Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 3 733 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 733 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Atlasvägen 61, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 90,5 kvm
  • Månadsavgift: 3 733 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Ja

Suveränt planerad lägenhet i högt och fritt läge med utsikt så långt ögat når!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 90,5 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,5181%
Andel av månadsavgift: 0,5275
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Brf Sicklahus med säte i Sickla i Nacka registrerades som ekonomisk förening 1984-04-01. Fastigheterna Sicklaön 261:1 och 263:1 byggdes 1947-48 och Sicklaön 265:4 färdigställdes under 1958. Fastigheterna innehåller 309 lägenheter och ett 50-tal lokaler. Merparten av lägenheterna är upplåtna med bostadsrätt.

Gemensamma utrymmen
På Sickla Strand 29 finns en bastu och en samlingslokal som kan bokas av föreningens medlemmar mot en avgift. Bastun och lokalen hyrs och administreras av Sicklasjöns BK och alla medlemmar/boende i bostadsrättsföreningen har 50% rabatt på medlemskap i bastuföreningen.
Tvättstugor finns på Sickla Strand 19, 35, 55, 71, 82 och Atlasvägen 61. En grovtvättstuga bl.a. med matt-tvättmaskin finns att tillgå på Sickla Strand 39, ingång på baksidan av huset

Parkering
Bostadsrättsföreningen förvaltar drygt 100 parkeringsplatser i området. Separat kö förekommer. Det finns också kommunala parkeringsplatser i området med avgiftsbelagd boendeparkering. Avgifterna på föreningens parkeringsplatser är ca 400 kr per månad.

Tv & Internet
Kabel-tv levereras via ComHem och i månadsavgiften ingår ca 17 kanaler. Abonnemangsavgift för internet (Ownit) ingår i månadsavgiften. Vill en boende koppla upp sig på internet tillkommer en anslutningsavgift på 500 kronor och som debiteras på månadsavgiften en gång när föreningen får besked från Ownit. Fiberbredband finns inkopplat i bostaden och kan anslutas till Ownit.

Ekonomi
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och fiber. Ingen avgiftshöjning i dagsläget är planerad.

Gjorda renoveringar
1993 - Stammarna
1999 - Fasad och balkongrenoveringar
2016 – Byte av värmeanläggning från fjärrvärme till bergvärme
2016 – Renovering och byte av frånluftssystem för att få en godkänd OVK
2016 – Utbyte och tillägg av isolering på vindar

Naturområden
Nackareservatet är ett naturreservat och friluftsområde som ligger mellan sydöstra Stockholm, Skarpnäck, och Nacka kommun, Älta.
Området är ett mycket uppskattat med typisk Södertörnsnatur, fina sjöar som Källtorpssjön och Söderbysjön som används för både bad och skridskoåkning. I området börjar Sörmlandsleden och där finns friluftgården Hellasgården och Björkhagens GKs 9-håls golfbana.
Inom området finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar, motortrafik är förbjuden. Det finns ca. 30 km vandringsleder, två el-ljusspår, tre friluftsbad (ett vid Söderbysjön och två vid Källtorpssjön). I samtliga sjöar är sportfiske med fiskekort tillåtet.

Inom Nacka tillhör marken Erstavik som dock sköts av Stockholms kommun. Naturreservatet Nackareservatet består formellt av två reservat – ett inom Stockholms kommun och ett inom Nacka kommun.

Allmänt

Föreningens namn: Sicklahus
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 110 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 733 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 110 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-02-28
Besiktningsman: Peter Sundmark

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Atlasvägen 61, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy