Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
9 900 000 kr
Månadsavgift: 5 064 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   15/8
 • 15:30-16:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Tisdag
   17/8
 • 18:30-19:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, På föräldraledighet
Saltsjö-Boo

Tollarevägen 36

Pris (Utgångspris): 
9 900 000 kr
Månadsavgift: 5 064 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   15/8
 • 15:30-16:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Tisdag
   17/8
 • 18:30-19:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, På föräldraledighet

Exklusivt arkitektritat townhouse med naturmaterial och hållbar skandinavisk design.

 • Typ: Radhus
 • Rum: 6, varav 4 sovrum
 • Boarea: 206 kvm
 • Lägenhetsnummer: E3
 • Byggnadsår: 2018
 • Månadsavgift: 5 064 kr
 • Driftkostnad: 700 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1-4
 • Hiss: Nej

Välkomna på visning till ett av elva exklusiva townhouse i projektet Tollare Arkipelag. Ett projekt där gedigna och hållbara trämaterial möter innovativ och unik arkitektur. Takterass med vinterträdgård, platsbyggd förvaring, finsnickerier, öppen spis och ett sovrum med badrum ensuite är bara några av de attribut vi finner här. Detta moderna boende har fokus på hållbarhet och låga driftskostnader med stora träbeklädda energifönster och ett oerhört miljövänligt duschsystem från Orbital.

Huset som är fördelat över 4 plan är optimalt planerat med ett socialt våningsplan med kök och vardagsrum på plan 1, två större sovrum på plan 2 ( som flera har delat in i tre rum), samt ett masterbedroom med privat badrum, bastu och takterrass på plan 3. Entréplanet har gott om plats för förvaring både i hallen men även under trappan och i ett stort förråd. Här finns också ett kombinerat badrum/tvättstuga samt två sovrum varav det större med egen utgång till det privata uteplatsen.

Trevlig BRF med stor gemensam tomt på baksidan av husen med en studsmatta för barnen, en trevlig grillplats och fina planteringar.

I Tollare, ett vackert skärgårdsområde med anor från 1400-talet, bor ni i ett urbant samhälle endast 20 minuter ifrån stadspulsen. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet. Tollare folkhögkskola finns belägen i området i ett sekelskiftesslott som erbjuder vegetarisk buffé och ett café med eget bageri.

På Tollare torg finns en mindre livsmedelsbutik och en yogastudio. Omtyckta förskolor och skolor, aktivitetshallar för ungdomar, fotbollsplan och lekplatser erbjuder oändliga möjligheter för barens fritidsintressen. För den föräldralediga är det gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang", populära Kennys Gelato samt restaurangen Bruket vid hamnen. Trevlig med ett aktivt båtliv och härliga promenadstråk, något som uppskattas av nuvarande ägare som har en hund och ofta är ute och går. Även gångavstånd till "The old smokehouse" - en suverän BBQ restaurang belägen lite längre bort.

Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Det är hit du ska – om du vill leva livet fullt ut!

Goda kommunikationer till stan via buss, bl.a. snabbuss (motorvägsbuss). Det finns även planer på pendel båt nere från kajen (Nacka linjen) in till stan.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Entréplan
Entréplan med två sovrum varav det ena lämpar sig som gästrum eller kontor och det andra lite större sovrummet bjuder stora fönsterpartier och utgång till den privata uteplatsen. Planet rymmer även ett kombinerat badrum/tvättstuga samt ett rymligt förråd/teknikrum. Våningsplanet präglas av tidlösa materialval så som uppvärmt betonggolv, furuklädda väggar och trätak. På en trevligt ombodad uteplatsen känns naturen nära och här möter trätrall singel och råa klippytor. Väl genomtänkt plantering med vintergröna växter så som rodhodendron och murgröna. Det helkaklade badrummet på det här våningsplanet är utrustat med ett badkar och här finns även husets tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i ett förråd samt under trappan upp. Utöver det finns platsbyggda garderober både i det stora sovrummet och i anslutning till entrén.

