Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 4 005 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Nacka

Fasanvägen 29

Månadsavgift: 4 005 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Nyrenoverad trea på attraktiv adress högst upp i huset med balkong i bästa västläge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 67,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 038
  • Månadsavgift: 4 005 kr
  • Driftkostnad: 350 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3

- Högst upp i huset
- Nyrenoverad trea
- Stabil och trygg föreningen
- Balkong i högt och soligt läge

Som boende i detta område har du lyxen att bo mitt emellan skärgård och stadspuls. Under lunchtid tar det en mindre en minut till Skuruparken för en promenad eller snabb löprunda. När sommaren kommer hör det till vardagen att bada antingen vid Skuruparken, Måsungen eller i Långsjön. Här bor du även nära till skola och förskola, lekpark och vatten!

Välkommen hem till Fasanvägen 29 och en lägenhet som andas nyproduktion. Här bor du högst upp i huset med två väderstreck, mitt i villaidyllen med balkong i bästa väterläge samt i en stabil och bra förening.
Stort härligt sällskapsrum i öppen planlösning och utgång till bostadens balkong. Planlösningen bjuder in till både fest för det lilla och större formatet eller bara en mysig hemmakväll. Detta är en härlig bostad att längta hem till. Något för den som vill bo lugnt och skönt men ändå ha nära till stan. Här finner ni något extra!

En lägenhet som måste upplevas på plats - Välkommen hem till Fasanvägen 29!

Saltängen är ett av Nackas mest attraktiva blomstrande områden med sitt lugna och fridfulla läge intill Saltsjö-Duvnäs med natur och hav så nära men även tillgång till stad och puls när man önskar. Här erbjuds underbara kringmiljöer och längs med Skurusundet vackra promenadstråk. Skuruparken, som ligger just bredvid, utvecklades parallellt med Hagaparken. Under slutet av 1700-talet anlades där en engelsk park som kallades Skuru Promenader. Länge fanns möjlighet att ha en kolonistuga med odlingslott där. Här finns gott om lövträd, bl. a många vackra ekar. Idag beträds den med fördel av den som gillar att vara i skön natur och promenera, jogga, ha picknick på klipporna eller bara njuta av lugnet. Inte långt bort ligger även naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer, perfekt för att njuta av olika årstider med familj eller vänner.

Bara 100 meter från bostaden finns både skola och förskola. Flera bra dagmammor finns också i området. Ett stenkast bort i Ektorps Centrum finns två mataffärer, restauranger, hotell, gym, bilverkstad, bageri. Tröttnar man på idyllen, så går bussarna till stan ofta. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Välkomna in till Fasanvägen 29 högst upp i huset. Hela lägenheten renoverades 2016/2017 och andas idag nyproduktion. Hallen är välkomnande och knyter ihop lägenheten och skapar en härlig atmosfär.

In till höger och rakt fram har man två sovrum belägna bredvid varandra. Båda är stora och rymliga och har platsbyggda garderober som optimerar din förvaring. Båda sovrummen ligger i ett härligt högt och insynsskyddat läge.
På väg mot de sociala delarna av lägenheten har du badrummet som är smakfullt renoverat. Här inne hittar du dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp samt en kombinerad tvätt och torkmaskin.

I öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du här ett otroligt härligt ljusinsläpp. Köket är modernt och vardagsrummet är rymligt där du får plats med de möbler du önskar. Mellan kök och vardagsrum har du plats för matbord och här kan du med enkla medel duka upp långbord för högtider eller firanden tack vara den öppna planlösningen. Här hittar du även utgången till balkongen som ligger i ett lummigt och soligt västerläge.


Till lägenheten hör ett förråd att nyttja som är beläget i källaren.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 67,5 kvm
Lägenhetsnummer: 038
Driftkostnad: 350 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,89478%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Allmänt
Brf Skuruberg finns på Fasanvägen 27-34 i Saltängen i Nacka och består av sex hus, 106 lägenheter och några hyreslokaler, byggda 1958/1959.

HSB
Skuruberg ingår som en självständig ekonomisk förening i HSB Stockholm.
Medlemskap i HSB krävs.

Hemförsäkring
BRF Skuruberg har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring hos Trygg Hansa. Det innebär att lägenhetsinnehavare inte längre behöver ha ett bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Lägenhetsinnehavare måste dock ha en vanlig hemförsäkring.

Gemensamma utrymmen
Föreningen tillhandahåller ett barnvagnsrum i varje hus. Det finns även cykelförråd, gemensam uteplats och boulebana.
I port 31 finns det en mindre föreningslokal som medlemmar kan få låna. I lokalen finns ett pentry, en toalett och viss köksutrustning.
Den gemensamma tvättstugan finner ni i port 29. Den har tre tvätt­utrymmen varav ett är för grovtvätt.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Parkering
Gratis parkering på gatan utanför. Det finns några parkeringsplatser i förening med längre kö (informationen kontrollerades 2021-02-08). Dessa kostar 350 kr/mån.

Kabel-tv
Föreningen har avtal för kabel-tv med ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Önskas ytterligare kanaler tecknas abonnemang separat.

Bredband
Brf Skuruberg har ett gruppanslutningsavtal med Telenor som ingår i månadsavgiften. Gruppanslutningsavtalet ger de boende tillgång till bredband med 100 Mbit/s i nedladdning och 100 Mbit/s i uppladdning samt bredbandstelefoni. Samtalskostnader på telefoni tillkommer för den boende. Individuell uppgradering av bredbands-hastigheten är möjlig och följande priser gäller utöver det som föreningen betalar: 250/100 – 79 kr, 1 000/100 – 719 kr (Kontrollerat med styrelsen 2021-01-22).

Utförda renoveringar
Fastigheten är stambytt, både avlopp och el.
2008 - Fönster och balkongdörrar är utbytta.
2015- Samtliga källardörrar har målats.
2016-2018 - Takrenovering.
2020 - Nytt sophanteringssystem.

Kommande renoveringar
Inga stora renoveringar eller reparationer är beslutade (informationen kontrollerades 2021-02-08).

Ekonomi
I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg, uppvärmning, vatten, kabel-tv och bredband.
Just nu finns det inte någon planerad höjning/förändring av månadsavgiften (informationen kontrollerades 2021-02-08)

Föreningens hemsida
http://www.skuruberg.se/

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Skuruberg i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 005 kr

Driftkostnader

350 kr/mån
Antal i hushållet: 3
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 210 kr
Försäkring: 140 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 120 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-04-29
Besiktningsman: Maria Hyborn

Alla bilder

+ 0 Visa alla 6 bilder
 

Planritning

Karta & område

Fasanvägen 29, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning