Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 667 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Cathrine Brooling, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Cathrine Brooling
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 667 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Cathrine Brooling, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Cathrine Brooling
Fastighetsmäklare

Göran perssons väg 29, 1 tr, Solna

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3,5
  • Boarea: 83 kvm
  • Lägenhetsnummer: 6
  • Byggnadsår: 1969
  • Månadsavgift: 4 667 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3,5
Boarea: 83 kvm
Lägenhetsnummer: 6
Byggnadsår: 1969
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Huvudsta

Omgivning

Lägenheten är belägen i naturnära Huvudsta i Solna med några minuters promenad ner till vackra Ulvsundasjön med fina bad om sommaren och skridskoåkning på vintern. Föredrar man bassängbad finns Huvudstabadet att nyttja sommartid där det även finns barnbassäng. Här finns även 4H-gård med café och mycket aktiviteter för allmänheten samt en ridskola. Caféer och restauranger finns också utmed strandlinjen längs vackra promenadstråk som tar dig via Pampas Marina och Karlbergs Slott in till Vasastan och Kungsholmen. För båtägaren finns, förutom Pampas Marina, även två båtklubbar vid Huvudsta strand som förvaltar både brygg- och varvsplatser.

Ett par minuter från lägenheten ligger Huvudstafältet med fint skogsparti, fotbollsplan, hundrastgård och skridskobana på vintern. Precis intill huset, finns Byparken med lekpark, fritidsgård och café. Här finns också boulebana, grillplats under tak, pulkabacke och en mindre inhägnad och belyst konstgräsplan för fotboll. I direkt anslutning finns även tre förskolor.

Inom Huvudsta och Skytteholm, på gångavstånd och på gångvägar separerade från biltrafik, finns låg- och mellanstadieskolor, en specialskola för dyslektiker, en specialskola och förskola för funktionshindrade barn samt en högstadieskola.

I Huvudsta centrum finns bland annat Hemköp, Apotek, vårdcentral, tandläkare, Tobak/Post/ATG, restauranger (thai, sushi, libanesiskt och pizzeria) samt gymet Fitness 24 Seven som har öppet dygnet runt.
Närhet till Solna centrum, med stort utbud av affärer, restauranger, banker och kommunikationer, samt intilliggande Skytteholmsparken med lekparker.

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,39724
Andel av månadsavgift: 0,39724
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Visa all fakta

Om föreningen

HSB:s Brf Anderstorp i Solna
Byggår 1970
I föreningen finns 277 st lägenheter och 3 st lokaler.
HSB ansvarar för den ekonomiska förvaltningen (medlemskapsavgift om 150 kr/hushåll/år samt en andel på 500 kr/person. Andelen om 500 kr fås tillbaka vid utträde från HSB).
Det åligger köparen att söka medlemskap i HSB Stockholm (Priser ang medlemsavgift samt kostnad för andelen kan ändras och det åligger köparen att kontrollera detta).
Denna betalning måste vara erlagd innan det nya medlemskapet i föreningen kan bearbetas.
Enhetsmätning av el - Föreningen har ett gemensamt abonnemang för samtliga lägenheter vilket innebär att du inte behöver teckna eget abonnemang. Varje lägenhet betalar för sin faktiska förbrukning via hyres- och avgiftsavierna. Avierna skickas ut kvartalsvis och kostnaden fördelas jämnt över månadsfakturorna.

Genomförda renoveringar:
1999: Befintliga balkonger i föreningen renoverades, finansierat via egna medel och utan att höja avgifterna. Byte av sopkärl, uppsättning av fällsitsar innanför källarentréerna, nya lås till samtliga branddörrar in till lägenhetsförråden, inköp av gemensamhetsgrill till gården, översyn av värmepumparna, ny gungställning.
Trapphusen målades om 2004.
Stammarna spolades 2003.
Taken och fönster renoverades under 2011.
Byte av fönster i alla lägenheter 2012
Stambyte i kök och badrum är utfört.
Föreningen godkänner delat ägandeskap med krav om att minsta ägarandelen är 10 %.
För mer information, se föreningens utmärkta hemsida: www.hsb.se/stockholm/anderstorp/

Kabel-tv och Bredband:
Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via fiber från Bredbandsbolaget eller ComHem. Obligatorisk kostnad 125 kr/mån.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Anderstorp i Solna
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Solna

Parkering

Det finns parkeringsplatser utomhus i nära anslutning till föreningen. Solna Stad utfärdar parkeringstillstånd som berättigar till boendeparkering.

Det finns även ett parkeringsgarage som företaget Wåhlins äger där man via dem kan hyra plats. http://wahlinfastigheter.se/lediga-objekt/lediga-garageplatser-solnahuvudsta/

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger nyrenoverade Huvudsta Centrum med T-banestation och busshållplatser. Med tunnelbanans blå linje tar det 8 min till T-centralen. Med bil är det nära till E4, E18, E20, Essingeleden och Klarastrandsleden in till centrala Stockholm. För cykelpendlaren tar man sig snabbt fram på ett väl utbyggt cykelvägnät inom Solna och till angränsande kommuner. Till Vasastan eller Kungsholmen tar det t ex ca 10-15 minuter från lägenheten.

Ekonomi

Månadsavgift

4 667 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
Obligatoriskt tillägg om 125kr/ månad för bredband

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Karta & område

Göran perssons väg 29, 1 tr, Solna

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Cathrine Brooling, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
ANSVARIG MÄKLARE

Cathrine Brooling

Fastighetsmäklare