Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 739 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 739 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Sickla allé 67, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 85 kvm
  • Lägenhetsnummer: 9843
  • Månadsavgift: 4 739 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 4
  • Hiss: Ja

Trea med dubbla balkonger och badrocksavstånd till Sicklasjön!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 85 kvm
Lägenhetsnummer: 9843
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,86090%
Andel av månadsavgift: 0,86%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Tryckeriet i Nacka består av fastigheten Sicklaön 260:5, belägen vid det natursköna Sickla Allé, ett stenkast från Sicklasjön och Nackareservatet. Fastigheten är en L-formad byggnad i sex våningar med totalt 120 lägenheter och sex lokaler som hyrs ut till företag.

Ekonomi
Föreningen har bra ekonomi. Ingen avgiftshöjning är planerad.

Ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv via ComHem samt internet från Bahnhof. Ett källarförråd finns att disponera i källaren.

Gemensamma ytor
- Gemensamma cykelförråd finns mellan port 1 och vid port 11. Det finns även cykelställ på gården.
- Gemensamhetslokal/gästlägenhet som kan bokas för 400 kr per natt (kl. 13.00-12.00) eller 200 kr dagtid (kl. 12.00-18.00).
- Två soprum i föreningen. Ett ligger vid Sickla allé 11 och det andra är i det gröna huset som står på gården (utanför Sickla allé 67-69). Källsorterar i föreningen för tidningar, wellpapp, glas, batterier, konserver, hårdplast, matavfall (kompost) samt hushållssopor.
- Två tvättstugor i föreningen, en vid Sickla allé 1 och en vid Sickla allé 9. Där finns också en grovtvättmaskin som klarar max tio kilo torr tvätt. Tvättmaskinen och torktumlaren som står utanför rummet kan inte bokas utan får användas när de är lediga.

Tv/Internet
Com Hem tillhandahåller tjänster inom TV, Bredband och telefoni. Genom Com Hem har föreningens medlemmar tillgång till basutbudet för kabel-TV i avgiften. Genom Bahnhof erbjuds föreningens medlemmar bredband i månadsavgiften. Genom Bahnhof går det även att teckna tilläggstjänster och andra bredbandsleverantörer.

Parkering
Brf Tryckeriet disponerar 90 st bilplatser i garaget under gården som delas med Brf Sjöstugan och Brf Utsikten. Varje föreningsmedlem/lägenhet har i första hand rätt till en garageplats. Kostnaden för att hyra en plats är 600 kr per månad. I mån av plats är det möjligt att hyra fler än en garageplats men önskar föreningsmedlem utan garageplats söka en och det är fullt i garaget skall föreningsmedlemmar med fler än en garageplats ställa sin extra plats till förfogande

Föreningen har ett avtal med Atrium Ljungbergsgruppen att besökande till Sickla Allé kan parkera i runda P-huset på Marcusplatsen 3 (vid Sickla köpkvarter) under tiderna vardagar 17:00 - 07:00 och helg från fredag 17:00 till måndag 07:00. För nyttjande av gästparkeringen måste parkeringstillstånd skrivas ut och sättas i framrutan.

Renovering
JM (byggherren) kommer att påbörja renovering av fasaden 2022.

Kommunikationer
Från Sickla finns det mycket goda kommunikationer dygnet runt. Till Slussen med kollektivtrafik kan du ta buss 401, 403 eller 71 , vilket tar 11 respektive 15 minuter och hållplatsen ligger precis utanför lägenheten. På cirka 5 minuters gångavstånd ligger även Sickla station där du kan ta Tvärbanan mot Solna via Gullmarsplan eller Saltsjöbanan mot Saltsjöbaden eller Henriksdal. Cirka 2025 kommer tunnelbanan även att få en station vid Sickla.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Tryckeriet
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1203
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 739 kr

Driftkostnader

Antal i hushållet: 4
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 93 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-11-18
Besiktningsman: Joel Heinze

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Sickla allé 67, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy