Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 639 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Aila Brunnberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Aila Brunnberg
Fastighetsmäklare
Nacka

Atlasvägen 39

Månadsavgift: 2 639 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Aila Brunnberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Aila Brunnberg
Fastighetsmäklare

Unik bostad med fina materialval och egen entré!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 60 kvm
  • Lägenhetsnummer: 901
  • Månadsavgift: 2 639 kr
  • Driftkostnad: 902 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: BV
  • Hiss: Ja

- Toppskick
- Unik bostad med egen entré
- Bra förening med låga avgifter
- Närheten till city och promenadavstånd till Södermalm

Nu är det dags för nästa ägare att stormtrivas! Lägenheten är totalrenoverad -2020 med stilrena och tidlösa materialval, vacker fiskbensparkett och innehar charmiga pelare. Denna bostad bär något unikt och måste upplevas på plats!

Välkomna hem till Atlasvägen 39 - En bostad med det lilla extra!

Brf Simba är en trevlig, stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen erbjuder tre parkeringar med laddstolpe, företräde ges till boende med el- eller hybridbil. Föreningen ligger på Tallbacken i Sickla/Sickla Strand, ett oslagbart område för dig som vill ha möjlighet till aktiviteter året om.

Sicklasjön med badstrand och bryggor ligger på kort promenadväg nedanför bostaden och inbjuder till ljumma sommardopp både morgon och kväll. Två välskötta utomhustennisbanor finns att hyra precis intill. Förutom bad, fiske och båtliv kan du promenera runt sjön eller vidare ut i Naturreservatet för att upptäcka dess stigar och joggingspår. Vintertid kan du spänna på dig längdskidorna och nyttja spåren i närområdet, eller varför inte ta slalomskidorna på axeln och promenera 10 minuter till Hammarbybacken för några åk.

För den som föredrar att flanera i butiker framför natur bjuder Sickla Köpkvarter på riktigt bra shopping. Precis intill finns det expansiva området med alla butiker du kan tänka dig, restauranger, biograf, klätteranläggning, gym, stormarknader och mycket mer. Även Hammarby Sjöstad med restauranger och butiker ligger på promenadavstånd och Södermalm med dess butiker och barer/restauranger ligger endast en kort cykeltur bort.

Det idylliska närområdet är tryggt och barnvänligt, här finns både skola och flera förskolor. Utanför huset finns även en anlagd lekplats med tillhörande park och grillytor som är mycket populär hos de boende i området. Busshållplatserna i närheten trafikeras av flera olika busslinjer som tar dig både till Slussen och Södermalm på kort tid. Med tvärbanan från Sickla kan man nu även enkelt ta sig till Gullmarsplan, Liljeholmen och Solna helt utan byten. Är du sugen på en skärgårdstur tar du dig enkelt till Saltsjöbaden och Solsidan via Saltsjöbanan, inom några år är även den renoverad för snabbaste vägen till Slussen. Med bil tar du dig till Slussen på fem minuter, och Södra Länkens tunnelsystem tar dig vidare ut till Värmdö eller hela södra Stockholm. Om några år kommer även tunnelbanan att ha en station i Sickla.

Om Bostaden

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Här välkomnas du in till denna unika lägenhet med egen entré som andas nyproduktion. Innanför dörren möts du av en välkomnande hall som inretts med plats för avhängning och platsbyggda garderober. Bostaden totalrenoverades vintern 2019/2020 och man la då bland annat in en vackert och stilfull fiskbensparkett som pryder golvet med fina detaljer. Övriga detaljer är bevarade pelare som bidrar till en charmig känsla i bostaden. Kök och vardagsrum flyter smidigt ihop i en öppen planlösning och skapar på så sätt en atmosfär som ger en härlig social mittpunkt för middagar och häng! Här finns plats för matbord och sittplatser för cirka sex till åtta personer. Köket är väl tilltaget med bra förvaring samt arbetsytor och köksutrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt diskho.

Bostaden har två sovrum, ett större med ett fönster och här finns plats för dubbelsäng samt andra typer av möblemang. Det mindre sovrummet byggdes till under hösten 2020. Här finns ljusinsläpp i form av ett fönster, plats för en mindre säng och väggarna går enkelt att ta ner om man så önskar för att disponera om rummet till något annat. Mitt emot det mindre sovrummet finner man bostadens fräscha och helkaklade badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, kommod, toalett, dusch samt handdukstork. Det finns gott om plats för den som vill installera ett badkar.

