Hoppa till innehåll
 
Pris: 
2 800 000 kr
Månadsavgift: 3 710 kr/mån
Sammanfattning
Pris: 
2 800 000 kr
Månadsavgift: 3 710 kr/mån

Perronggatan 7, Älvsjö

Nyproducerad tvåa med centralt och trevligt läge

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 59 kvm
 • Lägenhetsnummer: 11-1101
 • Byggnadsår: 2018
 • Månadsavgift: 3 710 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 6
 • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 59 kvm
 • Lägenhetsnummer: 11-1101
 • Pris: 2 800 000 kr
 • Byggnadsår: 2018
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 6
 • Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Ekonomisk plan

Byggnadssätt

 • Kommentar: 3-glasfönster

Tomt/balkong/uteplats

Markägare: Föreningen äger marken

Tv/Internetanslutning

Lägenheterna har s.k. Triple-playuttag och är förberedda för bredband, telefoni och kabel-TV. Fastigheten är ansluten till fibernät.
Visa all fakta

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX-ventilation med värmeåtervinning.

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Älvsjö Centrum

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 0,7070
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

BRF On Track är en äkta bostadsrättsförening med 157 lägenheter och 4 lokaler. Föreningen bildades år 2015. Det har satsats på cykelförvaring med tillgänglighet och förvaring. En grönskande gård för aktivitet, umgänge och odling planeras, dessutom planeras en bilpool för de som behöver. Läs gärna mer om projektet på hemsidan: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/alvsjo/alvsjo-station/on-track

Allmänt

Föreningens namn: Brf On Track
Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Teknikutrymme för el/tele och data. Undercentralför VVS/Fjärrvärme. Synliga cykelförråd i suterrängplan med ingång från gatan. Barnvagnsrum/rullstolsrum i suterrängplan. Lägenhetsförråd. Utrymme för källsortering av sopor.

Parkering

Det kommer att finnas 15 st parkeringsplatser i garage (kö) för 1200 kr/mån, 23 stycken öppna parkeringsplatser för 600 kr/mån, samt två öppna parkeringsplatser i bilpool.

Övrigt

Bostaden är belägen i ett suveränt läge i Älvsjö precis vid Älvsjö station. Bara 10 minuters promenad från fastigheten ligger Älvsjö gamla idrottsplats, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. Ca 15 minuters cykeltur från fastigheten ligger Långsjön, en fin och populär badplats med grillplats samt beachvolleybollplan. Barnvänligt område med närhet till lekplatser, fotbollsplaner, strövområden och härliga omgivningar. Utmärkt barnomsorg med ett flertal dagis, fritids och skolor några minuters promenad bort från bostaden. I Älvsjö finns även flera bra matställen, i Långbro Park finns det trevlig Långbro Värdshus och vid Svartlösavägen har man den nya finkrogen Aloë.

I Älvsjö centrum finns flertal bussar som ansluter samt förstås pendeltåget. Bland många bussar kan nämnas buss 144 vilken ansluter till t-banans röda linje i Fruängen - gröna linjen Gullmarsplan. Pendeltåg från Älvsjö till Stockholms central tar ca 12 min. Pendeltåget går nu även till Arlanda-Uppsala.

I Älvsjö Centrum finns flertalet mataffärer, konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS gym med barnpassning, post m.m. Välsorterad Willysbutik vid Älvsjömässan och stor Coop-butik vid Älvsjö Torg. . Älvsjö centrum är ett område som förändrats mycket senaste åren med nybyggnation av bostäder, butiker, restauranger och bussterminal.

För vidare info kommunikationer www.sl.se
För vidare info om stadsdelen och framtida byggplaner se www.stockholm.se

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Pris

2 800 000 kr

Månadsavgift

3 710 kr
Uppvärmning, vatten, K-TV & internet. Varmvattenförbrukning debiteras separat.

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Alla bilder

+ 4 Visa alla 10 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Perronggatan 7, Älvsjö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3710 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Finansinspektionens regler gör det möjligt för bankerna att bevilja amorteringsfrihet under de första fem åren vid köp av nyproduktion. De flesta bankerna kräver ändå samma amortering som vid köp av begagnad bostad.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Stefan Disefjord

Fastighetsmäklare
Till toppen