Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 852 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Staffan John
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 6 852 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Staffan John
Fastighetsmäklare

Sjökvarnsbacken 4, Nacka

Fantastisk etagelägenhet med takterrass och storslagen vy!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 131 kvm
  • Lägenhetsnummer: 04141
  • Månadsavgift: 6 852 kr
  • Driftkostnad: ca 170 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5 av 5
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 3 sovrum
Boarea: ca 131 kvm
Lägenhetsnummer: 04141
Driftkostnad: ca 170 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0460357
Andel av månadsavgift: 2,32351%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 448 kr

Om föreningen

Brf Utsikten 2 Saltsjöqvarn består av 65 lägenheter fördelade på två huskroppar (Port 4-6). Fastigheten är konstruerad av NCC och inflyttning skedde under 2007. God ekonomi gjorde att föreningen sänkte månadsavgifterna med 6 % januari 2013. NCC har under sommaren 2013 renoverat fasaden och förbättrat takkonstruktionen. Mycket välskött Brf med engagerade styrelsemedlemmar. Trevliga förmåner i form av gemensamma bokningbara utrymmen som bastu och gästlägenhet. Parkeringsplats i parkeringshuset i berget under huset.


Garage & p-plats:
Under fastigheten finns ett garage som är en gemensamhetsanläggning i vilken föreningen disponerar 65 bilplatser. Garage går att hyra för f.n. 1000 kr/mån. (En plats per lägenhet). Qpark har hand om dessa. För mer information & bokning av garageplats, se http://www.q-park.se eller ring 0771-96 90 00

Kabel-TV och Bredband:
TV distribueras på tre olika sätt inom föreningen; Via TV-uttaget distribueras 6 analoga kanaler (SVT1, SVT2, TV4, SVT24, SVTB/SVTK samt TV6). Från det vanliga TV-uttaget distribueras även signalen från det marksända digitalnätet (BOXER), detta kräver att lägenhetsinnehavaren själv inskaffar en s.k. DVB-T box som är godkänd av BOXER. Ett annat alternativ är bredbandsuttaget där IP-TV distribueras via Canal Digital eller Viasat, detta kräver att lägenhetsinnehavaren själv inskaffar ett abonnemang samt box från Canal Digital eller Viasat.
Bredband via Ownit. Obligatorisk kostnad för bredband om 200 kr/mån.
Hushållsel ingår i månadsavgiften. En avstämning mot den faktiska förbrukningen görs varje år. Det finns en beräkning beroende på storlek av lägenheten som man utgår ifrån.

Gemensamhetsutrymmen:
Tillgång till gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd, bastu och relaxavdelning samt gästlägenhet.

Kommande renoveringar:
Enligt föreningen och underhållsplanen är inga renoveringar planerade (2017-05-11).

Månadsavgiften:
Inga förändringar av månadsavgiften är planerade (2017-05-11).

Kommunikationer:
Utmärkta kommunikationer med busshållplats strax utanför porten som tar dig via Södermalm och T-centralen vidare mot Odenplan med slutstation Roslagstull. Vid Henriksdal, cirka 2 minuters promenad bort, går fler busslinjer dygnet runt och även Saltsjöbanan om man önskar åka tåg. Till Slussen tar det ca 5 minuter och det går en jämn ström linjer dygnet runt. Åt andra hållet når man populära Hammarby Sjöstad och Sickla köpkvarter inom samma tidsram. Från Saltsjöqvarns kaj, strax utanför Elite Hotells port, trafikerar såväl SL som Ressel rederi vattnet. Åt ena hållet når man vackra Djurgården och Nybroviken mitt inne i stan och åt andra hållet bland annat Nacka Strand och Lidingö. Båtarna trafikerar vattnet minst en gång i timmen och erbjuder utmärkt pendling till och från arbetet, bara att ta hissen ner och kliva på. Cykel och promenadavstånd till Stockholm City.

Närområde:
I Saltsjöqvarn samspelar nya och gamla byggnader. Här erbjuds ett trivsamt boende i ett lugnt och vackert område intill vattnet med 5 till 10 minuter till Stockholms innerstad, Djurgården, Hammarby Sjöstad. Södermalms absoluta närhet ger boendet ett rikligt utbud av restauranger och shopping. Det går även lätt att promenera upp till Nytorget och Folkungagatan för att ta del av innerstaden när du så önskar. Därutöver finns shopping i Sickla köpkvarter och skärgårds- och friluftsliv i Nacka och på Värmdö. Nära till stan, men ändå total närhet till lugnet. Närmaste ICA finns ett stenkast bort i Finnboda.

Promenadstråk längs kajen med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. På kajen ligger populära Elite Hotel med utsökt hotellfrukost, restaurang och helgbrunch. I byggnaden finner man även Sturebadet Marina Tower. Från tidig till sen sommar öppnar Boules&Berså i området vid kanalen under Danviktullsbron med härlig uteservering och boule.

Bad- och skridskomöjligheter finns på Sickla/Järlasjön liksom skidåkning i Hammarbybacken. Naturreservaten Hellasgården och Nyckelviken ligger en kort busstur bort. Via gång- och cykelvägen som går utmed Svindersvik finns Svindersvik Herrgård och Café. Strax intill ligger också Finnboda hamn som byggs ut successivt. Här finns möbelbutik, café samt en nyöppnad restaurang med havsutsikt. På promenadavstånd finns flera förskolor och grundskola.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Utsikten 2 Saltsjöqvarn
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 852 kr
I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv
Månadsavgiften är 6852kr + obligatorisk kostnad för bredband 200 kr. Totalt månadsavgift till föreningen är 7052 kr.
Hushållsel ingår i månadsavgiften (Schablonförbrukning, stäms av och regleras årsvis).

Driftkostnader

ca 170 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

Försäkring: 170 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 136 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-04-15

Alla bilder

+ 29 Visa alla 35 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Sjökvarnsbacken 4, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
ANSVARIG MÄKLARE

Staffan John

Fastighetsmäklare