrustade med en större så kallad möbelhiss. Entrépartier passeras med portkod. Inne i trapphuset är postboxar samlade på entréplan i respektive trapphus. Utanför varje bostadsdörr finns en hållare för den egna morgontidningen. Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma ytor och markytor. Till gemensamma utrymmen hör i huvudsak hiss, trapphus, entré, cykel- och rullstolsförråd, garage och teknikutrymmen på källarplan. Hissarna är anslutna till jour dygnet runt med larmanordning fast installerad i hissen. Hissarna inspekteras av ackrediterat bolag minst en gång per år. Trappstädning och fastighetsskötsel utförs av entreprenör enligt avtal.
Inom fastigheten finns ett parkeringsgarage med infart från Tummelisas Gata. Antal parkeringsplatser är 71 stycken. Besöksparkeringar finns på gatorna runt om fastigheterna. Q-park admininstrerar allt gällande parkering i garaget.

Parkering

Inom fastigheten finns ett parkeringsgarage med infart från Tummelisas Gata 5. Antal parkeringsplatser är 71 stycken. Besöksparkeringar finns på gatorna runt om fastigheterna. Q-park administrerar allt gällande parkering i garaget.

Kommunikationer

Tunnelbana
Från Sundbyberg centrum går Tunnelbanans blå linje, därifrån tar man sig lätt in till Stockholm City.
Pendeltåg
Från Sundbyberg centrum går pendeltåget som trafikerar sträckan Bålsta, Stockholms central och Nynäshamn.
Tvärbanan
Den nyligen utbyggda Tvärbanan har sin närmaste hållplats vid Bällstabron, ca 10 min gångväg från Trollskogen.
Buss
Flera busslinjer passerar Annedal, varav några som stannar inom området. Bussarna går bland annat till Blackeberg, Spånga och Sundbyberg. SL kommer att ha en busshållplats utanför Emils gata 11.

Övrigt

Annedal, som är den nya stadsdelen i Bromma, projekterades för att ha ett fokus på parker och bevara naturområden runt omkring. Det ligger naturskönt och delar av Bromma och Sundbyberg med Bällstaån med sina många båtklubbar. Miljön i Annedal är och skall vara trygg, säker och erbjuda plats för frilufsliv, motion och lek! Du kan promenera längs med ån eller via strandpromenaden till Ulvsundasjön. Här kan du flanera runt eller målmedvetet sikta på ett av de fik som finns längs vägen eller bara köpa en kaffe på vägen och njuta av de olika husens varierade arkitektur! Knatar du över till Sundbybergssidan finner du ganska omgående Marabouparken som länge varit känd för sin vackra trädgård, konsthall, plaskdamm, skulpturer och café. Det finns flertalet broar som förbinder Annedal med Sundbybergssidan. I Sundbyberg finns det gott om mysiga och spännande resturanger, caféer, shopping samt både tvärbana, pendeltåg och tunnelbana.

Idag stannar buss 112 och 113 vid Tappvägens infart från Bällstavägen. Från Mariehäll finns goda bussförbindelser mot bland annat Sundbybergs C, Spånga, Alvik och Arlanda. Med tvärbanan tar du dig enkelt mellan Solna och Alvik, närmaste hållplats är Bällsta bro. Från Sundbybergs centrum (ca 10 minuters promenad från lägenheten) finns regionaltåg, pendeltåg, tunnelbana och bussar.

När Annedal är färdigställt planeras området att trafikeras av buss. En gren mot Kista är också planerad och kommer förhoppningsvis att driftsättas 2021. Kistagrenen kommer att ha en hållplats vid Ulvsundavägen i Annedalsområdet. Tvärbanan kommer sedan att fortsätta över Sundbyberg genom Rissne och Stora Ursvik och vidare till Kista centrum för sedan ansluta vid pendeltågsstationen i Helenelund.

Mitt i området ligger Annedalsparken där det finns pulkabacke, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick med mera. I anslutning till parken finns en fin skog att leka i, med berghällar och skogspartier med klätterträd. Mitt i området finns Mariehällsskolan vilken öppnades höstterminen 2014. Skolan får årskurserna F-6 och kommer att ha plats för drygt 700 elever. I området finns också flertalet förskolor. I Annedal finns det idag två närbutiker, två gym, en tapasrestaurang, två asiatiska restauranger samt en pizzeria. Vid Mariehällstorget finns en ICA Nära-butik.

Ekonomi

Accepterat pris

4 475 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 738 kr
Kallvatten och Värme

Driftkostnader

ca 909 kr/mån
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Uppskattade kostnader. Kan skilja sig beroende på levnadsvanor och antal personer i hushållet.

Fördelas enligt följande

 • El: 290 kr
 • Försäkring: 150 kr
 • Varmvatten: 181 kr
 • Bredband / TV / Telefoni: 288 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Alla bilder

Karta & område

Emils gata 11A, Bromma

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5738 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Söndag 5/11   12:00-12:45
Emils gata 11A
Öppen visning men anmäl dig gärna
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
ANSVARIG MÄKLARE

Rasmus Lundh

Reg. Fastighetsmäklare
Till toppen