Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 695 000 kr
Månadsavgift: 6 413 kr/mån
Anmäl intresse
Dunja Tabakovic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Dunja Tabakovic
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Sammanfattning
Utgångspris: 
1 695 000 kr
Månadsavgift: 6 413 kr/mån
Anmäl intresse
Dunja Tabakovic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Dunja Tabakovic
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Jupitergatan 40, Märsta

Märsta - Steninge

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 106,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 24
  • Byggnadsår: 1990
  • Månadsavgift: 6 413 kr
  • Driftkostnad: ca 1 550 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 106,5 kvm
Lägenhetsnummer: 24
Utgångspris: 1 695 000 kr
Byggnadsår: 1990
Driftkostnad: ca 1 550 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband via ComHem

Värme- och ventilationsanläggning

Varje lägenhet har sitt eget värme- och ventilationssystem där värmen produceras av en elpanna för vattenburen värme. Värmen sprids ut i lägenheterna från ett luftvärmeaggregat och fördelas till de olika rummen genom ett system av luftkanaler. Sedan luften avgivit sin värme återförs en del av den till luftvärmeaggregatet för förnyad uppvärmning. Före uppvärmningen blandas den återförda luften med förvärmd och frisk uteluft från det värmeåtervinningsaggregat som normalt sitter sammanbyggt med köksfläkten. Det är viktigt att alla fläktar i luftvärmeaggregatet och värmeåtervinningsaggregatet alltid är igång för att ventilationssystemet skall fungera på avsett sätt.
Det finns dessutom en luftvärmepump i varje lägenhet som föreningen installerat.
Visa all fakta

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Andelskommentar

Andelsprocent: 0,69391
Andelsprocent kapital: 0,69391
Andelsprocent årsavgift: 0.69479

Om föreningen

Brf Västra Galaxen 1 finns på adresserna Merkurigatan, Jupitergatan och Uranusgatan. I föreningen finns 138 bostäder i storlekarna 2 rok – 6 rok. Bebyggelsen består till största delen av marklägenheter i två plan. Det finns både radhus och parhus. De mindre lägenheterna är enplanslägenheter.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Västra Galaxen 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Luftvärmepumpar installerade, byte värmepannor, huskropp utvändigt, markytor
Kommande renoveringar: 2015-2016 – Målning av samtliga fasader

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet som är 4 rok och större finns ett uteförråd på tomten.
Mot kvittens går det att låna gräsklippare, skottkärra, motordriven häcksax, vertikalskärare och hänggrenrensare

Parkering

Carport med eluttag ingår i månadsavgiften

Övrigt

Föreningens hemsida: http://www.brfvastragalaxen1.se/

OMGIVNING
Steninge ligger idylliskt beläget söder om Märsta. På promenadavstånd finns Mälaren, Steninge slott och härlig natur. Området har en blandad bebyggelse och här kan man välja om man vill bo i lägenhet med bostadsrätt, radhus i bostadsrättsform, friköpt radhus eller friliggande villa. Sigtuna kommun är vackert beläget med närhet till såväl Uppsala som Stockholm. I kommunen finns Arlanda, Sveriges största flygplats, vilket ger de boende en oslagbar möjlighet att ha världen på behändigt avstånd. Om man bor i Steninge har man nära till natur och bad. Det finns gott om strövområden på behändigt avstånd. Om somrarna kan man promenera till Steningebadet och Steninge slott. Nära Steninge, vid Valsta centrum, finns det simhall med gym i anslutning. För mer motion och frisk luft kan man bege sig på den ca 5 km långa cykelvägen till Sigtuna Stad. På Midgårdsvallen som ligger 500 meter norrut från bostadsområdet kan barn, ungdomar, föreningar, skolor och alla andra intresserade idrotta. På Midgårdsvallen finns bland annat friidrottsarena, bmx-bana, fotbollsplaner och rugbyplan.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge finns det flera förskolor att välja mellan. På Jupitergatan finns förskolan Raketen och på Saturnusringen finns förskolan Saturnus. Invid Steningeskolorna finns också förskolan Orion och vid Eddaskolan finns förskolorna Edda och Ragna. Vidare finns Waldorf på Sleipnergatan och förskolan Skattkammaren på Buregatan. I Valsta, på promenadavstånd, finns det ytterligare ett antal förskolor. Förskolan Ymer finner man på Midgårdsvägen, förskolan Saga på Muningatan, förskolan Brage på Bragegatan och Syrsan på Valstavägen. För de äldre barnen finns Eddaskolan, Sagaskolan, Valstaskolan, Galaxen samt Orion att välja mellan. I Valsta finns även Arlandagymnasiet, Märstas gymnasiskola.

KOMMUNIKATIONER
Från Steninge finns det goda bussförbindelser till Märsta Station. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm.

KULTUR/NÖJEN
I Märsta centrum finns ett bibliotek och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. Längtar man efter ett större kulturutbud finns Stockholm på behändigt avstånd.

SERVICE
Det finns ett affärscentrum med diverse småbutiker i Valsta. ICA Supermarkets butik har paketutlämning och frimärks-försäljning. Här finns även apotek, frisör, kvarterskrog och pizzeria. Från Valsta har man cykelavstånd till Märsta Centrum med bland annat Willys, Lidl, Coop Extra, ÖB, restauranger, banker, café, presentbutik och leksaksaffär. Vill man ha fler butiker att välja mellan kan man enkelt ta sig till Arlandastad med buss eller bil. På Arlandastad finns Ica Maxi, Stadium, Hi-Sport, Lindex, KappAhl och H&M.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Utgångspris

1 695 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 413 kr
I månadsavgiften ingår kabel-TV, parkeringsplats och bostadsrättstillägg.

Driftkostnader

ca 1 550 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 1 300 kr
Hemförsäkringen (schablonbelopp): 250 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 95 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2008-06-11

Alla bilder

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Karta & område

Jupitergatan 40, Märsta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 6413 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Dunja Tabakovic

Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Till toppen