Säljaren har uppskattat de breda fönsterpartierna ovan diskbänk som bidragit till ett härligt ljusinsläpp men som också givit en direktkontakt till naturen och trädkronorna som vackert förändras genom årstiderna. Utanför dörren har familjen även nyttjat föreningens uteplats som man har möjlighet att använda som sin egen. Dessa förmåner i samband med egen entré har bidragit till en unik känsla av att bo i lägenhet men ändå enskilt - med närhet till allt!

Till lägenheten har man även ett förråd som man har rätt att nyttja. Ett extra förråd i form av en tidigare matkällare finns även att tillgå för den nya lägenhetsinnehavraen.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 60 kvm
Lägenhetsnummer: 901
Driftkostnad: 902 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: BV
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer. Observera att bostaden är registrerad som en tvåa hos föreningen men att den är ombyggd och nyttjas som en trea i föreningens register och därav även marknadsför som en.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,62490%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Allmänt om föreningen
Föreningen består av 66 lägenheter (varav två hyresrätter) fördelade på en huskropp byggd 1958. Föreningen bildades den 10 mars 2010.

Ekonomi
Bostadsrättsföreningen har bra ekonomi och har sänkt avgiften med 15% i juni 2020. Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2022-04-14).

Gjorda renoveringar
1993-1994 - Stambyte
2009 - Hissar
2012 - Alla fönster utbytta
2012 - Trapphuset ommålat
2013 - Tvättstuga
2014 - Sophantering
2014 - Fasad
2015 - Markarbete norrsida
2016 - Takunderhåll och målning
2016 - Radiatorbyte
2017 - Renovering av garageportar
2019 - Renovering och ommålning av cykelförråd
Inga större underhåll är planerade i närtid (kontrollerat med styrelsen 2022-04-14).

Kabel-tv och bredband
Huset är anslutet till ComHem och Bredbandsbolaget. Basutbudet för kabel-tv ingår i avgiften. Föreningen har en gruppanslutning med Bredbandsbolaget vilket ger samtliga boende 250/100 Mbit i lägenheten. 165 kr/mån och debiteras i samband med månadsavgiften.

Förråd
Förråd finns på vind och i undre källaren.

Allmänna utrymmen
I övre källaren (-1 markplan) finns cykelrum och tvättstuga. Barnvagnsförråd hittar man på entréplan.
Föreningslokal med övernattningsmöjlighet. Priset för föreningslokalen/ gästlägenhet 300 kr/dygn.

Kommande projekt
Idag finns det en föreningslokal/gästlägenheten på entréplan. Planen är att denna ska upplåtas säljas till ett företag så man får intäkter varje månad i form av hyra. Tanken är att utrymmet (ca 80 kvm) där matkällarförråden idag finns då ska göras om till mötesrum och annat (förslag finns idag på gym). Tanken är att intäkterna från nuvarande föreningslokal/övernattningslägenhet kommer finansiera ombyggnaden av utrymmet längre ner i huset. Ingenting är bestämt än utan detta kommer bestämmas på föreningsstämman våren 2022, dock betyder detta att det eventuellt inte kommer finnas någon övernattningslägenhet längre fram (kontrollerat med styrelsen 2022-04-14).

Parkering
Föreningen har sex uthyrda garageplatser och tre parkeringsplatser. Idag har man förtur till parkeringsplatserna om man äger en elbil eller hybridbil. Priset för parkeringsplatserna är 550kr/mån + eventuell elförbrukning (ca 1 kr/kWh). Boendeparkering på gatan enligt kommunala bestämmelser.

Föreningens hemsida
http://brfsimba.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Simba
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Månadsavgift

2 639 kr

Driftkostnader

902 kr/mån
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 487 kr
Försäkring: 250 kr
Obligatorisk tillägg för bredband: 165 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 115 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 109 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-05-24
Besiktningsman: Erik Sjölund, Indoor Energy Services AB
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta & område

Atlasvägen 39, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2639 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Aila Brunnberg

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning