Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 317 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 5 317 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Diligensvägen 96, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 76 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2623-1-37-4
  • Månadsavgift: 5 317 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Ja

Ljus och väldisponerad trea i fantastiska Jarlaberg!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2623-1-37-4
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,49014%
Andel av månadsavgift: 0,49014%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 465 kr

Om föreningen

Brf Tullen är en av sju bostadsrättsföreningar i Jarlaberg och består av 192 lägenheter fördelade på två gårdar: Diligensvägen 3-37 och Diligensvägen 74-100. Bebyggelsen är blandad med både lägenheter och radhus och de byggdes mellan 1988-1989. Föreningen är en HSB förening som kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen och är obligatoriskt för boende i HSB föreningar. Minsta ägarandel inom föreningen är 10%.

Kabel-tv och bredband
Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbudet (8 favoriter) ingår i månadsavgiften. Bredband 100 Mbit via fiber som levereras av Bredbandsbolaget ingår också i avgiften.

Gemensamma utrymmen
Gårdshuset på innergården inrymmer en stor tvättstuga, bastu samt festlokal som kan hyras av medlemmarna. Övriga utrymmen är bl.a. cykelförråd och barnvagnsförråd. Varje lägenhet har dessutom tillgång till ett eget förråd. På varje gård finns en bastu som man kan boka för 50kr/gång. Alla boende får plocka frukt från fruktträden på innergårdarna.

Gästrum
Brf Tullen har två gästrum, ett på vardera gård. Båda rummen kan hyras av alla medlemmar oavsett vilken gård man bor på. Man kan max boka sju dygn i rad och avbokning skall ske tre dagar innan, annars debiteras första dygnet. Rummen kostar 300 kr/natt.

Ekonomi
Stabil och bra förening med trygg lånebild. Ingen planerad förändring av månadsavgiften finns.

Reparationer och underhåll
Föreningen följer en underhållningsplan som korrigeras och uppdateras varje år. Tidigare har nya fläktar installerats för att sänka föreningens värmekostnader elförbrukning. Föreningen gjorde under 2015/2016 ett byte om samtliga tak. 2018 renoverades gård med nummer 3-37 och renovering av gården med nummer 74-100 planeras utföras under 2019-2020. Föreningen bytte ut samtliga hissar 2017.
I övrigt planeras i dagsläget inga större renoveringar.

Parkering
Det finns tre stycken garage som samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg, Kostnad för inhägnad P-plats eller garage ligger mellan 275-550 kr. Det är Cemi handlägger parkeringsplatserna (telefonnummer 0774-400990). Dessutom finns det ett antal gästparkeringar i på Diligensvägen där man kan stå mot en mindre kostnad. Under vissa tider går det också att parkera vid affären Tempo. Det finns även en avgiftsbelagd parkering bakom Bilia.

Kommunikationer
Bussar som går till Jarlaberg stannar vid centrala punkten där mataffär, skola och restaurang finns. Vart man än befinner sig i området tar det endast några få minuter att gå dit. Det tar ca 15 minuter att åka med buss från Jarlaberg till Slussen. Från Nacka Strand som ligger nedanför Jarlaberg kan man åka båt till stan. Med bil tar man sig till stan på ca 10 minuter. Dessutom finns en planerad tunnelbaneuppgång mot Jarlaberg.

Förskolor och skolor
I området finns Jarlaberg skola (F-3) Järla Skola (F-6), Nacka Strand skola, Pysslingen, (F-3) och Engelska Skolan (4-9). Det finns även flera förskolor såsom Kobbens Förskola, Spiggens Förskola och Kubens Föräldrakooperativ. För mer information se Nacka.se

Föreningens hemsida
https://www.hsb.se/stockholm/brf/tullennr623/

Övrigt
Bostadsrättföreningen ingår i Jarlabergs samfällighetsförening. Samfälligheten ansvarar bl.a. för fjärrvärme, parkeringsgaragen, sopsug och kabel-TV.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tullen nr 623 i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 317 kr

Driftkostnader

Antal i hushållet: 3
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 129 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-02-20
Besiktningsman: Axel Nilsson

Planritningar

Karta & område

Diligensvägen 96, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare