Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
4 500 000 kr
Månadsavgift: 3 380 kr/mån
Sammanfattning
Utgångspris: 
4 500 000 kr
Månadsavgift: 3 380 kr/mån

Ralångsvägen 1A, Årsta

Missa inte möjligheten att förvärva unik nyproduktion i populära Lindes Terass

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 63 kvm
 • Lägenhetsnummer: 31104
 • Byggnadsår: 2017
 • Månadsavgift: 3 380 kr
 • Driftkostnad: ca 352 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 8

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 63 kvm
 • Lägenhetsnummer: 31104
 • Utgångspris: 4 500 000 kr
 • Byggnadsår: 2017
 • Driftkostnad: ca 352 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 8

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Leverantören är Triple play via Telia.

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 1,4933
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Pantsättningsavgift: 443 kr

Visa all fakta

Om föreningen

Centralt beläget ligger nyproduktionen Lindes Terass som är JMs tredje kvarter. Föreningen består av 60 lägenheter i tre trapphus. I föreningen kommer även några kommersiella lokaler att finnas. En av dessa förbereds för kafé/restaurang. I föreningen finns allt från små ettor till en rymlig femma. Det varierar mellan sen och nio våningar ovan mark. Trapphusen har postboxar vid entréerna och morgontidningen levereras i en tidningshållare utanför vardera lägenhet. De flesta lägenheterna har balkong och några har fransk balkong. Tre bostäder har privat takterass och fem bostäder har uteplats mot gemensam innergård. Det finns även en gemensam takterass som nås via trapphus 2 och 3. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd som är anpassat efter varje lägenhets storlek. Förråden är utrustade med gallervägg och är utrustade med hylla och stång. Barnvagns- och rullstolsförråd finns i anslutning till varje trapphus. Cykelförråd finns på källarplan och nås via den gemensamma innergården. Ramp finns. Avfallssortering för hushållssopor och tidningar, plast, glas metal mm finns i källsorteringsrum (källarplan). Vidare finns en gemensamhetslokal som kommer nyttjas som föreningen önskar exempelvis till styrelsemöte, barnkalas eller kanske som övernattningslägenhet.

I JMs lågenergihus har de bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Allmänt

Kommun: Stockholm

Parkering

Under huset finns garage i två våningsplan med 37 bilplatser och två st MC-platser. Garagevåningarna nås via hiss från trapphusen.

Övrigt

ALLMÄNT OM OMRÅDET
· Kollektivtrafik – Nära till flera sorters kollektivtrafik i flera olika riktningar. Pendeltåget tar dig i norr- södergående riktning, tvärbanan tar dig i öst- västgående riktning, och även bussen finns som ett alternativ till framförallt tvärbanana. Det är ca 3-4 minuters buss till knutpunkten Årstaberg. Det tar endast 7 minuter med tvärbanan till Liljeholmens centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.
· Här bor du nära Årsta centrum med sin femtiotalsmiljö, och har gångavstånd till tvärbanans station Linde. Årstaviken med bad och promenadstigar finns i närheten, och Globen och Södermalm ligger bara en cykeltur bort
· Motion/Natur – Nära till bra promenadstråk, löparrundor och ute gym. Framförallt längs med Årstaviken, men även Årstafältet erbjuder motsvarande möjligheter och där finns dessutom en driving range för den golfintresserade. Lite längre ner på gatan mot Årstaviken har det nyligen byggts en stor konstgräsplan som är öppen för allmänheten. Det har nyligen byggts ett antal badbryggor längs med Årstaviken, och det finns en liten badstrand om man går rakt ner mot vattnet från lägenheten. Två större kedjor har nyligen öppnat gym inne vid Årsta centrum, men det finns även en mindre aktör ett par hundra meter upp längs Svärdlångsvägen mot stationen.
· Restauranger & shopping – Endast ett stenkast till Gullmarsplan dessutom finns Liljeholmskajen på promenadavstånd.
· Barn/familj – Det finns flera förskolor inom gångavstånd, flera av dessa endast ett stenkast från lägenheten.

Ekonomi

Utgångspris

4 500 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 380 kr
I avgiften ingår kallvatten och värme.

Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband, TV och telefoni om 220 kr/mån.

Gällande varmvatten så debiteras varje bostadsrättsinnehavare beroende på hur mycket varmvatten som förbrukas i hushållet.

Driftkostnader

ca 352 kr/mån

Fördelas enligt följande

 • El: 200 kr
 • Uppvärmning: 2 kr
 • Försäkring: 150 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Alla bilder och 3D

Karta & område

Ralångsvägen 1A, Årsta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3380 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Kimberly Pändel Lehn

FASTIGHETSMÄKLARE
Till toppen