Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 3 186 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Nacka

Atlasvägen 19

Månadsavgift: 3 186 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Atlasvägens snyggaste renoverade tvåa i bästa läge med balkong i söder!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 58 kvm
  • Lägenhetsnummer: 01040
  • Månadsavgift: 3 186 kr
  • Driftkostnad: 271 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3

- Krypavstånd till Sickla köpkvarter
- Badrocksavstånd till Sicklasjön
- Boende i toppskick
- Högst upp i huset
- Stabil förening
- Ingen insyn

Nu har jag äran att presentera denna oerhört fina bostad i absolut toppskick. Tre trappor upp i huset (högst upp i huset) finner man detta helrenoverade boende, som med sin absoluta närhet till Sicklasjön kombinerat med ett krypavstånd till Sickla köpkvarter är något för den kräsne. Detta boende genomsyras av fräscha ytskikt tillsammans med påkostade materialval vilket gör detta till ett boende att trivas i. Renoveringarna är smakfullt utförda, vilket syns inte minst på detaljer såsom en stilren och slitstark bänkskiva. Lägenheten erbjuder väl utnyttjade kvadratmeter som dessutom goda förvaringsmöjligheter i flertal platsbyggda garderober. På balkongen njuter man av sol hela dagen vilket skapar möjligheter att avnjuta trevliga stunder sommartid.

Välkommen hem till Atlasvägen 19!

Bostaden tillhör välskötta föreningen Atlasbacken som har god ekonomi och där underhållen skötts väl vilket inte minst syns på belåningsgraden och det hittills utförda underhållen.
Lägenheten ligger ostört och lummigt inbäddat i grönska med ett sjönära läge mot Sicklasjön och åt andra hållet får man pulsen från Sickla köpkvarter. Ett stenkast bort ligger Hammarbybacken och Nackareservatet med Hellasgården som tar vid.

Sickla och Sicklasjön erbjuder även varierade aktiviteter året om, såsom närhet till bad, löpspår, skridskoåkning, skidanläggning, Klätterverket, Dieselverkstans kulturhus – med ett brett utbud av evenemang såsom konserter, marknader och festivaler – som ger området en härlig puls och kvarterskänsla. Sickla köpkvarter alldeles intill erbjuder ett utbud av butiker och nöje, till exempel restauranger och bio.

Lägenheten har perfekt kollektivläge, med busshållplats en minut från porten. Tvärbanan tar dig snabbt till andra sidan av stan och om några år finns här även tunnelbanan att tillgå. Många i området tar ofta cykel till jobbet beläget inne i centrala Stockholms vilket tar ca 20-25 min!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Luftig och välkomnande hall där det finns en hatthylla samt två platsbyggda garderober.

Vardagsrum
Från hallen leds du vidare in till ett stort vardagsrum med vackert ljusflöde via fönster. Lägenheten har vacker enstavsparkett som skapar en härlig helhetskänsla. De generösa ytorna ger plats för både lugna hemmakvällar som sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du bostadens balkong.

Balkong
Rymlig balkong som delvis är inbyggd vilket ger dig ett skyddat och härligt läge. Här sitter du i söderläge med utsikt över områdets innergård och njuter av solen.

Kök
Nyrenoverat och ur snyggt kök! Här hittar du allt ett modernt kök behöver. I köket finns plats för en stor matgrupp och bra arbetsytor. Pricken över i är den fantastiska solnedgången man får över Sickla köpkvarter då fönstret vetter i ett insynsskyddat sydvästläge med fantastiskt utsikt. Köket är utrustad med induktion som har en inbyggd fläkt, diskmaskin, ugn, och kyl/frys.

Badrum
Badrummet totalrenoverades när stambytet skedde (år 2012-2014) och är utrustat med WC, kombinerad tork och tvättmaskin (inköpt 2021), kommod med spegelskåp och rymlig dusch. Klinker går i grå ton och på väggarna sitter det vitt kakel.

Sovrum
Rymligt sovrum med utsikt samma härliga utsikt som köket. Tack vare att lägenheten ligger på en höjd är rummet lugnt och tyst, vilket bäddar för långa sovmorgnar på helgerna. Här har du platsbyggda garderober som ramar in sängens plats i rummet.

Förråd
Till bostaden hör även ett källarförråd som man får nyttja samt ett matkällarförråd.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 58 kvm
Lägenhetsnummer: 01040
Driftkostnad: 271 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,57704%
Andel av månadsavgift: 0,63238%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Föreningen består av fyra hyreslokaler och 151 bostadsrätter samt 17 lägenheter som fortfarande är hyreslägenheter. Föreningen bildades år 2010 och fastigheterna byggdes år 1960 (nedre huset, nr. 13-27) och 1958 (övre huset, nr. 29-37) och föreningen äger marken.

Gjorda renoveringar
2012-2014 - Stambyte och badrumsrenoveringar.
2012-2014 - Omdragning av elledningar samt nya kontakter.
2012-2014 - Byte av samtliga radiatorventiler.
2013 - Tvättstugan har renoverats i det övre huset.
2013 - Tvättstugan har renoverats i nedre huset.
2013 - Målning av tak på föreningens fastigheter.
2014-2015 - Målning av samtliga trappuppgångar samt byte av elarmatur till LED belysning i trappuppgångar, källargångar och utomhusbelysning.
2016 - Asfalterings- och vissa omdräneringsarbeten på baksidan av övre fastigheten.
2017 - Nya garageportar och asfaltering och planteringar.
2018/2019 - Dräneringsarbete på nedre huskroppen färdigställs.
2018/2019 - Balkongbyggnation på övre huskroppen färdigställs.
2019 - Asfaltering på baksidan vid det övre huset (Atlasvägen 29-37).
2020 - OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) på samtliga lägenhet samt en injustering av värme.
2021 - Installerat elektronisk låssystem för tvättstugorna.

Kommande underhåll
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2035.
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren (kontrollerat med styrelsen 2021-04-04).
Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. För att se avsättningens storlek, se senaste årsredovisningen.

Kabel-tv och bredband
Föreningen är anslutet till ComHem och Bredbandsbolaget. Fiber är indraget i husen.

Ekonomi/Månadsavgift
I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt källarförråd.
Det finns idag inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen 2021-04-04).

Parkering
Föreningen har 33 stycken förhyrda parkeringsplatser som kostar 300 kr/mån och 36 stycken förhyrda varmgarage som kostar 750 kr/mån. Boendeparkering på Atlasvägen enligt gällande kommunala bestämmelser. Idag förekommer både kö till parkeringsplatserna samt garageplatserna (kontrollerat med styrelsen 2021-04-04).

Allmänna utrymmen
Cykelförråd-/barnvagnrum finns i nedre huset i varje trappuppgång och källare. I det övre huset (29-37) finns cykel-/barnvagnsförråd enbart i källare. Det finns en tvättstuga i varje hus. På baksidan av Atlasvägen 37 finns en grovtvättstuga med separat bokning för samtliga boende i föreningen.

Inglasning av balkonger
Föreningens medlemmarna har röstat för att få glasa in sina balkonger på en årsstämma. Dock är det upp till den enskilde medlemmen att ansöka/bekosta om bygglov och godkännande samt kontraktsskrivning avseende balkongbygget med styrelsen.

Föreningens hemsida
https://www.atlasbacken.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Atlasbacken
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 186 kr

Driftkostnader

271 kr/mån
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 147 kr
Försäkring: 124 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 129 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2018-09-13
Besiktningsman: Erik Albertsson

Alla bilder

+ 1 Visa alla 7 bilder
 

Planritning

Karta & område

Atlasvägen 19, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning