Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
4 495 000 kr
Månadsavgift: 4 244 kr/mån
Sammanfattning
Utgångspris: 
4 495 000 kr
Månadsavgift: 4 244 kr/mån

Johan skyttes väg 390 2tr, Älvsjö

Långbro park - inglasad balkong -modernt - elegant

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 81 kvm
 • Lägenhetsnummer: 31202-001
 • Byggnadsår: 2011
 • Månadsavgift: 4 244 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 2 av 4
 • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 81 kvm
 • Lägenhetsnummer: 31202-001
 • Utgångspris: 4 495 000 kr
 • Byggnadsår: 2011
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 2 av 4
 • Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Telias Triple Play (TV, telefoni och bredband).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Älvsjö/Långbro Park
 • Larm finns
Visa all fakta

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 1,16052
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Pyramidalmen bildades 2010 och är belägen på Gustaf Wickmans & Johan Skyttes Väg i Älvsjö och har totalt 84 lägenheter. Brf Pyramidalmen utgörs av fyra huskroppar med totalt sex trapphus. Föreningen har en egen hemsida: www.pyramidalmen.se Ordförande Dan Behr. 072-241 22 08, styrelsen@pyramidalmen.se
Fastighetens byggnader är uppförda 2010/2011 av JM AB. JMs bostäder är tystare än vad svenska byggregler kräver. Extra tjocka väggar och bjälklag ger mycket god ljudisolering mellan lägenheterna och höga ljudkrav ställs på ventilations- och värmesystem. Ytterdörrar håller god ljudklass och brevinkast i dörrarna ersätts med postboxar i trapphusens entréer.

Allmänt

Föreningens namn: Pyramidalmen
Föreningsform: Bostadsaktiebolag
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm

Parkering

P-platser finns att hyra i garage och utomhus men det kan eventuellt vara kö till dessa. Parkeringsplatserna administreras av föreningens förvaltare, Storholmen Förvaltning AB. Hyran för garageplats är 850 kr/månad och för p-plats utomhus 450 kr/månad. I garaget finns även fyra MC-platser. Hyran för dessa är 350 kr/månad.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Utöver angiven månadsavgift till föreningen, tillkommer avgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV och telefoni). Avgiften för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning, 159 kr/mån enligt ekonomisk plan. Därtill kommer kostnad för mätning och debitering som fördelas med lika belopp per lägenhet. Triple-play debiteras med 204 kr/mån enligt ekonomisk plan.
Inga planerade avgiftshöjningar.

Övrigt

Långbro Park är en härlig oas i södra Stockholm, mellan Älvsjö och Fruängen. Den var från början ett skogsområde som blev omgjort till en vacker engelsk park i början av 1900-talet och hyste Långbro mentalsjukhus från 1910 fram till 1990-talet. Långbro var ett stort sjukhusområde som innehöll flera vårdbyggnader från sekelskiftet. När sjukhuset lades ner 1994 köptes området av JM som sedan dess vidareutvecklat parken till ett lyxigt bostadsområde med främst nyproduktion och ett rekreationsområde med promenader, lek och avkoppling. Även de äldre vårdbyggnaderna finns bevarade då de har ett stort kulturhistoriskt värde. En av dessa är byggnaden "Stora Kvinns" (tidigare institution för kvinnliga patienter, motsvarighet till vårdbyggnaden Stora Mans med enbart manliga patienter) - där de tunga institutionssalarna förvandlats till vackra bostäder med bevarad sekelskiftesstil. De gamla byggnaderna från sekelskiftet blandar sig spännande med Långbro Parks stilrena nyproduktion med dess ljusgrå fasader och stora glasade ytor och ger en levande karaktär åt parken.

Långbro Park ligger inom promenadavstånd från Fruängens tunnelbana och Fruängen Centrum. I Fruängen Centrum finns bank, apotek, vårdcentral, rehabverksamhet, folktandvård, bibliotek, systembolag, skräddare, nyckelservice, diverse butiker samt två större mataffärer. Även Lidl finns i närområdet. I centrum finns också café, konditori och lunchrestauranger. Ett större utbud av shopping finns i Kungens Kurva och Skärholmen Centrum som ligger i närheten.

Tunnelbanan (röd linje) tar ca 15-20 min till T-centralen. Fruängen är också en knutpunkt för många busslinjer. Buss 173 går till Skärholmen Centrum och IKEA från Skarpnäck, buss 141 går till Telefonplans T-bana, buss 163 till Kärrtorp via Älvsjö Station från Bredäng och buss 707 går till Tumba via Kungens Kurva.

I nordvästra delen av Fruängen ligger Mälarhöjdens idrottsplats. Idrottsplatsen har en inbyggd ishall, inomhusbanor för tennis och utomhusarena för friidrott och fotboll. I Långbro Park finns Långbrohallen som är en sim- och idrottshall. Långbrohallen erbjuder bland annat motionsjympa och simskola. Alldeles i närheten ligger också en BMX-bana vid korsningen Vantörsvägen-Svartlösavägen.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade av säljare och köpare, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Kontakta ansvarig mäklare för upprättande av boendekostnadskalkyl.

Ekonomi

Utgångspris

4 495 000 kr

Månadsavgift

4 244 kr
I avgiften ingår värme, kallvatten, källarförråd, bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Tillkommer gör kostnad för varmvatten (ca186:-/mån), Telias Triple Play (216:-/mån, TV, telefoni och bredband) samt el-abonnemang som respektive bostadsrättshavare ansvarar för.

Alla bilder och 3D

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Johan skyttes väg 390 2tr, Älvsjö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 4244 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Ola Åkerberg

Fastighetsmäklare
Till toppen