Plan 1
Det här är verkligen husets sociala våningsplan och i hjärtat av det, en stor öppen spis med kassett både mot kök och vardagsrum. Köksinredningen som går i vitt består av massivt trä och de rejäla arbetsbänkarna samt stänkskydden är av komposit från Corian. Ett rent, minimalistiskt kök där rummet får tala för sig själv och som även är lätt att sköta om med praktiskt släta luckor och inbyggda/integrerade vitvaror. Köket bereder plats för ett matbord för upp till åtta personer och härifrån tar ni er vidare ut till den gemensamma gården med grillplats, studsmatta och genomtänkte planteringar. Vardagsrummet bjuder på tre franska balkonger som nås genom pardörrar. Det här är helt klart ett rum med karaktär.

Plan 2
Våningsplan med 2-3 sovrum beroende på behov. Idag har man valt att ha två större sovrum, ett av sovrummen ligger ensuite med badrummet som nås via en walk in closet. Det andra sovrummet ligger i ett insynsskyddat läge mot innergården och de gröna tallarna. I det helkaklade badrummet finns en kombinationsdusch och här finns även detaljer så som en helglasad duschvägg och unidrain golvbrunn.

Plan 3
Högst upp i huset finner vi master bedroom, badrum, bastu och en vinterträdgård/inglasad takterass med öppningsbara skjutglaspartier. Sovrummet är privat beläget mot grönskan på baksidan av huset och plats för förvaring finns i en rejäl garderob. Istället för ytterligare en klädkammare har ägarna valt att bygga en bastu i anslutning till badrummet, något som inte finns i övriga hus. Badrummet på det här planet har en miljövänlig dusch från Orbital som utvecklat världens första cirkulära duschsystem där duschen själv filtrerar och rengör vattnet. Orbitals duschsystem återanvänder litervis med vatten samtidigt som du kan spara upp till 90% vatten och upp till 90% energi. En vinst både för plånboken och för miljön! Tre trappsteg upp, ligger den härliga takterrassen i gassande söderläge. En underbar härlig plats att sitta året om. Det välvda glastaket förstärker upplevelsen av att vi är i ett unikt hus samtidigt som det ger en fin kontakt med himlen ovanför. Glaspartierna är givetvis öppningsbara.

Allmänt
Genomgående brädgolv av furu förutom på entréplanet där det ligger betong. Takskenor med belysning. Även väggar och tak består av massivt trä där väggarna har vitmålats och där taket har fått behålla sitt naturliga utseende. Brandsäkert hus med larm och rökdetektorer på varje våningsplan. Varje sovrum är dessutom en separat brandcell och varje sovrumsdörr en brandskyddsdörr.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 6, varav 4 sovrum, möjlighet till 5 sovrum
Boarea: 206 kvm
Lägenhetsnummer: E3
Pris (Utgångspris): 9 900 000 kr
Byggnadsår: 2018
Driftkostnad: 700 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1-4
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter ifrån föreningen. Uppgiften kan ej garanteras vara helt tillförlitlig och det åligger därför mottagaren av uppgiften att själv kontrollera riktigheten.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 9,50000 %
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 9,50000 %
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Barkeriet består av 11 st brf-radhus (byggår 2018) i fyra plan vilka byggts med en grundstomme av det levande naturmaterialet trä och vars arkitektur vilar på fyra fundament: platsens förutsättningar, en välarbetad designidé, förståelse för människorna som ska leva där och en exklusiv noggrannhet när det gäller materialval. Dessa fyra fundament bildar tillsammans en unik helhet.

En sobert elegant interiör i modern design, där varje detalj är noga genomtänkt och utförd med stor precision. Väggarna stryks för hand med ljus linoljefärg och det generösa ljusinsläppet sker via stora, träbeklädda energifönster. Samtliga bostäder karaktäriseras av gedigna träslag, öppna ytor, inbjudande eldstäder, exklusiva materialval och praktiska, platsbyggda förvaringslösningar.

Månadsavgift
I månadsavgiften ingår det kallvatten och sophämtning.

Uppvärmning
Husen värms upp med bergvärme genom vattenburen golvvärme på entréplan. Vattenburen luftkonvektor på entréplan. Värmeåtervinning på frånluft/tilluft på entréplan. Elburen golvvärme i wc/dusch på plan 2 och 3.

Media
Internetuppkoppling via Fiberanslutning. Nätägare är ZITUS och genom dem går det att välja mellan flera olika operatörer.

Ventilation
Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning.

Gemensam gård
Stor gemensam gård med fina planteringar, en studsmatta för barnen och en härlig grillplats.

Parkering
Varje lägenhet har 2 st parkeringsplatser placerade på tomten. Totalt 22 st.

Förråd
Dessa hittas i entréplan till den egna bostaden.

Området
l Tollare har du nära till vacker natur som ger möjligheter till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats. Det är även nära till Bagarsjön med sin familjevänliga badstrand på sommaren och plogade skridskobana på vintern.

På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och Boo-vallen där Boo IF är aktiva ligger inom cykelavstånd.

Skolor
Närmaste skola är Johannes Petri Skola (F-9). I området finns även Björknässkolan (F-9). I anslutning till skolan finns Björknäs IP med bl. a en friidrottsanläggning. Även Lännersta skola finns i närområdet med skolklass F-5. I Nacka kommun finns även flera gymnasieskolor såväl kommunala som privata och dessutom med olika specialinriktningar. För mer information om skolor och barnomsorg gå in på kommunens hemsida www.nacka.se

Kommunikationer
Busskommunikationer till och från Slussen med täta avgångar. Bussen når Slussen inom ca 20 minuter. Med bil når man Stockholms City på 10–15 minuter. För mer information om kommunikationer besök: www.sl.se. Det finns även planer på en pendellinje med båt, förhoppningen är att trafiken ska börja gå i vår och då kommer man kunna åka hela vägen in till Nybroviken.

Service och shopping
I Björknäs centrum finns all tänkbar service i form av restauranger, matvarubutik, tandläkare, läkarmottagning, frisersalong, bensinstation, butiker m.m. Orminge centrum finns på nära avstånd med mataffärer, bibliotek, restaurang, café m.m. Dessutom vårdcentral, tandläkare, mödravård, barnavård och friskvård. Kommunen i övrigt bjuder på expansiva Sickla Köpkvarter och nyrenoverade och utbyggda Nacka Forum. För dig som har ärenden åt andra hållet erbjuder även Gustavsberg på shopping och upplevelser. Här finns också badhus och isbana.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Barkeriet
Föreningsform: Bostadsrätt
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Eftersom byggnaden är nyproducerad bedöms inte något initialt underhållsbehov föreligga utöver löpande underhåll. Byggnaden är uppförd med sedvanliga garantier.

Gemensamma utrymmen

I föreningens egen trädgård finns en grillplats, gräsyta med studsmatta och en skogsdunge för lek och bus.

Parkering

Det finns plats för två bilar på uppfarten.

Planbestämmelser

Dp 526, Detaljplan (Beslutsdatum: 20120511, Registreringsdatum: 20120704)

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

9 900 000 kr

Månadsavgift

5 064 kr

Driftkostnader

700 kr/mån
Antal i hushållet: 5
Kommentar: Driftskostnader tillkommer på annonsen inför försäljning.

Fördelas enligt följande

Försäkring: 580 kr
Sophantering: 120 kr

Taxering

Totalt: 8 148 000 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta & område

Tollarevägen 36, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5064 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Söndag 15/8   15:30-16:00
Tollarevägen 36, 132 49 Saltsjö-Boo
Anmälan krävs
Föranmälan krävs - gå in på mäklarens hemsida.
Välj klockslag
Tisdag 17/8   18:30-19:00
Tollarevägen 36, 132 49 Saltsjö-Boo
Anmälan krävs
Föranmälan krävs - gå in på mäklarens hemsida!
Välj klockslag
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning