Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 317 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Isabelle Rosing, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Isabelle Rosing
Registrerad Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion och Ekonomi kandidatexamen
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 317 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Isabelle Rosing, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Isabelle Rosing
Registrerad Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion och Ekonomi kandidatexamen

Diligensvägen 5, Nacka

Attraktiva Jarlaberg!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2
  • Boarea: 63,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 124
  • Byggnadsår: 1988
  • Månadsavgift: 4 317 kr
  • Driftkostnad: ca 352 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 3
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 63,5 kvm
Lägenhetsnummer: 124
Byggnadsår: 1988
Driftkostnad: ca 352 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren Och Bostadsrättsföreningen.
Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Förvaltaren/bostadsrättsföreningen ansvar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. En ny mätning är då att rekommendera.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.42207
Andel av månadsavgift: 0.42207
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

BRF Tullen är en av sju bostadsrättsföreningar i Jarlaberg och består av 192 lägenheter fördelade på två gårdar: Diligensvägen 3-37 och Diligensvägen 74-100. Bebyggelsen är blandad med både lägenheter och radhus och de byggdes mellan 1988-1989.

Föreningen är en HSB förening som kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen och är obligatoriskt för boende i HSB föreningar.

Minsta ägarandel inom föreningen är 10%.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Ansluten till kabelnät via Com Hem. Basutbudet (8 favoriter) ingår i månadsavgiften.
Bredband 100 Mbit via fiber, levereras av Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

AVGIFT:
Föreningen har inte någon planerad avgiftshöjning (2015-03-31), senast föreningen höjde avgiften var den 1/7-2014 (med 2,5%). Månadsavgiften har tidigare varit oförändrad sedan 2000.

REPARATION OCH UNDERHÅLL:
Föreningen följer en underhållningsplan som korrigeras och uppdateras varje år. Senaste tiden har nya fläktar installerats för att sänka värmekostnaden och elförbrukningen. Föreningen kommer även inom en snar framtid installera värmepumpar för frånluftsåtervinning. Underhållsreparation av tak kommer att påbörjas kommande år. Takrenovering planeras ske under 2015-2016 och i samband med detta ses även fasader över. Nyligen har också innergårdarna setts över och renoverats.

Just nu pågår renovering av tak.

Byte av stammar i kök och badrum planeras att ske under 2036.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Gårdshuset på innergården inrymmer en stor tvättstuga, bastu samt festlokal som kan hyras av medlemmarna. Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd.
Varje lägenhet har ett eget förråd.

JARLABERG SAMFÄLLIGHETSFÖRENING:
Bostadsrättföreningen ingår i Jarlabergs samfällighetsförening. Samfälligheten ansvarar bl.a. för fjärrvärme, parkeringsgaragen, sopsug och kabel-TV.

PARKERING:
Kostnad för inhägnad P-plats eller garage ligger mellan 275-550 kr. Kontakta Storholmens förvaltnings AB för mer information om kötid tel 0771-786 746.
Det finns tre stora avgiftsbelagda parkeringshus i området. Under vissa tider går det också att parkera vid affären Tempo. Det finns också en avgiftsbelag parkering bakom Bilia. Det finns en stor parkeringsplats strax innan Bergs Oljehamn.

KOMMUNIKATIONER:
Bussar som går till Jarlaberg stannar vid centrala punkten där mataffär, skola och restaurang finns. Vart man än befinner sig i området tar det endast några få minuter att gå dit. Det tar ca 15 minuter att åka med buss från Jarlaberg till Slussen. Från Nacka Strand som ligger nedanför Jarlaberg kan man åka båt till stan. Med bil tar man sig till stan på ca 10 minuter.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR:
I området finns Jarlaberg skola (F-3) Järla Skola (F-6), Nacka Strand skola, Pysslingen, (F-3) och Engelska Skolan (4-9). Det finns även flera förskolor såsom Kobbens Förskola, Spiggens Förskola och Kubens Föräldrakooperativ. För mer information se Nacka.se

NÄROMRÅDE:
Jarlabergs centrum ligger vid busshållplatsen. Här finns matbutik, restaurant, hårfrisör och skola. Nacka Forum når man på några minuter via gångbron över motorvägen och det finns gångtunnel till ICA Maxi under motorvägen. När solen skiner kan man njuta vid Nyckelvikens naturreservat som ligger alldeles intill Jarlaberg med historiska miljöer, växthus, en varierad natur, långa, härliga promenadvägar och solstekta klippor vid havet. I naturreservatets centrum ligger Stora Nyckelviken, en herrgård med café och intill en ladugård med djur. Restaurang J i Nacka Strand passar också bra för en god bit mat i solsken. Vintertid åker många till Hammarbybacken för skidåkning. Som närmast i Jarlaberg finns en restaurang med bar, en mindre livsmedelsbutik samt skola.

För mer information om föreningen gå in på www.brftullen.se

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tullen nr 623 i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Gemensamma utrymmen

Det finns tvättstuga i angränsande fastighet. Det finns även gästrum belägna på Diligensvägen 19 och 86, två föreningslokaler, cykelrum, barnvagnsrum, hobbyrum samt bastu.

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 110 kr

Månadsavgift

4 317 kr

Driftkostnader

ca 352 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 185 kr
Försäkring: 167 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 139 kWh/kvm/år

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Diligensvägen 5, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
ANSVARIG MÄKLARE

Isabelle Rosing

Registrerad Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion och Ekonomi kandidatexamen
Till toppen