Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 658 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Christopher Storm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Christopher Storm
Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion
Saltsjö-Boo

Ormingeringen 45A

Månadsavgift: 3 658 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Christopher Storm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Christopher Storm
Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion

Fräsch 3 rok i två väderstreck med stor balkong i populära Orminge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3
  • Boarea: 60 kvm
  • Månadsavgift: 3 658 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0

Ett stenkast från underbar natur, närhet till utmärkta kommunikationer och köpcentrum finner man denna väldigt trevliga trerummare. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch, mycket tack vare de många fönsterpartierna som genomsyrar lägenheten och skänker mycket ljus. Välplanerad lägenhet som från början är en tvårummare som gjorts om till en utmärkt trerummare. Det snygga köket flyter tillsammans med vardagsrummet ihop och bildar en social mittpunkt. Utgång till den trevliga balkongen där man kan avnjuta trevliga måltider i solen. Goda förvaringsutrymmen erbjuds i denna lägenhet i bland annat en klädkammare samt i garderober i bägge sovrummen samt hallen.

Närområdet är väldigt trevligt med skogsområde och bollplan ett stenkast från bostaden.

Orminge är ett av Nackas populäraste områden vilket bland annat har att göra med den absoluta närheten till vacker natur i form utav skog och sjöar. Underbara Glasbrukssjön ligger väldigt nära och är en trevlig badplats. Samtidigt finner man Orminge centrum på gångavstånd samt utmärkta kommunikationer i form utav en jämn ström motorvägsbussar som tar dig till stan på 20 minuter. I Orminge Centrum finner man det mesta man behöver, bland annat Sveriges största Coop Extra-butik på 4500 kvm. Utöver detta finner man ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service.

För er som önskar ytterligare shopping finns Nacka Forum på ca 10-minuters avstånd med bil. Närhet till fina strövområden, elljusspår och badsjöar såsom Glasbrukssjön, Myrsjön och Vittjärn tillhör områdets kvaliteter. Den populära Centralparken är en grönskande oas som är väldigt uppskattad med stora gräsytor och omtyckt lekpark. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor.

På cykelavstånd finns Hasseluddens brygga som trafikeras av skärgårdsbåtarna, en av fördelarna med att bo i en skärgårdskommun!

Om Bostaden

Beskrivning

Entré/Hall
Väl tilltagen och välkomnande hall med gott om yta för både avhängning och förvaring i tre garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger snygg klinker i natursten.
Kök
Snyggt kök med unik bänkskiva i sten. Köket går i en modern och stilren design där det finns bra med förvaring i luckor och lådor i mörk träfärg. Ovan bänkskivan i sten sitter snyggt stänkskydd i sten. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn samt inbyggd diskmaskin. En snygg detalj är den underlimmade diskhon. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger laminat.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Vardagsrummet är öppet mot kök och skapar därmed optimala sociala möjligheter. Säljaren inrymmer för närvarande både soffa samt övrigt möblemang men även en säng modell större vilket visar på storleken på rummet. Utgång till den trevliga balkongen med härligt solläge.

Sovrum 1
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng såväl som annat möblemang. Förvaring i 2 garderober. Ljus och trevligt sovrum med vitmålade väggar samt golv i ljus laminat.

Sovrum 2
Stort sovrum som med fördel inrymmer dubbelsängs samt övrigt möblemang. Förvaring i 2 garderober. Ljus och trevligt sovrum med vitmålade väggar samt golv i ljus laminat.

Badrum
Väl tilltaget badrum i originalutförande. Utrustningen består av badkar, wc, handfat samt spegelskåp. Förvaring i form utav hyllor.

Balkong
Härlig balkong i östläge. Sol från morgon till lunch. Här ryms mindre cafégrupp och här avnjuter man härliga frukostar och luncher i solskenet.

Klädkammare
Utmärkta förvaringsmöjligheter i 3 garderober. Vitmålade väggar samt laminatgolv.

Förråd
Till lägenheten hör dessutom ett väl tilltaget förrådsutrymme.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 60 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Orminge

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 448 kr

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Orminge 41:1 och 42:2. Dessa är byggda 1969 och renoverades 1992 då stammar byttes och trappor byggdes in. Av föreningens 258 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Lägenheterna finns i "tågvagnarna" på Ormingeringen 44-61, Västra Orminge i Saltsjö-Boo.

Lägenheter och lokaler:
36 lägenheter om 1 rok, 45 m2
80 lägenheter om 2 rok, 60 m2
132 lägenheter om 3/4, 91 m2
10 lägenheter om 5/6 rok, 121 m2


Föreningen innehar 17 hus, fyra tvättstugor, en föreningslokal och sju källsorteringshus varav ett med grovsopsutrymme. Vidare har föreningen två moped- och motorcykelförråd.

Parkering:
På föreningens fastigheter finns 198 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar, 42 av dessa platser har motorvärmare. 28 platser finns som gästparkering. Några platser används för korttidsupplåtelse. Samtliga gästplatser har administrerats av parkeringsansvarig AFF och övervakning utförs av QPark AB.

TV - bredband:
Fastigheterna är idag utrustade med digitalt kabel-TV-nät. Detta nät används också för internetanslutningen. Vi har också ett LAN-nät för snabbare internetanslutning. Under 2013 har ett nytt femårigt avtal tecknats om leverans av TV och bredband via vårt koaxialkabelnät. I TV-avtalet ingår, förutom Tele 2:s grundutbud, även 8 st valfria mixkanaler, 1 st digitalboxar, varav en duobox (för att samtidig titta på och spela in digitala kanaler), samt 1 st programkort. Ni får behålla era gamla boxar. Ett sexårigt avtal om leverans av bredband via ett LAN-nät (fibernät) har tecknats under 2008. Det innebär möjlighet till överföringshastigheter upp till 100 Mbit/s. Aktuellt kanalutbud är inkluderat i månadskostnaden för lägenheten.

Källarutrymmen:
Det finns sex källarutrymmen i föreningen där varje lägenhet disponerar ett förråd. Utöver detta finns extra förråd att hyra. Samtliga av dessa är för närvarande uthyrda.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har förråd för cykelförvaring i källaren vid 60 A. Föreningen har en fritidslokal på Ormingeringen 54. Under året har köket i lokalen helrenoverats.
Bastu finns i tvättstugan på Ormingeringen 54 och renoverades/fräschades upp 2010 och 2013.

Förvaltning:
Den ekonomiska förvaltningen köps in från HSB Stockholm.
Teknisk förvaltning köps av Aktiv Fastighets Förvaltning i Nacka AB - AFF i Nacka. Trappstädning och inre renhållning köps in från LB Städ AB.

Framtida underhåll:
Föreningen har under de 11 senaste åren satsat på renovering av fasadytor och fogar, markarbeten, tak, energianalys, ventilation och värme (byte av undercentral mm), reparationer på garage och parkeringshus. Den satsning föreningen gör det kommande året avser främst fortsatt satsning på yttre miljön, OVK-analys samt åtgärder för att minska energikostnader.
Enligt den årliga genomgången räknar styrelsen med att föreningen kommer att ha normala kostnader för periodiskt underhåll på fastigheterna de närmaste åren.

Avgiftsförändring:
Inga avgiftsförändringar är planerade (senast kontrollerad 2017-02-07)

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Turkosen
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 658 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 6 Visa alla 12 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ormingeringen 45A, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3658 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Christopher Storm

Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning